Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ» ΤΙΣ... ΣΑΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

Ο Βενιζέλος ψάχνει τους… λογαριασμούς του Γιώργου με ορκωτούς λογιστές

 

Όσο περνούν οι μέρες και πληθαίνουν τα χαρτιά για τα έξοδα του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του Γιώργου, τόσο αυξάνεται η πεποίθηση των συνεργατών του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι αυτοί που θα αναλάβουν να ξετυλίξουν τον μίτο της Αριάδνης δεν μπορεί να είναι άλλοι από ομάδα ορκωτών λογιστών.

Όπως λέγεται, δεν είναι μόνον τα έξοδα

για τις σάουνες και τις πανάκριβες καρέκλες, είναι που αυτοί που ανέλαβαν να δούνε τα οικονομικά αδυνατούν να καταλάβουν πως το χρέος, από τα 17 εκατομμύρια «πέταξε» στο αστρονομικό ποσό των 150 εκατ. ευρώ!

Ακατανόητες κινήσεις, διαπιστώνονται- σύμφωνα με πληροφορίες- και στην χρηματοδότηση του ΙΣΤΑΜΕ τα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου. Και εκεί - λέγεται, πρέπει να υπάρξει έλεγχος, όπως και σε όλα τα έξοδα, χωρίς να εξαιρούνται ορισμένοι υπέρογκοι μισθοί και κάποιες περίεργες προσλήψεις υπαλλήλων.

Οι συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου θέλουν να μην υπάρχουν «σκιές» και έχουν μεταφέρει τις απόψεις τους στον Πρόεδρο του κόμματος. Από τις συζητήσεις που έγιναν, αποκόμισαν την βεβαιότητα ότι και ο Ευ. Βενιζέλος επιθυμεί να διαλευκανθούν όσα δεν είναι απολύτως καθαρά.

Ο χρόνος όμως που θα αποφασιστεί να γίνει η έρευνα των οικονομικών στοιχείων, θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες και αυτό γιατί εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε σύγκρουση με τον Γ. Παπανδρέου.

Πάντως λέγεται ότι θα γίνει πριν από το Συνέδριο και το πόρισμα που θα υπάρξει θα δημοσιοποιηθεί
.

Θέμης Δαγκλής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: