Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έρχεται τον Ιούνιο το χαράτσι στα αγροτεμάχια

Νέο χαράτσι στα ακίνητα έρχεται τον Ιούνιο. 

Η κυβέρνηση φορολογεί τα αγροτεμάχια με τον νέο φόρο κατοχής ακινήτων. Από τη φορολογία στα αγροτεμάχια θα εξαιρεθούν μονάχα οι κατ' επάγγελμα αγρότες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κεφάλαιο» πριν από τη φορολόγηση θα γίνει σηµαντική αναπροσαρµογή των τιµών τους, προκειµένου να προσεγγίσουν τις αγοραίες τιµές, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, όπου οι εκτός σχεδίου εκτάσεις είναι οικόπεδα.
 
Μέχρι τον Ιούνιο πρόκειται

ICAP: «Δουλειές με φούντες» κάνουν οι εταιρείες ληξιπρόθεσμων οφειλών

«Δουλειές με φούντες» κάνουν οι εταιρείες ληξιπρόθεσμων οφειλών που κυνηγούν τους κακοπληρωτές των τραπεζών και των εταιρειών της κινητής τηλεφωνίας.


Η ICAP εκπόνησε μελέτη για τις εταιρείες που αναλαμβάνουν να εισπράξουν οφειλές τρίτων. Τα στοιχεία του 2010 εμφανίζουν ότι το μέγεθος της αγοράς αυξήθηκε κατά 8% σε σχέση με το 2009 και διαμορφώθηκε στα 55 εκατ. ευρώ το 2010 έναντι 51 εκατ. ευρώ το 2009. Οι πρώτες εκτιμήσεις

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων στην Άρτα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας ανακοινώθηκε το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.




Από Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από 8:00-2:00 το πρωί και από 6:00 – 9:00 το απόγευμα. 
Τη Μ. Παρασκευή θα λειτουργήσουν

Ο Καταλληλότερος Κουρασμένος Πρωθυπουργός!

Υποψήφιος ξανά ο Σιωπηλότερος...


Το ότι δεν έχει περάσει χειρότερος πρωθυπουργός από αυτόν το ξέραμε αλλά φαίνεται ότι ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να κάνει δικό του ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ.

Σπάζοντας κάθε ρεκόρ αντιπαραγωγικότητας, από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και σήμερα, ο βουλευτής Καραμανλής δεν έχει μιλήσει ούτε μισή φορά, δεν έχει καταθέσει καμία ερώτηση, γενικά "δεν"...

Παρ'όλα αυτά,

Επιτακτική ανάγκη!

«Διαγραφή δανείων κατά 50%»
 

Σε σχετική με την πρόταση νόμου ανακοίνωση το ΚΚΕ τονίζει ότι: «Η μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών πνίγεται κυριολεκτικά από τραπεζικά δάνεια που δεν μπορεί να αποπληρώσει, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία. Είναι απόρροια

Στο "Χώνι" της Κυριακής

Μούφα» η κρατική εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων έως 100.000 ευρώ! 
Προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί Το ΧΩΝΙ. Αυτή την Κυριακή:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: «Μούφα» η κρατική εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων έως 100.000 ευρώ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: Το ντοκουμέντο της εθνικής μας ταπείνωσης. Φράγκο δεν παίρνουμε απ’ τη Siemens, ζητάμε και συγγνώμη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3: Όλα για πάρτη σου Goldman Sachs! Τα 15 swaps που θα μας προσθέτουν χρέος μέχρι το 2039.
ΕΡΕΥΝΑ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»: Τα «εργατικά ατυχήματα» του ΔΝΤ.


Ακόμα, Το ΧΩΝΙ κρατάνε:

Αντωνάκη, τζάμπα καίει η λάμπα…

Καλά, η μαγκιά και το πολιτικό νταηλίκι του Αντώνη του Κομανέτση τρέχει από τα μπατζάκια του!
 

Αντωνάκη, θυμάσαι που μας έλεγες για εκλογές στις 19 Φλεβάρη;
 
Μετά την έκανες γαργάρα και το γύρισες στο καλαματιανό, «ας μην κοιμόμαστε και με το ημερολόγιο αγκαλιά τώρα»
 
Εν τω μεταξύ τα πασοκορετάλια...

