Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Ανέκδοτο (επαγγελματικής αποκατάστασης)





Έβγαλα το Δημοτικό…
Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο… .....
Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο
Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ! 

Αν σε ενδιαφέρει ο ιδιωτικός τομέας, αλλιώς πρέπει να βρεις "μέσον", "άκρη", "δόντι" για να μπεις στο Δημόσιο, ή μήπως νομίζεις πως όλα αυτά τελείωσαν;

Ελληνική ΑΟΖ


Μία είναι η πατρίδα μας και μία η ΑΟΖ της ;
 
Όταν η σύνθεση της Βουλής είναι πλασματική και δεν ανταποκρίνεται στο αίσθημα του λαού, όταν οι τουρκικές φρεγάτες και τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα έχουν κάνει το Αιγαίο αυλή τους, όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι δοτός και υπάλληλος των τραπεζών και των ξένων παραγόντων, πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ανεξάρτητο κράτος το οποίο θα μπορεί να αποφασίζει για θέματα όπως η ΑΟΖ;

Χαρές και πανηγύρια

Ο Δήμαρχος και το επιτελείο του!!!

Απ΄ότι φαίνεται στην πόλη, ο Δήμαρχός μας Γιάννης Παπαλέξης είναι μες στην τρελή χαρά.Κάνει καρναβάλια, τσιμπούσια, παγοδρόμια....
Ή ζει σε άλλη χώρα ή οι σύμβουλοί του, τα "δεξιά του χέρια"  κι όλο το επιτελείο του Δήμου δεν καταλαβαίνουν σε τι εποχή ζούμε. Η απόλυτη φτώχεια σε μεγάλο κομμάτι του λαού και τα απίστευτα ποσοστά ανεργίας , δεν τους λένε τίποτα. Αλλά πως να καταλάβουν; Αφού κατάφεραν και θρονιάστηκαν εκεί μέσα (στο Δημαρχείο) όλα αυτά προφανώς δεν τους αφορούν.Αυτοί ζουν στην ασφάλεια του Δημοσίου.
Υποχόνδρια,

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τούτη είναι η εποχή μας


Μερικά αποσπάσματα από την Ασκητική του Ν. Καζαντζάκη για να μη χάνουμε τον μπούσουλα !!!

Εθισμένοι βουλευτές!!!

Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ
Η είδηση από την συνέντευξη του Παύλου Στασινού ήταν η ατάκα ότι «η Βουλή είναι ένα ναρκωτικό, δύσκολα θέλει κάποιος να φύγει από κει». Σύμφωνα με την άποψη του πρώην βουλευτή, οι βουλευτές είναι εθισμένοι στο ναρκωτικό της βουλής. Εθισμένος και υπό την επήρεια του βουλευτικού ναρκωτικού, ο Παύλος ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και ό,τι άλλο βρέθηκε μπροστά του, μέχρι που βρήκε το κουράγιο και αντιστάθηκε. 
Δεν μπόρεσε βέβαια να πει ΟΧΙ κι έτσι  τα παράτησε και θα γυρίσει στο νοσοκομείο Άρτας (στη θέση του) για πλήρη απεξάρτηση.
Υπάρχει όμως πάντα ο κίνδυνος να τον χρειασθεί το κόμμα οπότε θα ξαναπέσει στα σκληρά.

Τσαντίρι δίπλα στην Παρηγορήτρια

Το τσαντίρι κι ο Δήμαρχος!!! 

Διαβάσαμε στον Τηλεβόας της Άρτας  για την λειτουργία παγοδρομίου στην πλατεία Σκουφά. 
Θα συμφωνήσω με την ανάρτηση και τα ερωτήματα που θέτει, καθώς και με τα σχόλια των αναγνωστών του θέματος που είναι θεμιτά, αλλά πως ζητάμε από τους ανθρώπους που κατασκεύασαν το οικιστικό έκτρωμα τα τελευταία είκοσι χρόνια  στο Τρίγωνο Άρτας να έχουν διαφορετικές προτάσεις. 
Από ποιους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, πολεοδόμους, ή δημοτικούς ιθύνοντες περιμένουμε να υπάρξουν αντιδράσεις για το τσαντίρι που στήνει ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, όταν όλοι αυτοί κατασκεύασαν το νέο ιστό της πόλης; Αυτή την αρχιτεκτονική και πολεοδομική "σαλάτα", με πλήθος παραβάσεων, χωρίς να έχει τιμωρηθεί κανείς μέχρι σήμερα.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Περικοπές στη χρηματοδότηση των Δήμων


Έκτακτη συνεδρίαση  της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Εν μέσω έντονου προβληματισμού για το τι μέλλει γενέσθαι και με την προσδοκία να καταφέρουν οι δήμοι να αποτελέσουν τον «κυματοθραύστη» στην ελληνική κοινωνία που βιώνει καθημερινά όλο και σοβαρότερα προβλήματα, έληξε η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του... Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που συγκλήθηκε από νωρίς το πρωί, προκειμένου να λάβει αποφάσεις δράσης απέναντι στις ρυθμίσεις του νέου μνημονίου.
Μετά τη συνεδρίαση, όπου δεν λήφθηκαν αποφάσεις, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Κ. Ασκούνη, πήγε στη Βουλή. Πριν από τη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ είχε συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο, ενώ για το ίδιο θέμα υπήρξε συνάντηση, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον υπουργό Εσωτερικών, Τ. Γιαννίτση.
Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, οι μειώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Προσοχή στο facebook

Νέα απάτη στο Facebook 

“Τα στοιχεία του λογαριασμού σας έχουν αλλάξει”
Ένα νέο spam email, που φαίνεται ως ειδοποίηση από το Facebook, έχει εμφανιστεί και ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία του λογαριασμού σας έχουν αλλάξει, πράγμα το οποίο φυσικά δεν ισχύει.
Το email αυτό