Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός!

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Ατρόμητο
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε όπως συνηθίζει σε όλα του τα τελευταία παιχνίδια.


Ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες και όταν “τρομοκρατήθηκε” με το χαμένο πέναλτι του Χολέμπας, ο Τζεμπούρέβγαλε τα κάστανα από την φωτιά” με το γκολ που σημείωσε.

Από την άλλη ο Ατρόμητος

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών από το Πρώτο Θέμα

Δημοσκοπήσεις. Κάτω από το 40% ΝΔ και ΠαΣοΚ



Ποιός προηγείται στη Β' Αθήνας


 
Το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αύριο δημοσιεύει πληροφορίες από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών με τίτλο  "πανικός από τις δημοσκοπήσεις"

ΠαΣοΚ και Ν.Δ. δίνουν μάχη για το 40% πανελλαδικά

Στη Β' Αθήνας την μεγαλύτερη περιφέρεια

Απογοητευμένος Νεοδημοκράτης από Σαμαρά!

"Κε Σαμαρά θα έπρεπε να ντρέπεσαι..."


 

κ. Σαμαρά,
 
Κανονικά θα έπρεπε να είχα στείλει την επιστολή αυτή από τον Νοέμβριο όταν κι έκανες την συγκυβέρνηση αλλά τότε απεφάσισα να παραμείνω ψύχραιμος.
Σήμερα όμως δεν απομένει κάτι άλλο πια.

Ας ξεκινήσω με το ποιος είμαι γιατί σιγά μην θυμάσαι. Με λένε Ηλιόπουλο Θωμά και ήμουν μέχρι χτες μέλος του κόμματος σου. 
Τον Οκτώβριο του 2009, μια περίοδο που μετά την συντριπτική ήττα των εκλογών, όλοι ήταν με την Ντόρα, εγώ μαζί με άλλους 28 οννεδίτες με επικεφαλής τον Κώστα Χατζή υπογράψαμε ένα κείμενο με τίτλο ‘‘ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ’’.

Μας απείλησαν, μας λοιδόρησαν,

Ναζιστικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής στα μαρτυρικά Καλάβρυτα!

Σε ένα τοίχο, στη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα







Στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου (φωτογραφία 27 Απριλίου 2012), η Χρυσή Αυγή υπογράφει το σύνθημα: 
"ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Και όλα αυτά

Τι γράφουν στο Twitter για τη Βίκυ του Άκη!

Χαμός στο διαδίκτυο για την σύζυγο του Άκη...

 

Όταν έγινε γνωστή η είδηση για την προφυλάκιση της Βίκυς, το Twitter πήρε, κυριολεκτικά, φωτιά!


Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο καυστικά σχόλια των χρηστών και ... σας τα παρουσιάζουμε:

Λαγούς με πετραχίλια... έταξε ο Βενιζέλος!!!

«Όχι» σε οριζόντιες περικοπές μισθών και μείωση φορολογίας υποσχέθηκε ο Βενιζέλος


 

Με παροχολογία απάντησε στο «Ζάππειο» και την παροχολογία του προέδρου της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
«Όχι» σε νέες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων και μείωση των έκτακτων φόρων - υπό προϋποθέσεις - υποσχέθηκε από το Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός του. «Δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι αντίθετα θα πάμε σε σταδιακή αφαίρεση φόρων και τελών. Δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι. Δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές» είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος. «Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες. Τα επιδόματα ανεργίας είναι ανεπαρκέστατα. Η εισφορά αλληλεγγύης

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Αλέκας Παπαρήγα στο Ζάππειο

Α. Παπαρήγα: Δεν συμμετέχουμε σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας
 
Το ΚΚΕ θα πάρει ψήφο μη συμμετοχής και όχι ψήφο συμμετοχής σε κυβέρνηση, είπε η γ.γ του κόμματος.

Την αποφασιστικότητα του ΚΚΕ να διεξάγει αγώνες πριν καν η νέα κυβέρνηση κάνει τις προγραμματικές της δηλώσεις, καλώντας το λαό «να διεξάγει τον δικό του πόλεμο απέναντι στον νέο γύρο πολέμου», δηλαδή τα νέα μέτρα που θα ληφθούν, διακήρυξε η ΓΓ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε στο Ζάππειο.

Επίσης με νέα της δήλωση,

Καλωσήλθατε στον Μεσαίωνα!

Από τη Νορβηγία και τη Λε Πεν, στη "Χρυσή Ελλάδα"!