H IKEA κατασκόπευε τους πελάτες της και το προσωπικό της!

Μέσω ιδιωτικών ντετέκτιβ, έψαχνε η γαλλική ΙΚΕΑ, προσωπικά στοιχεία, τόσο των πελατών της όσο και του προσωπικού της. 

Η γαλλική θυγατρική της διεθνούς αλυσίδας καταστημάτων ΙΚΕΑ , παραδέχθηκε τις παραβιάσεις των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και δεσμεύθηκε πως θα εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις δεοντολογικού τύπου μετά τις κατηγορίες που της χρέωσαν για παρακολουθήσεις του προσωπικού και των πελατών της.

Η εταιρεία προσλάμβανε

...τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα

«Συνεδριάζαμε σαν κρυφό σχολειό εκτός Πανεπιστημίου και αφού παραπλανούσαμε τους χαφιέδες που μας ακολουθούσαν για να χάσουν τα ίχνη μας»

Αυτά τα τρομακτικά τα αποκαλύπτει ο καθηγητής Ι. Ληξουριώτης, μέλος της Επιτροπής για την εκλογή Δ.Σ. στο Πάντειο. Οποιοσδήποτε πολίτης προηγμένης χώρας θα δυσκολευθεί να κατανοήσει πώς μια επιτροπή που εφαρμόζει ένα νόμο συνεδριάζει στα κρυφά! Αλλά η συνέχεια είναι πιο τρομακτική. Ο αρμόδιος υπουργός ακυρώνει

Ρε κουφάλες, ο καθρέφτης σας, έχει αρχίσει να σας φτύνει ή ακόμα το σκέφτεται;

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ.
 

Στο σχολείο μας έμαθαν ότι, για τους εκλιπόντες, δε λες ποτέ «Ο κύριος» ή «Η κυρία», αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι στο σχολείο μάθαμε μόνο άχρηστα πράματα- άσε που σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν σχολεία.
Τον κύριο Δημήτρη Χ. τον ήξερα από παιδί. Στην ίδια γειτονιά, στους Αμπελόκηπους, εγώ στην Αργολίδος, εκείνος στη Βελεστίνου.
Με την κόρη του ήμαστε συμμαθητές

Eπίθεση με γιαούρτια στον Ήπειρος Tv1!

Βροχή τα γιαούρτια στο δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος Tv1 (βίντεο)


 

Eπίθεση από ομάδα νεαρών έγινε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος Tv1. Οι νεαροί εισέβαλαν στο στούντιο στις 21:20 το βράδυ και ενώ το δελτίο ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη με καλεσμένο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει

Ο αυτοκτονικός ιδεασμός των… καναλοψυχολόγων!

Ήταν Φθινόπωρο του 2001 στη Βηρυτό. 


Μια μαύρη Μερσεντές σταμάτησε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ο οδηγός, μας ζήτησε πιεστικά να μπούμε μέσα. Μας πήρε τα κινητά τηλέφωνα και απαίτησε να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ήταν πολύ πειστικός. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο μετά από 20 περίπου λεπτά. Μπήκαμε σ’ ένα κτήριο που ήταν τελικώς σχολείο. Περάσαμε μια αίθουσα με παιδιά που δεν ξαφνιάστηκαν ιδιαίτερα από την είσοδο τριών ανθρώπων με μια κάμερα και καταλήξαμε σε ένα δωμάτιο με σημαίες της Χεζμπολάχ.

Η επόμενη ώρα ήταν από τις πιο συγκλονιστικές

Η νέα χούντα!

O νέος Παρθενώνας! (The new Parthenon in Athens)








sibilla

Η Ελλάδα δεν υπάρχει πια, την πάτησε το τρένο

Το τελευταίο διήμερο στην επικράτεια του φασιστικού μας κράτους συνέβησαν μαζεμένα κάμποσα ενδεικτικά της κατάντιας μας περιστατικά.
 

Πρώτον η δολοφονία του Δ. Χριστούλα που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα με τη μορφή της αυτοχειρίας, κατόπιν η απόπειρα δολοφονίας, πάλι στο Σύνταγμα, του φωτογράφου Μάριου Λώλου, από αδίστακτο ΜΑΤατζή που προσπάθησε να τον σκοτώσει πισώπλατα, τρίτον η αποκάλυψη του βάναυσου ξυλοδαρμού ενός 18χρονου μέσα σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης από αχαρακτήριστους κουκουλοφόρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως σαφώς καταγγέλλουν

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οι άθλιοι...

Ντροπή...

 
Οι θρασύτατοι μνημονιακοί, οι κυνικοί νεοφιλελεύθεροι, αυτοί οι οποίοι στο όνομα του «εξορθολογισμού» της οικονομίας ζητούν συνεχώς μειώσεις μισθών και απολύσεις, δηλαδή μικρούς θανάτους, ενώ την ίδια στιγμή μεταφέρουν τα χρήματά τους στους φορολογικούς παραδείσους της Καραϊβικής, όλοι αυτοί, λοιπόν, και οι κολαούζοι τους επιχειρούν να περιορίσουν μία καθαρά πολιτική πράξη, την προχθεσινή αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο Κοινοβούλιο, σε μία ιδιωτική πράξη, μια προσωπική τραγωδία, μια στιγμιαία σύγχυση!

Οι άθλιοι, μάλιστα, επιπλήττουν

Κατέβασαν τους φακούς για την αστυνομική βία!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι φωτορεπόρτερ στη Λεωφόρο Συγγρού. 



Βρίσκονται έξω
από το Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου συνέρχεται η 14η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Διαμαρτύρονται για τον χθεσινό τραυματισμό του προέδρου της Ένωσής τους, Μάριου Λώλου, από δυνάμεις των ΜΑΤ και ζητούν

Μια κυβέρνηση που ποτέ δεν ψήφισε κανένας λαός!

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ» ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ζούμε στην εποχή του Παραλόγου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πια!
Ειδικά στην Πατρίδα μας ζούμε την απόλυτη τρέλα, αφού έχουμε μία κυβέρνηση Γραικύλων, με επικεφαλής της ένα άτομο που μας «έχωσε» κάποτε – ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος – στην μαύρη τρύπα του ευρώ και σήμερα θέλει να μας «σώσει»... Δηλαδή να «διορθώσει» το λάθος (=έγκλημα) που έγινε τότε, ποιος αυτός ο ίδιος που ευθύνεται περισσότερο από κάθε άλλο για την είσοδό μας στην ΟΝΕ!
 
Αυτός και ο Κώστας Σημίτης, αλλά και σύσσωμη

Ο Έλληνας ποτέ δεν πεθαίνει!

Ένα θέμα που έρχεται διαρκώς στην επικαιρότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι σωστό να ανακοινώνεται ο θάνατος κάποιου ανθρώπου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι –αλλά και τα ΜΜΕ- αποφεύγουν να πουν ή να γράψουν «πέθανε» και προτιμούν το «έφυγε», λες και πρόκειται να επιστρέψει.

Κάποιοι άλλοι, για να αποφύγουν να πουν «ο τάδε πέθανε» λένε «ο τάδε δεν είναι πια μαζί μας». Η «ο τάδε απεβίωσε».

Γενικά, οι άνθρωποι βρίσκουν ένα σωρό τρόπους

Νέα δημοσκόπηση της ALCO!

Στο 41,5% αθροιστικά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Αθροιστικό ποσοστό 41,5% στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και οκτακομματική Βουλή δίνει δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται στο περιοδιοκό CRASH     
       
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η νέα δημοσκόπηση της ALCO δίνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Οι Γερμανοί... ξέφυγαν!

Απειλούν ότι θα κλείσουν τα σύνορα για τους ταξιδιώτες από την Ελλάδα!

Προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας έκαναν ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς Πετερ Φρίτριχ και ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας, Γιόχιμ Χέρμαν, μέλη του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CSU) απειλώντας τους Έλληνες ακόμα και με απαγόρευση εισόδου στη Γερμανία, με αφορμή το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, γράφει η Deutsche Welle.

Η γιγάντωση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα απασχολεί σε τέτοιο βαθμό την γερμανική κυβέρνηση,

Η ελευθερία της Ενημέρωσης!

