Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Όλοι οι άνθρωποι του παρ' ολίγον Προέδρου Άκη!!!

Το άλλοτε "πρωτοπαλίκαρο" του Άκη στο πλευρό του Θάνου Μωραΐτη


Μπορεί ο Τσοχατζόπουλος να βρίσκεται στο Κορυδαλλό η παρουσία όμως του άλλοτε στενού συνεργάτη του κ. Γιώργου Αγραφιώτη στην πρόσφατη ομιλία του κ. Θάνου Μωραΐτη, -επίσης αγαπημένο πολιτικό τέκνο του Άκη-έδωσε μια νότα, από την ηρωική και πένθιμη για το στρατόπεδο του προφυλακισμένου παρ' ολίγον προέδρου, ημερομηνία της 18ης Ιανουαρίου 1996, (εκλογή Σημίτη στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ) στη πρόσφατη προεκλογική συγκέντρωση των αιτωλοακαρνάνα πολιτικού.

Ήταν ένα Σάββατο του Ιανουαρίου
του 1996, όταν έλαβε μέρος η πρώτη ευρεία σύσκεψη των τσοχατζοπουλικών, στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο άλλοτε υπ. Προεδρίας. Ήταν εκεί οι οπλαρχηγοί Δασκαλάκης-Κοτσακάς, βουλευτές όπως οι Γιώργος Μωραΐτης, Γιάννης Χαραλάμπους και Λάζαρος Λωτίδης, καθώς και κομματικά στελέχη, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Αγραφιώτης-που βλέπουμε στη φωτό πίσω δεξιά του κ. Μωραίτη- και Χάρης Τσιόκας.

Ο κ. Αγραφιώτης, ο οποίος διετέλεσε  Γ.Γ υπ. Ανάπτυξης,  εργάζεται σήμερα στην γνωστή ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία επί κυβερνήσεων Καραμανλή είχε λάβει ιδιαίτερη δημοσιότητα εξαιτίας του οικιστικού συγκροτήματος στο Υστέρνι της Πάρου στο οποίο συνέπεσαν να αποκτήσουν εξοχικά οι κ.κ Αλογοσκούφης, Ψυχάρης, Λάλας, Ρουσόπουλος κλπ και οι παπαράτσι των εφημερίδων έσπευδαν να αποθανατίσουν την "εύφορηπαριανή κοιλάδα.

Στο Δ.Σ της συγκεκριμένης εταιρείας συμμετείχε, σύμφωνα με δημοσιεύματα (με θητεία μέχρι την 26-6-2011, (ΦΕΚ 7540/11-7-2007) η Γενική Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Μαρία Καλτσά, συνέταιρος της επίσης προφυλακισμένης Αρετής Τσοχατζοπούλου στην  Bauplus ΕΠΕ Τεχνική Εταιρεία.

Αρκούσε μια προεκλογική ομιλία του κ. Μωραΐτης για να ξυπνήσει μνήμες και συνειρμούς για την ιστορία του βαθέως ΠΑΣΟΚ που εξακολουθούν να γράφουν οι παρέες πέρα και πάνω από Μνημόνια, Τόμσεν, Μέρκελ κλπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: