Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οι εταιρείες που έκαψαν την Ελλάδα

Οι ...αγορές έχουν ονόματα

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα του aegeantimes.gr για το ποιες είναι οι αγορές και ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτές.

του Γ. Αδαλή.
Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία

2012 έτος καταστροφής;


Καταστροφές και συμφορές...

Έτος καταστροφολογίας το 2012. Οι "ειδικοί" το περίμεναν χρόνια, σαν καταλληκτική ημερομηνία αναφέρουν την 21 Δεκεμβρίου. Θυμόμαστε βέβαια το τι έλεγαν ότι θα συμβεί το 2000 στην αλλαγή της χιλιετίας!
Όσο όμως υπάρχουν μάγισσες και χαρτορίχτρες τόσο θα υπάρχουν προφήτες καταστροφής
Τα δύο βίντεο είναι από τα τελευταία "επιτεύγματα".
Με τίτλους "η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας" και "οι δηλώσεις Κίσινγκερ για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο".

Παπασιώζος. Τρικυμία εν κρανίω!


Το παιδί λάστιχο!


Παρακολουθούμε τόσο καιρό τον βουλευτή της ΝΔ στη Άρτα κο Κ. Παπασιώζο να κάνει απίστευτες πολιτικές γκάφες.Να σημειώσουμε εδώ ότι είναι ο πρώτος σε ψήφους για την παράταξή του στο νομό, τις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο αντιμνημονιακός - μνημονικός βουλευτής στο πρώτο μνημόνιο ψήφισε "όχι", στη συνέχεια στο μεσοπρόθεσμο ψήφισε "ναι" και στο δεύτερο μνημόνιο στύλωσε τα πόδια και είπε "όχι".Αμέσως μετά φάνηκε ότι είχε και σχέδιο, θα γύριζε

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Άρτα



Ψήφος εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας 


Ο Τσίπρας μίλησε στη γενέτειρά του Άρτα και σάρωσε από κόσμοΟ Αλέξης Τσίπρας χθες βράδυ στις 2 Μαρτίου μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα "Σκουφάς" ήταν χειμαρώδης, εξέφρασε τις θέσεις του κυρίως για την οικονομία της χώρας και ζήτησε εκλογές τώρα με ψήφο εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας. "Δεν θα γίνουμε μηχανοδηγοί του τρένου πάνω στις ίδιες ράγες, εμείς θα αλλάξουμε τις γραμμές και την πορεία του" είπε.
Οι άνθρωποι στην αίθουσα δεν ήταν μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την "ευρύτερη δημοκρατική παράταξη"  σε αναζήτηση μάλλον νέου αρχηγού για τα πιστεύω τους.


Παράγω και εξάγω

Στα Γιάννενα 

Το επιμελητήριο Ιωαννίνων πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 3 Μαρτίου στο ξενοδοχείο "Grand Serai", εκδήλωση με θέμα: "ΠΑΡΑΓΩ και ΕΞΑΓΩ", το νέο οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της Ηπείρου, όπως σημειώνεται
Πιστεύουμε ότι είναι η πιο στοχευμένη εκδήλωση για

Αετός κυνηγάει αγριοκάτσικα

 
Aπίστευτο video!!!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες

Καλύτερα στα κάρβουνα !!!


Τελικά το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε σήμερα το απόγευμα, στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, να πάει στις 18 Μαρτίου για την εκλογή του προέδρου από τη ...βάση. Η απόφαση ήταν ομόφωνη. 
Πέρασε δηλαδή η θέση του Γ. Παπανδρέου που επέμενε και ζητούσε εκλογή με κάλπη
Να δούμε τώρα που θα βρούνε τοπικές οργανώσεις, κάλπες, χρήματα και ψηφοφόρους. 
Για χρήματα δεν συζητάμε γιατί στο ΠΑΣΟΚ "λεφτά υπάρχουν" (αν και οι υπάλληλοι του κόμματος είναι απλήρωτοι).
Σίγουρα θα αντιμετωπίσουν σκηνές ροκ.

Το ΚΚΕ και το κίνημα της πατάτας

Ως πότε παλικάρια...

Το ΚΚΕ για μια ακόμα φορά, ό,τι δεν φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια, ό,τι δεν μπορεί να καπελώσει δηλαδή. Βέβαια δεν έχεις παρά να συμφωνήσεις με πολλά απ' αυτά που γράφονται στην ανακοίνωση.
Πού είναι όμως το ΚΚΕ να πάρει τέτοιες πρωτοβουλίες ακόμη και τώρα, να οργανώσει δηλαδή το ίδιο, μέσα από τον κομματικό του μηχανισμό ένα κίνημα που θα διαθέτει τα προϊόντα από τον παραγωγό στο καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες. Όχι μόνο τις πατάτες αλλά όλα τα προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών. Τι πιο κομμουνιστικό απ' αυτό;
Βγαίνουν τώρα που το "κίνημα της πατάτας" εξαπλώνεται από νομό σε νομό και έχει αρχίσει να μπαίνει σε πανεπιστήμια και νοσοκομεία.Τόσοι τόνοι πατάτας έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής χωρίς κάποιον μεσάζοντα. Με ποιον είναι το ΚΚΕ τελικά, με το λαό ή με το "θηρίο"; Αφού δεν είναι πρωτοπόρο και αρωγός σε τέτοιες ιδέες, δεν μπορείς παρά να το χαρακτηρίσεις γραφικό.


Κομματικοί δεινόσαυροι


Ρέππας - Σκανδαλίδης

Το 1981 με τον Αντρέα, το 1989 πάλι με τον Αντρέα, μετά το 1996 αμέσως με τον Σημίτη, το 2004 με τον Γιώργο, μετά το 2007 φανατικά υπέρ του Γιώργου και τώρα...φανατικοί Βενιζελικοί.

Δημήτρης Ρέππας και Κώστας Σκανδαλίδης ή αλλιώς οι αθάνατοι δεινόσαυροι του ΠΑΣΟΚ. Επιβιώνουν πάντα

Προσπαθούν να αποφύγουν τις εκλογές


Εκλογές τώρα !!!

Από την άνοιξη του 2010 έπρεπε να πάμε σε εκλογές όταν ο ανεκδιήγητος Γιώργος Παπανδρέου προφασίστηκε τη "νωπή εντολή" και χωρίς να μας ρωτήσει υπέγραψε το μνημόνιο-1.'Εκτοτε με υποσχέσεις, κωλοτούμπες, απειλές και πολλά άλλα, αποφεύγουν συστηματικά να ζητήσουν από το λαό την ετυμηγορία του.Τώρα σχεδιάζουν μια κυβέρνηση "αλά Μόντι" χωρίς πάλι να μας ρωτήσουν.
Σκέφτονται οι δύο συναυτουργοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να αποσύρουν τους βουλευτές τους και ο κος Παπαδήμος να κάνει υπηρεσιακή δήθεν "κυβέρνηση τεχνοκρατών" με άγνωστη διάρκεια.Σ' αυτή τη περίπτωση τα κόμματα θα μπορούν ανέξοδα να μας πουν όποιο προεκλογικό παραμύθι θέλουν και τα πρόβατα με ισχυρή πόλωση να γυρίσουν στο μαντρί. 
Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το δεχτούμε οι Έλληνες.Πρέπει να πάμε αμέσως σε εκλογές.
Αν ο κος Παπαδήμος θέλει να κυβερνήσει ας κάνει δικό του κόμμα και ας ψηφιστεί απ' το λαό.
Αν ισχύει ακόμα ο θεσμός της δημοκρατίας στον τόπο μας !!!