ΠΟΕΣΥ: Επιχειρείται και η φυσική εξόντωση του κόσμου του Τύπου...
 
Oι επιθέσεις ενάντια στους λειτουργούς του Tύπου, την ώρα της δουλειάς τους, καταπατούν ακόμη και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, και ασκούνται συνειδητά από διάφορα κέντρα για τη φίμωση της ελευθεροτυπίας...
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ εκφράζει τον έντονο αποτροπιασμό του για τη νέα βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση την οποία δέχτηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς των ΜΑΤ δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη συγκέντρωση στη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα στο Σύνταγμα, με θύμα αυτή τη φορά τον Πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριο Λώλο, που εισήχθηκε σε Νοσοκομείο «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πλήξη με γκλομπ και χρήζει χειρουργικής παρέμβασης», σύμφωνα με τη σχετική γνωμάτευση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Σαν σήμερα 6 Απριλίου 1941. Η Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα

 Η Γερμανική Επίθεση κατά της Ελλάδας


 
Εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα στη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα πρίγκηπα Έρμπαχ. Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος

Ιδού γιατί θέλουν να αναβάλουν τις εκλογές!

Νέα χρεοκοπία (η 3η...) στις 15 Μαϊου!    

 

Γίνεται ένα χρεοκοπημένο («και με σφραγίδα») κράτος, δηλαδή με πληρωμή ακόμα και των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) στους δικαιούχους κατόχους των απλήρωτων ομολόγων, να ξαναχρεοκοπήσει δύο μήνες μετά την πρώτη του χρεοκοπία; Γίνεται, αν πρόκειται για την Ελλάδα και την κρίση χρέους της την έχουν διαχειριστεί ξένα κέντρα με πολιτικούς - μαριονέτες!

Ιδού λοιπόν, πως διαμορφώνεται η κατάσταση μόλις είκοσι ημέρες πριν από την ολοκλήρωση

Μίσος και ΧΑΝΑΧ

Δεν μας εκπλήσσει το μίσος με το οποίο οι δυνάμεις καταστολής  χτυπούν  πολίτες, δημοσιογράφους, φωτογράφους.

 
Το μίσος για τη κοινωνία είναι αυτό που τους κρατάει φρέσκο- όπως το κρέας η κατάψυξη- το νεαρό μπάτσο που εκτονώνεται μ’ αυτό τον τρόπο. Ψυχαναλυτικά οι συμπεριφορές αυτών των  «χρήσιμων» στην εξουσία μπάτσων δημιουργούν τη αίσθηση ότι κρύβουν μέσα τους, έναν άλλο εαυτό, έναν εν δυνάμει Anders Breivik.

Δεν μπορεί να μην αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα ο αστυνομικός, με το σκουλαρίκι στη μύτη,

Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι πηγή αβεβαιότητας!

Πολιτική βόμβα από ΔΝΤ



Φωτιές ανάβουν στο πολιτικό σκηνικό οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΝΤ κ. Ράις ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς  τάσσεται υπέρ της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ράις τόνισε πως είναι «σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουν από τον ελληνικό λαό  (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) την εντολή να προχωρήσουν και να επιτύχουν αυτούς τους στόχους» αναφέροντας προηγουμένως ότι είναι ικανοποιητικό ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δώσει ρητές διαβεβαιώσεις

Δήμαρχε Παπαλέξη, ξέρεις εσύ... oι δρόμοι της καρδιάς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! H FOODWATCH ΜΗΝΥΣΕ ΤΗΝ UNILEVER ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ BECEL PROACTIVE!!