Μοιάζει με εφιάλτη, αλλά είναι, δυστυχώς, πραγματικότητα. Στην δίκη του στο Όσλο ο δολοφόνος 77 αθώων ανθρώπων διαμαρτύρεται ότι είναι «θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς», επειδή το δικαστήριο διέταξε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, κάτι που δεν θα έκανε αν ήταν «γενειοφόρος τζιχαντιστής». Ως «μαχόμενος εθνικιστής» επιμένει ότι τα θύματά του, έφηβοι οι περισσότεροι, ήταν «προδότες», καθώς οι πολυπολιτισμικές απόψεις τους βοηθούν την είσοδο των μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Και διευκρινίζει ότι επέλεξε να σκοτώσει όσους έμοιαζαν με «μαρξιστές», ενώ άφησε να ζήσει ένας νεαρός που του φάνηκε πιο συντηρητικός.

Στη Γαλλία δεν είναι η Αριστερά των ιδεών του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που βγαίνει νικήτρια από τις εκλογές.

Η έκπληξη του πρώτου γύρου είναι η κόρη του Λε Πεν, κληρονόμος του μίσους για το διαφορετικό

Η πολιτική στη χώρα και οι φοιτητικές παρατάξεις!

Φοιτητικές παρατάξεις...

 




Μήπως τελικά το πρόβλημα της πολιτικής στην χώρα μας έχει εξήγηση και η απάντηση είναι "φοιτητικές παρατάξεις"; Αρκεί κάποιος να πάει να γραφτεί στην σχολή που πέρασε για να ψιλιαστεί τι παίζει με τις παρατάξεις...

Εκείνες τις μέρες βρίσκονται τριγύρω μέλη διαφόρων παρατάξεων όπου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με την εγγραφή σου.Πελαγωμένος όπως είσαι εσύ την δέχεσαι....και μετά σου πετάνε το παραμύθι...εγώ είμαι της ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΚΝΕ.... και για ότι θες αυτό είναι το κινητό μου και μην διστάσεις να με πάρεις....βέβαια όλα αυτά αποσκοπούν σε ψήφους στις φοιτητικές εκλογές όπου τότε γίνεται show....μουσικές τέρμα στους διαδρόμους της σχολής,συναυλίες και άλλα σχετικά που μόνο σε σχολή δεν παραπέμπουν...όλοι όταν καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς σε έχουν γραμμένο τότε ξαφνικά σε θυμούνται

Εννέα στους δέκα Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους

Συχνά εξαναγκάζονται να διακόψουν τη αγωγή που τους συνέστησε ο γιατρός.


 
Μάλιστα το 70% των ασθενών δηλώνει ότι το μηνιαίο εισόδημά του δεν επαρκεί για να πληρώσει τα φάρμακά του ή για να κάνει τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις.


Η τραγική αυτή κατάσταση αποτυπώνεται σε έρευνα που διενήργησε το τμήμα Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα την επίπτωση της οικονομικής κρίσης στην συμπεριφορά των ασθενών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας

Ούτε 2% δεν απέδωσαν τα εισπρακτικά μέτρα της τελευταίας 3ετίας!

Παρά το φορολογικό πογκρόμ, λεφτά δεν υπήρχαν!


Μέτρα χωρίς τέλος, αλλά αποτέλεσμα ουδέν! Περισσότερες από 1.000 φορολογικές  διατάξεις –που για χωρέσουν χρειάστηκαν  περισσότερες από 600 σελίδες Εφημερίδων της Κυβερνήσεως- ψήφισε η ελληνική βουλή την τελευταία τριετία

Όσους φόρους και αν βάλανε όμως, όσα εισπρακτικά μέτρα και  αν πήραν οι κυβερνήσεις της εποχής της κρίσης από το 2009 ως σήμερα, περισσότερα  λεφτά στα ταμεία δεν μπήκαν, αποδεικνύοντας εν τέλει και πως … «δεν υπήρχαν» (τουλάχιστον από φόρους).

Το σοκ  που προκάλεσαν τα ατελείωτα μέτρα  πάγωσε την αγορά και όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής  Αρχής , ενώ το ΑΕΠ της χώρας  βούλιαζε, οι κρατικές εισπράξεις διατηρούνταν απλώς στα ίδια επίπεδα. Την ίδια ώρα όμως αυξάνονταν και οι τόκοι  που πλήρωνε το κράτος, οι οποίοι «κατάπιαν» και τα όποια επιπλέον κονδύλια είχε εισπράξει δια των  φόρων το κράτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της  Ελ.Στατ.

