Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μια Λερναία Ύδρα που τελειωμό δεν έχει



Ένας φεύγει άλλος έρχεται 

Μια "ωραία" μέρα ξημέρωσε σήμερα για την Άρτα.
Βρεθήκαμε στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων μετά την παραίτηση του ιατρού  βουλευτή Παύλου Στασινού.Ανέλαβε ύστερα από "δήθεν" πιέσεις (άλλο που δεν ήθελε) ο Μηχανολόγος Χρήστος Γκόκας, βέβαια αν δε δεχόταν η επόμενη στη λίστα είχε δηλώσει έτοιμη να αναλάβει και να υπογράψει βεβαίως!!!
Μπορεί ο γιατρός να ένιωσε αντιμνημονιακός ξαφνικά μετά από 2 χρόνια, αφού είχε ήδη υπογράψει όλα τα προηγούμενα, βλέπουμε όμως ότι υπάρχουν πολλοί, που προκειμένου να γίνουν βουλευτές έστω για μια εβδομάδα, υπογράφουν και στηρίζουν οτιδήποτε.




Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήσεις και θαύματα


Με τον «Αγιο Νεκτάριο» στο Προεδρικό ο Γ. Καρατζαφέρης

 "Πολιτικοί ηγέτες" !!!


Και πάλι οι επικοινωνιολόγοι κάνουν καλή δουλειά.Σε μια εποχή που γράφετε ιστορία όλοι θέλουν μια θέση σ΄αυτή με μεγάλα γράμματα. Άλλος πηγαίνει βόλτα τις εικόνες αφήνοντας συνεχώς υπονοούμενα για την θέση του και άλλος κάνει θριαμβευτική παραίτηση. "Σημαντικές κινήσεις",  χωρίς κανένα αποτέλεσμα για τη χώρα. 
Όλα για την επικοινωνία
και για την  υστεροφημία θα δούμε.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Βαριές κουβέντες Βενιζέλου Σαμαρά

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Βενιζέλο και Σαμαρά σημειώθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, όπου οι δύο άνδρες αντήλλαξαν σκληρές κουβέντες αναφορικά με την επάρκεια της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι ο Α. Σαμαράς προσήλθε στη σύσκεψη εξαιρετικά νευρικός,

Οι ήχοι της παγωμένης θάλασσας στην Ουκρανία


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους στην Κορωνησία


Καθημερινές είναι οι καταγγελίες που φτάνουν στο Φιλοζωικό Σωματείο της Άρτας για κακοποίηση αλλά και για εγκατάλειψη ζώων, τα οποία μεταφέρονται μαζικά και στην Κορωνησία.

Συνέντευξη από τον Άδη

Ο πάντα ευρηματικός Τζιμάκος, στην εκπομπή «Δούρειος Ήχος» που μεταδίδεται από το Ράδιο 9 κάθε δώδεκα ώρες ως αντιβίωση, παρουσιάζει μια συνέντευξη με τον Κορνήλιο Καστοριάδη κατευθείαν από τον Άδη, με την οποία κλείνει την εκπομπή της 07/02/2012 – 12:00. Ανάμεσα στα άλλα καυστικά του Τζιμάκου, την συνέντευξη αυτή «δημιούργησε» από την απομαγνητοφώνηση μιας τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε ο Κορνήλιος Καστοριάδης το 1990.


Δούρειος Ήχος – 12:00 07/02/2012 


Η συνέντευξη 
  
Δημοσιογραφος:
Συχνά λέγεται ότι η Ελλάδα είναι «προβληματική», στην Ελλάδα «όλα γίνονται στον αέρα», «χωρίς προγραμματισμό», «χωρίς βάρος». Με τέτοιες διαπιστώσεις συμφωνούν πολλοί. Αλλά περιορίζονται συνήθως μόνον στις διαπιστώσεις… Γνωρίζω ότι η ελληνική κατάσταση σας απασχολεί βαθειά. Ποια είναι η ερμηνεία σας για όσα συμβαίνουν; Γιατί συμβαίνουν έτσι τα πράγματα στην Ελλάδα; Ποιες οι βαθύτερες αιτίες;

ΣΟΚ: Άκρως επικίνδυνη η coca cola zero!!!




Coca cola Zero!

Προκαλεί καρκίνο και ατροφία των όρχεων!!!




Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Φάγαμε ψόφια κοτόπουλα από Κίνα ;;;

Άρθρο από Οκτώβριο 2009

Κίνα τρια Ψάχνουν για νεκρά κοτόπουλα
Περίπου 5 υπάλληλοι που προσέλαβε ο προϊστάμενος αναζητούν να 
αγοράσουν τα νεκρά κοτόπουλα

Σατανικά και ανήθικα

Τα 10 πιο σατανικά πειράματα που έγιναν πάνω σε ανθρώπους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το άρθρο περιέχει σκληρές περιγραφές των πειραμάτων και βίντεο

Τα πειράματα και οι έρευνες έχουν εξελιχθεί με το πέρασμα του χρόνου. Τα θύματα των πειραμάτων στην λίστα μας, είναι στην πλειοψηφία τους κρατούμενοι, δούλοι ή ακόμα και μέλη μιας οικογένειας. 

Σε κάποιες αξιοσημείωτες περιπτώσεις, οι γιατροί έχουν πραγματοποιήσει πειράματα ακόμα
και στον εαυτό τους, όταν

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει χημικές ουσίες

Παγκόσμια έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ένας Ηρακλειώτης ερευνητής ηγείται της πρώτης παγκόσμιας μελέτης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Διαβάστε αναλυτικά τι έδειξαν τα ευρήματα για τις επιπτώσεις και πόσο

«Προβληματικοί» εκπαιδευτικοί; και τι κάνουμε...

Ακατάλληλοι 1 στους 10 δασκάλους λόγω… ψυχασθένειας ...
Tι δείχνουν τα στοιχεία...
Πληθαίνουν τα περιστατικά που ο δάσκαλος επιτίθεται με κάποιο τρόπο στον μαθητή του.
Ένας στους 10 εκπαιδευτικούς δείχνει να πιέζεται πολύ μέσα στην τάξη. Σύμφωνα με στοιχεία που καταγράφουν κάθε χρόνο οι περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης της χώρας, περίπου το 10%-12% των δασκάλων και των καθηγητών πάσχει από ...

Καταστροφές στην Ηλεία


Μια ξαφνική καταιγίδα τα ξημερώματα της Κυριακής, κακοτεχνίες σε αντιπλημμυρικά έργα και βουλωμένα φρεάτια ήταν αρκετά για να κηρύξει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.
Εκτός από τις ανυπολόγιστες καταστροφές, μια ηλικιωμένη γυναίκα

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Μια διαπραγμάτευση που μοιάζει με θρίλερ

"'Οχι" απάντησαν στις απαιτήσεις της τρόικας οι πολιτικοί αρχηγοί, οι κ.κ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, κατά την σημερινή  σύσκεψή τους με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα συνεχιστεί αύριο, σε μια

Η Τρόικα ψάχνει τον Βενιζέλο και δεν τον βρίσκει

Πάνω στις πιο κρίσιμες στιγμές της διαπραγμάτευσης περίεργες διαρροές αρχίζουν και κυκλοφορούν.
Πριν από λίγο το πρακτορείο Reuters μετέδωσε από κύκλους της Τρόικας ότι" οι εκπρόσωποι της Tρόικα δεν βρίσκουν πουθενά τον .......