 

Εάν η δικαιοσύνη αποφανθεί και καταδικάσει την εταιρεία, θα μιλάμε για την μεγαλύτερη εξαπάτηση καταναλωτών. Ειδικά στην Ελλάδα, η εταιρεία ξόδεψε εκατομμύρια σε μεγάλα ΜΜ”Ε” και πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες ώστε να καταστήσει στην συνείδηση των καταναλωτών το προϊόν αυτό συνώνυμο με την μάχη κατά της χοληστερίνης. Η αφίσα που παραθέτουμε είναι ενδεικτική αφού βλέπετε

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΑΡΚΟΖΙ: "ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Δεν υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που θα ευχόταν η χώρα μας να γίνει σαν την Ελλάδα ή την Ισπανία» σημείωσε ο Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας


Η δήλωση αυτή ήλθε στο απόηχο τον χθεσινών δυσκολιών της Ισπανίας να δημοπρατήσει ομόλογά της και εν μέσω των συνεχιζόμενων δοκιμασιών που βιώνει η Ελλάδα.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια περιορισμού του γαλλικού δημόσιου χρέους και του ελλείμματος,

Ο ΧΥΤΑ δεν μπορεί να λειτουργεί και να μολύνει!

ΧΥΤΑ: Τώρα πια δεν τους ξεπλένει τίποτα…
 

Όπως προκλητική ήταν η στάση των αρμόδιων πριν και κατά την κατασκευή του ΧΥΤΑ, το ίδιο προκλητική είναι και τώρα που προέκυψε το σοβαρό πρόβλημα διαρροής και ρύπανσης του λεκανοπεδίου από τη δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό. Κανείς πια δεν τους έχει εμπιστοσύνη. Ούτε στο Δήμο Ιωαννιτών και τον ΦΟΣΔΑ, ούτε στην Περιφέρεια Ηπείρου η οποία συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη μας με τις ανακοινώσεις της αφήνοντας, εσχάτως, υπόνοιες για «δόλο». Και ενώ τα λύματα οδηγούνται

Το ιδανικό προφίλ του δημοσίου υπαλλήλου!

Το κατά Δημήτρη Ρέππα εγχειρίδιο του... καλού δημοσίου υπαλλήλου!
 
Τον οδηγό ορθής διοικητικής συμπεριφοράς και τον οδηγό με τα δικαιώματα πολιτών και επιχειρήσεων στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας.

Ο οδηγός ορθής διοικητικής συμπεριφοράς συντάχθηκε σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη. Πρόκειται για ένα κείμενο αρχών που απευθύνεται σε δημόσιους υπαλλήλους και αφορά τις σχέσεις τους με τους πολίτες.

Ουσιαστικά, όπως σημείωσε

Λάθος χώρα για αυτοκτονία

Όποιον έφυγε τον αποκαλούν «μακαρίτη». Μα εγώ θα σας προσφωνήσω «αξιότιμε».

 
Αξιότιμε. Αξιόμαχε. Παραξενεύει η λέξη «αξιόμαχε». Θυμάστε εκείνο το παιχνίδι. Με το σκοινί. Δυο αντίπαλες ομάδες. Ποια θα τραβήξει την άλλη στο μέρος της. Ζωή, θάνατος. Πώς να σε κερδίσει ο θάνατος; Ενώ είναι άνοιξη. Μα δεν βρέθηκε ούτε μία κλωστούλα ζωή να παρασύρει λίγο, τόσο δα διέξοδο; Δεν βρέθηκε τόση δα ηλιαχτίδα

Ρεσιτάλ αναλγησίας

Μαθήματα... ζωής στο νεκρό φαρμακοποιό από τον Κουκουλόπουλο!


Με θλίψη για το πολιτικό επίπεδο της χώρας δημοσιεύουμε την απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλου στο δημοσίευμα του protothema.gr "Κουκουλόπουλος στα χνάρια Μπεγλίτη για τον τραγικό 77χρονο".

Απάντηση από την οποία αποκαλύπτεται ότι ο κ. Κουκουλόπουλος τίποτε δεν έχει ακόμη καταλάβει.

"Ο άνθρωπος αυτός ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός που σημαίνει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα έψαχνε στα σκουπίδια", επιμένει να λέει ο κ. Κουκουλόπουλος για τον τραγικό αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών προσθέτει

Αθώος ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας!

Αθώος για την «κλοπή» του στρατοπέδου


Είναι γνωστές στο πανελλήνιο οι μάχες που είχε δώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή της Πρέβεζας και ο πρώην δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας προκειμένου να περάσουν στην τοπική κοινωνία και να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα που είχαν δεσμευτεί. Σημειωτέον ότι τα περισσότερα βρίσκονται σε ιστορικά μνημεία της περιοχής, όπως είναι τα Κάστρα.