Αποδοκίμασαν το όλον ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

Σαν "βρεγμένες γάτες" Γιώργος και Βαγγέλης μπήκαν στο κλειστό! 
Δείτε το video

Τα άκουσαν για τα καλά (κλέφτες, ληστές και άλλα κοσμιτικά) Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και τοπικά στελέχη, όπως ο Κατσιφάρας, όταν προσήλθαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας για την ομιλία του  Ευάγγελου στους εναπομείναντες Πασοκτζήδες

Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ήταν "στρατολογημένοι" να υποδεχθούν την ηγεσία στην πόλη καταγωγής των Παπανδρέου, στο "κάστρο" του ΠΑΣΟΚ

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει

Ηγουμενίτσα: Μένει στα χαρτιά η πύλη της Ευρώπης….

Εγκαταλείπονται στη μέση τα έργα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
 

 

Η πύλη της Ευρώπης εγκαταλείπεται. Τα μεγαλόπνοα έργα που θα μετέτρεπαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε ένα από τα πιο σύγχρονα της χώρας τινάζονται κυριολεκτικά στον αέρα.

 

Η ανάδοχος εταιρία εγκαταλείπει τη δεύτερη φάση που περιλαμβάνει σειρά παρεμβάσεων επέκτασης και εκσυγχρονισμού του λιμένα με την τύχη τους να παραμένει πλέον άγνωστη, ενώ την ίδια ώρα οι εργασίες της τρίτης φάσης ξεκίνησαν δειλά δειλά χωρίς κανείς να ξέρει τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα λόγω των σοβαρών περιβαλλοντικών αντιδράσεων και της απειλής απένταξης.

Έτσι το όραμα να αποτελέσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας την πύλη της χώρας από και προς την Ευρώπη

Μπένι & Σαμ....2 σε 1!!!


Τα δύο κόμματα που έγιναν ένα! 











 








greki

Αποκάλυψη... σοκ: Ο Batman δεν ήταν νυχτερίδα, ήταν "πεταλουδίτσα"

Σύμφωνα με νέα στοιχεία φαίνεται πως ο Batman... «την σηκώνει την κάπα»!
 

Ο Grant Morrison, συγγραφέας για τα DC Comics, σε συνέντευξή του στο βρετανικό Playboy, έκανε την αποκάλυψη-βόμβα για την σεξουαλική ταυτότητα του Batman, λέγοντας πως ο σούπερ ήρωας, που με τις περιπέτειες του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές καθαρόαιμων αρσενικών, είναι πολύ, πολύ γκέι!
 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πολύ πλουτώνιος με την έννοια ότι αυτός είναι πλούσιος, αλλά και με την έννοια ότι η σεξουαλικότητά του είναι αποκλίνουσα. Δεν χρησιμοποιώ το γκέι με την υποτιμητική έννοια, αλλά ο Batman είναι πολύ, πολύ γκέι».

Ο Morrison ο οποίος γράφει τα comics του Batman

6 «μαγικά φίλτρα» που καίνε το λίπος!

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή φυσικά συστατικά των λιποδιαλυτικών σκευασμάτων που σε βοηθούν να χάσεις πόντους στο σώμα και να κερδίσεις σε εμφάνιση...

 
1. Εξωτικά φρούτα για απώλεια του λίπους
Ο χυμός της εξωτικής παπάγιας και του ανανά έχουν ισχυρή λιποδιαλυτική δράση στον οργανισμό, καθώς τα ένζυμα που περιέχουν διασπούν ταχύτατα τις πρωτεΐνες και βοηθούν στη γρηγορότερη πέψη των λιπαρών τροφών. Κυκλοφορούν και σε

Ο Καμμένος προαναγγέλλει την σύλληψη Γεωργαλά

Τη σύλληψη και του υφυπουργού επί χούντας, Γιώργου Γεωργαλά προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος.

 

«Σε λίγο μαζεύουν και τον υπάλληλο του ββcu Γεωργαλά ...» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σημειώνεται ότι Καμμένος

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

To παρακράτος της Δεξιάς είναι εδώ!

Προσοχή> Ένας αδυσώπητος πόλεμος του δεξιού παρακράτους βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Συγγρού VS Συγγρού μια και σε μονομαχία (με κάθε βρώμικο μέσο) δίχως αύριο εξελίσσεται η αμείλικτη σύγκρουση ανάμεσα στη ΝΔ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Τα δύο κόμματα που έχουν έδρα τη Συγγρού τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση στην οποία πρωταγωνιστεί το παρακράτος, οι μυστικές υπηρεσίες και οι πάσης φύσεως χαφιέδες.

Από τη μία, η απόδειξη που εμφανίζει

Αυτός μας έλειπε...ο Γλύξμπουργκ !

