Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τσαντίρι δίπλα στην Παρηγορήτρια

Το τσαντίρι κι ο Δήμαρχος!!! 

Διαβάσαμε στον Τηλεβόας της Άρτας  για την λειτουργία παγοδρομίου στην πλατεία Σκουφά. 
Θα συμφωνήσω με την ανάρτηση και τα ερωτήματα που θέτει, καθώς και με τα σχόλια των αναγνωστών του θέματος που είναι θεμιτά, αλλά πως ζητάμε από τους ανθρώπους που κατασκεύασαν το οικιστικό έκτρωμα τα τελευταία είκοσι χρόνια  στο Τρίγωνο Άρτας να έχουν διαφορετικές προτάσεις. 
Από ποιους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, πολεοδόμους, ή δημοτικούς ιθύνοντες περιμένουμε να υπάρξουν αντιδράσεις για το τσαντίρι που στήνει ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, όταν όλοι αυτοί κατασκεύασαν το νέο ιστό της πόλης; Αυτή την αρχιτεκτονική και πολεοδομική "σαλάτα", με πλήθος παραβάσεων, χωρίς να έχει τιμωρηθεί κανείς μέχρι σήμερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο το Παγοδρόμιο να πάει ο παπαλέξης να κόψει κορδέλα και να ανοίξει καμία σαμπάνια στην Βορείου Ηπείρου που εδώ και μήνες έχει μετατραπεί σε πίστα 4x4.
Να κόβει εισιτήρια και να αυξήσει και τα δημοτικά τέλη,("έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου χρειάζεται ορθολογική διαχείριση") μιας και μας κάνει την τιμή και έφερε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού καθώς και τα extreme sports μέσα στην πόλη και δίπλα στα σπίτια μας.