Για τον αγώνα αυτό ο κ. Μιλτιάδης Κλάπας βρέθηκε πολλές φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αυτό συνέβη και την Τετάρτη

Θέλουν λιγότερους αγρότες!

WSJ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
 

Με το παραγωγικό πρόβλημα της Ευρώπης, ασχολείται σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι, οι εργαζόμενοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία παράγουν συνολικά κάτω από τον Μ.Ο της ευρωζώνης. Όπως τονίζει, το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, όπου οι χώρες δανείζονται από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Συχνά, ακούγεται,

Ο ανάγλυφος χάρτης της απελπισίας!

Ο χάρτης της απόγνωσης «μαυρίζει» την Ελλάδα
 

Το τραγικό τέλος που έδωσε στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος ο 77χρονος συνταξιούχος αναδεικνύει με τον πιό συγκλονιστικό τρόπο την απόγνωση που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες, εξαιτίας των αθλίων της προδοτικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της χουντικής κυβέρνησης Παπαδήμου!
 
Κι αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα στον χάρτη της απελπισίας.
 
Οι μετρήσεις που κατέγραψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες κατά την τελευταία τριετία

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ιωάννινα. Δύο δολοφονίες και δύο ληστείες σε 24 ώρες!

Οι κακοποιοί σε εγρήγορση, η τοπική αστυνομία που είναι;


Ένα από τα χειρότερα εικοσιτετράωρα των τελευταίων ετών ήταν το τελευταίο που έζησε ο Νομός Ιωαννίνων και έφερε την τοπική αστυνομία με την πλάτη στον τοίχο.

Δύο ανθρωποκτονίες, δύο ληστείες και άλλα περιστατικά που πέρασαν απαρατήρητα,
μέσα σε 24 ώρες είναι πράγματι πάρα πολλά

"Κούρεμα" τραπεζικών δανείων υπόσχεται ο Καμμένος!

Διαβάστε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

 


Bασικές αλλαγές στη δομή του κράτους περιλαμβάνει το προεκλογικό πρόγραμμα του, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, νεοσύστατου πολιτικού σχηματισμού "Ανεξάρτητοι Έλληνες" που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση σήμερα μέσω του διαδικτύου.

Με σκοπό, όπως επισημαίνεται,

Ένταση στο Σύνταγμα

Χιλιάδες κόσμου τίμησαν τη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα


Συνεχίζεται η ένταση στο Σύνταγμα μετά και τη ρίψη μολότοφ και απάντηση των ΜΑΤ με ρίψη δακρυγόνων, με τις αστυνομικές δυνάμεις ωστόσο να έχουν απωθήσει τον κύριο όγκο των διαδηλωτών προς την οδό Ερμού.

Νωρίτερα, η ένταση είχε μεταφερθεί στη Βασιλέως Γεωργίου, όπου σημειώθηκε πετροπόλεμος ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ.

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν

Εξίσωση φόρου μεταξύ πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης!

ΣΤΟ 1,40 ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών,  Παντελής Οικονόμου είπε την Τρίτη ότι η εξίσωση του φόρου μεταξύ του πετρέλαιο θέρμανσης και του πετρελαίου κίνησης θα γίνει στο 80% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που επιβάλλετε σήμερα στο πετρέλαιο κίνησης. Έτσι ο ΕΦΚ θα φθάσει τον Οκτώβριο τα 330 ευρώ το...
χιλιόλιτρο, που σημαίνει πρακτικά επιβάρυνση 35 λεπτά το λίτρο. Με τα σημερινά δεδομένα τα πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείτο στο 1,4 λεπτά το λίτρο, αυξημένο κατά 34%.

Ο κ. Οικονόμου είπε ότι προκειμένου

"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου..."

Το συγκλονιστικό σημείωμα του αυτόχειρα για την «κυβέρνηση Τσολάκογλου»!