Μετά τον Κώστα μίλησε κι ο Κωνσταντίνος


 

Τις προάλλες είχαμε τον Κώστα τον Καραμανλή που έκανε σκόνη και θρύψαλα τη σιωπή του και τώρα έχουμε τον Κωνσταντίνο (τον Σκέτο) που αποφάσισε να πει σε εμάς τους ιθαγενείς 2-3 πραγματάκια πριν τις εκλογές.

Ανακοίνωση Βασιλέως Κωνσταντίνου (sic), πρώην Βασιλέως των Ελλήνων:

Το τελευταίο διάστημα το γραφείο του Βασιλέως Κωνσταντίνου, πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, λαμβάνει πολλά μηνύματα που ζητούν από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο να τοποθετηθεί σχετικά με τις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές. 

Στα πλαίσια αυτών των αιτημάτων το γραφείο του Βασιλέως Κωνσταντίνου, πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρόλο που δεν συνηθίζω

Όλοι οι άνθρωποι του παρ' ολίγον Προέδρου Άκη!!!

Το άλλοτε "πρωτοπαλίκαρο" του Άκη στο πλευρό του Θάνου Μωραΐτη


Μπορεί ο Τσοχατζόπουλος να βρίσκεται στο Κορυδαλλό η παρουσία όμως του άλλοτε στενού συνεργάτη του κ. Γιώργου Αγραφιώτη στην πρόσφατη ομιλία του κ. Θάνου Μωραΐτη, -επίσης αγαπημένο πολιτικό τέκνο του Άκη-έδωσε μια νότα, από την ηρωική και πένθιμη για το στρατόπεδο του προφυλακισμένου παρ' ολίγον προέδρου, ημερομηνία της 18ης Ιανουαρίου 1996, (εκλογή Σημίτη στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ) στη πρόσφατη προεκλογική συγκέντρωση των αιτωλοακαρνάνα πολιτικού.

Ήταν ένα Σάββατο του Ιανουαρίου

Στον κορυδαλό και η σύζυγος του Άκη - ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ !

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ


Προφυλακιστέα κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του ο αδελφός της συζύγου του Άκη Τσοχατζοπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης
.
 
Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε απορρίψει το αίτημά της για εξαίρεση του ανακριτή.

Όπως είχε υποστηρίξει η κ. Σταμάτη,

Συνέλαβαν τον Αιμίλιο Λιάτσο

Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου
 
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία σύλληψης του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή και 13Αιμίλιου Λιάτσου στα γραφεία της εφημερίδας στο Κολωνάκι, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα του Αγρινίου, η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κα. Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της.


Τον Αιμίλιο Λιάτσο συνέλαβαν

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941-Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα...

Σαν σήμερα η κατάληψη της Αθήνας από τους ΓερμανούςΣαν σήμερα η κατάληψη της Αθήνας από τους Γερμανούς

Εβδομήντα ένα χρόνια συμπληρώνονται ακριβώς από την μαύρη επέτειο της κατάληψης της Αθήνας από τους Γερμανούς κατακτητές.
 
 
Η Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα (κωδική ονομασία Επιχείρηση Μαρίτα) ήταν πολεμική επιχείρηση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που έλαβε χώρα στην ηπειρωτική Ελλάδα και την νότια Αλβανία.
Η μάχη διεξήχθη μεταξύ των συμμαχικών δυνάμεων (Ελλάδα και Βρετανική Κοινοπολιτεία) και των δυνάμεων του Άξονα (Ναζιστική Γερμανία, Φασιστική Ιταλία και Βουλγαρία).
Το τάγμα μοτοσικλετών της 2ης Μεραρχίας Πάντσερ, που ειρήσθω εν παρόδω είχε περάσει στην Εύβοια

Καχριμάνης κατά Βενιζέλου για τη ΔΩΔΩΝΗ !

Σκληρή δήλωση Αλ.Καχριμάνη για τη ΔΩΔΩΝΗ







Σε μία δήλωση που αφήνει πολλές αιχμές, προχώρησε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.


Ο κ. Καχριμάνης υπενθύμισε το αίτημα του Περιφερειακού Συμβουλίου για συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο όσο βρίσκονταν στη θέση του Υπουργού Οικονομικών , το οποίο

Αήθης επίθεση Βαλλιανάτου στην Κανέλλη!

Μετά την κριτική στο Δημήτρη Μητροπάνο ο γνωστός gay ακτιβιστής τα 'βαλε με τη βουλευτή του ΚΚΕ



Μία άνευ προηγουμένου επίθεση δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος την κατηγόρησε πως δεν βοηθά τους ομοφυλόφιλους παρότι η ίδια είναι... λεσβία
.

Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, κατηγόρησε την κυρία Κανέλλη ότι "ενώ είναι λεσβία (όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη εκπομπή «Ψηλά τα χέρια»), πολιτεύεται με το ΚΚΕ που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες".

«Η ίδια όλα τα σφάζει,

Πρόσκληση Τσίπρα σε Καμμένο για στήριξη κυβέρνησης Αριστεράς

Πρόσκληση μετεκλογικής συνεργασίας στον Πάνο Καμμένο "στέλνει" ο Αλέξης Τσίπρας.


Διαβάστε αναλυτικά τι προτείνει και πώς αντέδρασαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
 
Σε ένα μίνιμουμ  κοινών στόχων, παρά τις μεταξύ τους διαφορές, εστιάζει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αποδεχόμενος την πρόσκληση προς συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε συνέντευξή του στο TVXS, ο κ. Τσίπρας σημειώνει, ότι δεν θα αρνηθεί την "χείρα βοηθείας" που του απλώνει ο κ. Καμμένος, στην περίπτωση που την χρειαστεί μετεκλογικά, για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

"Εάν εμείς, ως Αριστερά,

Handelsblatt: «Τα δύο κόμματα εξουσίας σπρώχνουν την Ελλάδα στο γκρεμό»

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να δημιουργούν νέα χρέη, την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη εξοικονόμησης χρημάτων».

«Τα δύο μεγάλα ελληνικά κόμματα, οι Συντηρητικοί και οι Σοσιαλιστές, οι οποίοι εναλλάσσονται επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην εξουσία, δεν έχουν οδηγήσει μόνον την χώρα στην οικονομική καταστροφή, αλλά και τα ίδια τους τα κόμματα»

Αυτό αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, σχολιάζοντας τις κρατικές ενισχύσεις των δύο

«Μας έλεγαν όταν υποταχθείτε θα νικήσετε»

Tα λόγια και η εικόνα, που κάνουν το γύρο του Facebook

 




Μια εικόνα και πάνω της τυπωμένοι, στίχοι από το ποίημα «Σκουριά και Aρμύρα», που εκδόθηκε το 1989, του Γιώργου Σεφέρη, κάνει το γύρο του Facebook τις τελευταίες ώρες.

Με ένα μήνυμα: Να μην κατεβάσουμε το κεφάλι, να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια…
Δείτε το

Η 6η Μαΐου έρχεται… λαμόγια!

Κούφια λόγια, ήχοι τριγμών κατάρρευσης στη χώρα των λωτοφάγων...


Λόγοι άξεστοι, προκλητικοί, απρεπείς, σε μια χώρα που βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην ανυποληψία
.

Αστέρες της πολιτικής ντροπής και της δημοσιογραφίας του τίποτα σέρνονται σαν τα ερπετά στους βάλτους των συμβιβασμών, της ανοχής και της υποταγής, της πολιτικής ασχήμιας και του ασύστολου ψεύδους...

Περιφρουρούν τα ιερά και τα όσια της διαπλοκής, τα άνδρα των στρατευμάτων κατοχής, τα κατάλοιπα της ματαιοδοξίας και τη αλαζονείας τους.

Δεν έχει τέλος η υποκρισία,

Τι συμβαίνει με τις μυστικές πτήσεις ψεκασμών;

Ένα άρθρο που κόπηκε στο δρόμο για το τυπογραφείο λόγω... άνωθεν εντολής



Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ».

Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι

Οι υποψήφιοι των Πειρατών σε όλη την Ελλάδα

Οι 45 "Πειρατές" που δίνουν ραντεβού στις κάλπες 





Δείτε τον Αρτινό υποψήφιο. 
 

Μετά από ένα αγώνα δρόμου, μετ' εμπορίων, 45 Πειρατές είναι υποψήφιοι σε 31 εκλογικές περιφέρειες, δίνοντας τη δυνατότητα στο 80% των Ελλήνων να ψηφίσει Πειρατές.

Οι υποψηφιότητες αναλυτικά:

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μπλουζάκια... ΑΚΗΣ!! Θα φορεθούν πολύ το καλοκαίρι!!

Άκης Τσοχατζόπουλος... 
ο μάγος των off shore, η υπουργάρα που τσέπωσε εκατομμύρια απο τα εξοπλίστικα προγράμματα αλλά ότι έκανε το έκανε για....το καλό της πατρίδας...!!


Ο δικός μας Άκης, ο άνθρωπος που μπήκε στην πολιτική ξεβράκωτος και βγήκε μεγιστάνας...!!


Ο άνθρωπος που σήμερα αποτελεί το απόλυτο ίνδαλμα για εκατοντάδες πολιτικούς!!

Υπήρχε περίπτωση να μην εμπνεύσει και τη νεολαία;


Δείτε τα απίθανα μπλουζάκια που αναμένεται να κάνουν θραύση το καλοκαίρι!!