24gr

Oι 92 τροπολογίες της κρίσης


Αυτές είναι οι 92 τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στη Βουλή της κρίσης

 
Ένα χωρίς προηγούμενο ρουσφετολογικό παζάρι εκτυλίσσεται στα κοινοβουλευτικά έδρανα μία εβδομάδα πριν κλείσει η Βουλή. Συνολικά 92 υπουργικές αλλά κυρίως βουλευτικές τροπολογίες κατατέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για τέσσερα μόλις νομοσχέδια των υπουργείων Εργασίας, Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Υποδομών. Την ίδια στιγμή το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να βάλει

Χλιδάτα ταξίδια στο εξωτερικό με δημόσιο χρήμα!

«Ντόλτσε βίτα» των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ με δημόσιο χρήμα


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τις «χορηγίες» που εξασφάλιζε η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ, πραγματοποιώντας χλιδάτα ταξίδια στο εξωτερικό με δημόσιο χρήμα, με βασικό όχημα τα πλαστά παραστατικά.

Το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων ξεκίνησε χτες με τη δημοσιοποίηση του σχετικού πορίσματος του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, όπου αναφέρονται 16 τέτοια ταξίδια των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ, το κόστος των οποίων έφτασε και ξεπέρασε τα 2 εκ. ευρώ. Το πόρισμα αυτό

Οι εμποράκοι της δυστυχίας!

Η πτώση της μεσαίας τάξης


Ιδού λοιπόν τι έχουμε καταφέρει. Στην Αυστραλία μαζεύουν ρούχα στις εκκλησίες για τους Έλληνες που κρυώνουν. «Ένα μπουφάν για τους Έλληνες»! Όπου νά 'ναι θα φτάσουν τα κοντέινερ. Τα αμερικάνικα κανάλια υποστηρίζουν ότι «ο φωτορεπόρτερ που γύρισε όλο τον κόσμο ζει σε ένα παγκάκι στην Αθήνα». Ούτε όνομα δίνουν βέβαια, ούτε άλλα στοιχεία. Η Γαλλική τηλεόραση κάνει ρεπορτάζ στην πλατεία Θεάτρου και αποκαλύπτει ότι η πορνεία στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 80%. Όχι γιατί είναι ορεξάτοι οι έλληνες αλλά γιατί πεινάνε οι ελληνίδες. Στην Ισπανική τηλεόραση παρουσιάζουν

Αποχαιρέτα την Ελλάδα της μικροϊδιοκτησίας

Τα χαράτσια, το μνημόνιο και το φορολογικό σύστημα ξαναγράφουν στα ελληνικά το θάνατο, όχι του εμποράκου, αλλά του μικροϊδιοκτήτη.

 
Δημοσιογράφοι, σχολιαστές της πολιτικής αλλά και πολιτικοί επικεντρώνουν την προσοχή τους στις επερχόμενες μεγάλες αλλαγές που ενδεχομένως θα ανατρέψουν το σημερινό πολιτικό σύστημα. Σίγουρα το πολιτικό μας σύστημα έχει προ πολλού εξαντλήσει τα όρια της λειτουργίας του. Αυτό πλέον γίνεται καθημερινή συνείδηση στους πολίτες, αλλά δυστυχώς οι τελευταίες «ντρίπλες» για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, το νόμο για τα Πανεπιστήμια και τον νόμο

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ομάδες περιφρούρησης στο Κανάλι!

Πήραν το νόμο στα χέρια τους στην Πρέβεζα

Τον νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν κάτοικοι στο χωριό Κανάλι στην Πρέβεζα.

Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών στην περιοχή, οι κάτοικοι στο Κανάλι της Πρέβεζας αποφάσισαν να προστατεύσουν τα σπίτια, τις περιουσίες και τις οικογένειές τους.

Έτσι λοιπόν εδώ και λίγες μέρες ομάδες περιφρούρησης έχουν ξεκινήσει περιπολίες στην περιοχή.

Από το βράδυ έως την άλλη μέρα το πρωί περιπολούν

Ζάκυνθος. Το νησί των τυφλών!

Wall Steet Journal: «Οι τυφλοί της Ζακύνθου έβλεπαν μόνο το χρώμα του χρήματος»
 


Με τον ειρωνικό τίτλο «Νησί των τυφλών» χαρακτηρίζει η εφημερίδα Wall Street Journal τη Ζάκυνθο για τα επιδόματα-μαϊμού που έπαιρναν σχεδόν 40.000 κάτοικοι.
 