Προφυλακιστέα η κόρη του Ακη

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

Προφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, κατηγορουμένη στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Η Αρετή Τσοχατζοπούλου προσήλθε το πρωί στον ανακριτή και παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο διατυπώνονταν οι θέσεις της για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα

Κοτόπουλα με κοκτέιλ... πρόζακ!

Απαγορευμένα αντιβιοτικά, καφεΐνη και πρόζακ στα κοτόπουλα



Έρευνα που διεξήγαγε το 2004 το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωργίας και Εμπορικής Πολιτικής είχε δείξει ότι τα μισά κοτόπουλα που πωλούνται συσκευασμένα σε μαγαζιά ή έτοιμα σε ταχυφαγεία στις ΗΠΑ, περιέχουν υψηλές ποσότητες αρσενικού.

Το αρσενικό είναι το κύριο στοιχείο του φαρμάκου «roxarsone», το οποίο διώχνει τα παράσιτα και επιταχύνει την ανάπτυξη των πουλερικών.

Νέα έρευνα ωστόσο υποστηρίζει πως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη αφού όχι μόνο επιβεβαίωσε τις υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού αλλά εντόπισε στα κοτόπουλα ένα κοκτέιλ καφεΐνης, απαγορευμένων αντιβιοτικών, αντιισταμινικών, ακεταμινοφαίνης, ακόμα και πρόζακ.

Στο πλαίσιο της έρευνας,

Ο Βαγγέλης και οι τρικλοποδιές...

Όταν ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μιλάει καν στον Βαγγέλη Βενιζέλο τότε κάτι τρέχει… 


Αν και η περίπτωση των δύο ζευγαριών δεν είναι καθόλου ίδια, η στάση τους δείχνει ανάγλυφα και τις σχέσεις τους…

Όχι βέβαια, ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν παρασύρεται από τον κόσμο που του λέει να επιστρέψει κάνοντας τον να σκέφτεται προς στιγμήν ακόμα και να την «φέρει» στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας… 

Αλλά ο Γιώργος, είναι σίγουρο ότι την φυλάει για τα καλά στον Βαγγέλη. Και είναι σίγουρο και από τωρινά γεγονότα… Καταρχήν, ο Βαγγέλης έχει προαναγγείλει να ελέγξει τα οικονομικά του κόμματος… Έχει αφήσει να εννοηθεί, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ

Ο Παπανδρέου... αθώα Αλίκη στη χώρα των τεράτων!

Νίπτει τας χείρας για το χάλι της χώρας και εμφανίζεται άμοιρος ευθυνών για όσα έγιναν επί πρωθυπουργίας του, ο Γιώργος Παπανδρέου... 

 

Απαντώντας στις όντως βαριές κουβέντες που είπε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος από την κρατική τηλεόραση και τον Σκάι, δεν αρκείται να τον περάσει γενεές δεκατέσσερις, αλλά παίζει το ρόλο της αγνής Αλίκης στη χώρα των.. τεράτων, φορτώνοντας τα πάντα στους πολιτικούς του αντιπάλους και απονέμοντας στον εαυτό του εύσημα για την πολιτική και τη στάση του!

Με τη σκληρή του ανακοίνωση, που φανερώνει εκνευρισμό, επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος τον χαρακτήρισε απατεώνα, και τον αποκαλεί

Τσερνομπίλ 26 χρόνια μετά τον πυρηνικό τρόμο!

Πως ένα πείραμα οδήγησε στην τραγωδία του Τσερνομπίλ
Πώς ένα πείραμα οδήγησε στην τραγωδία του Τσερνομπίλ


Τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου 1986, ο αντιδραστήρας νούμερο τέσσερα στο Τσερνομπίλ εκρήγνυται. Οι Σοβιετικοί το αποκρύπτουν. Δύο μέρες μετά, και 1000 χλμ μακρυά, ανύποπτοι επιστήμονες ανιχνεύουν ραδιενέργεια στα παπούτσια τους, λίγο πριν μπουν σε ένα εργαστήριο στη Σουηδία
Η Σοβιετική Ένωση αναγκάζεται να παραδεχτεί το γεγονός.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα της ανθρώπινης ιστορίας (το πρώτο που αξιολογήθηκε ως «επιπέδου 7» στην σχετική κλίμακα – το δεύτερο ήταν στη Φουκουσίμα πέρσι) οφείλεται σε ένα... πείραμα

Κλειστά τα σχολεία στις 4 και 7 Μαΐου λόγω εκλογών

Κάλπες στις σχολικές αίθουσες


 

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 4 και 7 Μαΐου λόγω των εκλογών, καθώς τα σχολικά κτίρια θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

 
Αυτό αναφέρεται σε εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Β. Κουλαϊδή, που εστάλη στις περιφερειακές διευθύνσεις και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου

Διπλοί σε σχέση με την Ελλάδα οι μισθοί στη Γερμανία

Την ώρα που από την Τράπεζα της Ελλάδος γίνεται λόγος για νέες μειώσεις στους μισθούς τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα έρχονται τα στοιχεία απ’ όλη την Ε.Ε. να δείξουν τις χαοτικές διαφορές κυρίως μεταξύ Βορρά και Νότου.

Η Ελλάδα βρίσκεται (πριν γίνουν οι επόμενες περικοπές) ήδη κάτω απ’ το μέσω όρο με το ωρομίσθιο να είναι στα 16,40 ευρώ την ώρα που ο μέσος όρος της Ε.Ε. είναι στα 22,80 ευρώ.

Τα στοιχεία αποτελούν μια ακόμη απόδειξη ότι το μισθολογικό κόστος δεν είναι το βασικό πρόβλημα για την ανάπτυξη στη χώρα μας, εκτός πια και αν κάποιοι (όπως έχει ακουστεί από μέλη της τρόικας) προσδοκούν να δουν στην Ελλάδα τα ωρομίσθια της Βουλγαρίας (3,50 ευρώ) και της Ρουμανίας (4,50 ευρώ).

Οι δυνατές χώρες του ευρωπαϊκού κέντρου

Ο Μπαμπινιώτης αλλάζει το "συνωστισμό" της Ρεπούση!

Αλλάζει το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού
 



Έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας και εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 


Νέο βιβλίο ιστορίας θα διδάσκεται πλέον στους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού, στη θέση του γνωστού βιβλίου της Μ. Ρεπούση, που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις όταν ήταν υπουργός Παιδείας η Μ. Γιαννάκου και που τελικά είχε αποσυρθεί. Έτσι με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη και της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου από την ερχόμενη σχολική χρονιά θα διδαχθεί στη ΣΤ’ Δημοτικού το νέο βιβλίο με τίτλο «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου» των καθηγητών

Κώστας Βουτσάς:δεν καταλαβαίνω γιατί οι ηθοποιοί κατεβαίνουν στις εκλογές!

Επικριτικός εμφανίστηκε ο Κώστας Βουτσάς, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τους ηθοποιούς που κατεβαίνουν στις εκλογές.


Συγκεκριμένα ο γνωστός κωμικός είπε πως "οι ηθοποιοί όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνουν στις εκλογές


Εμείς έχουμε μια άλλη αποστολή

Εγώ δεν θα πάω στη Βουλή. Βέβαια είναι δικαίωμα τους να το κάνουν, αλλά εγώ δεν συμφωνώ! Ο Χαϊκάλης έχει δουλειά, γιατί να πάει; 
Η θέση του Γιάννη Μπέζου

Νίκος Ξυδάκης εκλογικοί φόβοι!

Φόβοι ενώπιον των εκλογών

 
Δεκατρείς ημέρες προ των εκλογών, η ατζέντα χρωματίζεται, μεταξύ πολλών άλλων, από δύο φόβους: τον φόβο της ακροδεξιάς και τον φόβο της ακυβερνησίας. Και οι δύο φόβοι έχουν πραγματική βάση, αλλά, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, υπερτονίζονται καθυστερημένα και υστερόβουλα, χωρίς να αναδεικνύονται οι γενεσιουργές αιτίες και χωρίς να εντοπίζονται οι συνέπειες στις πραγματικές διαστάσεις.

Ως προς την ακυβερνησία: τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν ακέραια την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας επί 38ετία, άρα και την κύρια ευθύνη για το σημερινό ναυάγιο, ζητούν ψήφο για να ξανακυβερνήσουν, με τα ίδια πρόσωπα, με ίδιες δομές, ίδιες πρακτικές.....
Ο κατεδαφιστής είναι ο πιο άξιος

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το western Lone Ranger με τον Τζόνι Ντεπ

Γιατί φοράει ο Τζόνι Ντεπ ένα νεκρό κοράκι στο κεφάλι;



Οι πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο western Lone Ranger, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο Τζόνι Ντεπ, έκαναν μεγάλη αίσθηση. Όχι για την ίδια την ταινία, αλλά για το νεκρό πουλί που κοσμεί την κόμη του.

Οι εναπομείναντες Ινδιάνοι στην Αμερική ετοιμάζουν να ξεθάψουν τα τόμαχοκ του πολέμου γιατί θεωρούν την εικόνα ενός λευκού, όπως ο Ντεπ, μακιγιαρισμένου ως Ινδιάνου, προσβλητική.