Η εφημερίδα σχολιάζει καυστικά ότι περισσότεροι από 39.000 κάτοικοι του νησιού φαίνεται πως λάμβαναν το επίδομα που προβλέπεται για τυφλούς.
 
«Μεταξύ αυτών ένας οδηγός ταξί

Λόγια και υποσχέσεις!

Άλλο ενα θανατηφόρο! 
 

Χθες το πρωί χάθηκε ένας 20χρονος, σε τροχαίο ατύχημα αφού  επέβαινε σε μοτοσικλέτα και συγκρούστηκε με φορτηγό. 
Πόσους ανθρώπους μας πρέπει να χάσουμε ακόμα, για να ξεσηκωθούμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να συγκροτήσουμε ομάδες πολιτών που θα απαιτήσουν λύσεις, τουλάχιστον για τις τρεις κατευθύνσεις που έχουμε τα περισσότερα τροχαία; Τον δρόμο προς Γέφυρα Καλογήρου, το δρόμο προς Μενίδι ( ειδικά στο κομμάτι Κομπότι-Συκούλα) και τέλος στο δρόμο προς  Κωστακιούς-Κορωνησία.
Αν περιμένουμε από τους υπεύθυνους, να δούνε τα προβλήματα και να εφαρμόσουν λύσεις, θα περιμένουμε απλά πολύ καιρό και θα συνεχίσουμε να θρηνούμε θύματα.
Βέβαια μπορούμε να παρηγορηθούμε από τα λόγια Βουλευτών, Δημάρχων, Νομαρχών, που κατά καιρούς κάνουν αναφορά

Χρήσιμες συμβουλές του ΕΦΕΤ για τις πασχαλινές αγορές

Τι πρέπει να προχέσουμε!

Την προσοχή των καταναλωτών για τις αγορές που αφορούν στο πασχαλινό τραπέζι , αλλά και για τα δώρα που όλοι λίγο, πολύ συνηθίζουν να αγοράζουν αυτές τις ημέρες, εφιστούν καταναλωτικές οργανώσεις και ΕΦΕΤ.

Από την πλευρά του ο ΕΦΕΤ παρέχει χρήσιμες συμβουλές στους καταναλωτές για τις πασχαλινές τους αγορές:

Γενικές οδηγίες
Να αγοράζει από επίσημα και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.
Να αγοράζει κρέας που είναι

Δήμαρχε, το δις εξαμαρτείν...

Σε επανάληψη!




Στο ίδιο έργο θεατές
Δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε κλοπή στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Αρταίων. 
Αυτή τη φορά δεν αστειεύτηκαν οι κλέφτες, κατέστρεψαν ολοσχερώς το ηλεκτρολογείο αφαιρώντας πίνακες, καλώδια κλπ. Τους πήραν μέχρι και την κεραία του δημοτικού ραδιοφώνου.
Ούτε κουβέντα βέβαια

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πρόταση νόμου για τις διαδηλώσεις ο Καμίνης!

Τι προβλέπει το σχέδιο Καμίνη για διαδηλώσεις-πορείες

 
Πρόταση νόμου για τις διαδηλώσεις παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης με στόχο, όπως είπε, να συνδυαστεί η άσκηση ενός συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος, όπως είναι το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, με την ομαλή λειτουργία της πόλης ως κέντρου εμπορικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

Η πρόταση νόμου περιλαμβάνει 16 άρθρα και ήδη έχει σταλεί σε όλα τα κόμματα, ζητώντας τους

Πουλήθηκε σε Άραβες με 5 εκατ. ευρώ η Οξιά;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι το ιδιωτικό νησί Οξιά που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανοικτά του λιμανιού του Αστακού πουλήθηκε έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου!


 
Ο συγκεκριμένος ιδιωτικός παράδεισος βρίσκεται ήδη σε ιστοσελίδες ξένων μεσιτικών γραφείων που αφορούν πωλήσεις νησιών και η τιμή του είναι 6.900.000 ευρώ.
 
Έτσι, μετά το Σκορπιό της Αθηνάς Ωνάση που λέγεται ότι πρόκειται να το αγοράσουν Τούρκοι ή Ρώσοι Μεγιστάνες