Ο Μέριλιν Μάνσον είναι ψιλο-εκνευρισμένος γιατί θεωρεί ότι ο Ντεπ έχει κλέψει την ιδέα για το μακιγιάζ από εκείνον.


Και οι φιλόζωοι δεν χαίρονται

Το lifestyle στηρίζει τον Σαμαρά!

Ρέμος, Χατζηγιάννης, Σμαραγδής στο πλευρό του Α. Σαμαρά
 

Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Γιάννης Σμαραγδής έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΔ στο Ίδρυμα Κακογιάννη με εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών και ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά.
«Σας καλώ να σταθείτε μπροστά μου και όχι δίπλα μου», είπε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στους παρισταμένους, κατά την παρουσίαση του «γαλάζιου» προγράμματος για τον πολιτισμό. Τους ζήτησε, μάλιστα, να βοηθήσουν ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες όπως πατρίδα, Θεός, ασφάλεια διότι, όπως είπε, «ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε σας απ’ ό,τι στους πολιτικούς».

 


Παρουσίασε δε, την πρότασή του

Ο Μπένι φτιάχνει τους δικούς του κηπουρούς!

Νίκος Ανδρουλάκης, ο...κηπουρός του Μπένι

 


Παρατηρώ ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη στη 3η εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ περιγράφεται από τα ΜΜΕ ως κάτι θετικό με το...αμάχητο επιχείρημα ότι είναι νέος. Πράγματι, ο κ.Ανδρουλάκης είναι 33 ετών.

Κατά τα λοιπά όμως, πρόκειται για ένα γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα, για έναν υπερδραστήριο ΠΑΣΠίτη που εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στην αυλή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι ασκεί παράλληλα με την πολιτική του δράση και το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει μάλλον αδύνατο καθώς ξοδεύει πολλές ώρες της καθημερινότητας του για το ΠΑΣΟΚ.

Η σχέση του με το Βενιζελικό μπλοκ είναι

Gallop-σοκ για λογαριασμό του ΔΝΤ;

Εκλογική πρόβλεψη σοκ για λογαριασμό του IMF;
Εδώ και 20 μέρες μεγάλη αμερικανική εταιρεία σε συνεργασία με  γνωστό εκπαιδευτικό ίδρυμα και εταιρεία ερευνών αγοράς διεξάγει μετρήσεις της κοινής γνώμης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πάνω από 3.000 ερευνητές, κυρίως φοιτητές,  με τη μέθοδο πόρτα-πόρτα έχουν στήσει κάλπες σε 10.000 σπίτια με την υπόσχεση εχεμύθειας και κάνοντας μικρά αλλά ενδιαφέροντα δώρα σε όσους συμμετέχουν.

Παρότι δεν το δηλώνουν ανοιχτά η έρευνα γίνεται για λογαριασμό τη Τρόικας και τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά και προμηνύουν εξελίξεις. Το πιο συγκλονιστικό είναι

Απαντά στην τουρκική προκλητικότητα ο Νίκος Χουντής

Νίκος Χουντής: STOP στο ευρωπαϊκό χρήμα προς την Τουρκία...


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανακληθεί άμεσα για «διαβουλεύσεις» ο πρέσβης της ΕΕ στην Τουρκία και να ανασταλούν άμεσα και μέχρι νεωτέρας οι χρηματοδοτήσεις της ΕΕ


Η πρόταση του Έλληνα ευρωβουλευτή έρχεται σαν απάντηση στις απειλές της Τουρκίας περί παγώματος της εταιρικής σχέσης της Άγκυρας στο εξάμηνο της Κυπριακής προεδρίας της ΕΕ.

«Η ανοχή την οποία έχει επιδείξει η ΕΕ

Ο Καμμένος απάντησε για τον Βασίλη Χήτο!

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Facebook στον "Ελεύθερο Τύπο",για το δημοσίευμα που αφορά τον Βασίλη Χήτο!



Πριν από λίγο,μέσω του προσωπικού του facebook,o Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Πάνος Καμμένος,απάντησε ως εξής στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος",που αφορά τον υποψήφιο του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων κ. Βασίλη Χήτο: "Οι πλαστογράφοι που διαδέχτηκαν τον Μιχελάκη στον Ελεύθερο τύπο νομίζουν ότι εκτελώντας συμβόλαια των χαλκείων τής τρόικας θα ανακόψουν το τσουνάμι των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Ας αρκεστούν στις πλαστογραφίες υποτίτλων και ας μην ξοδέψουν