Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Κατάλογος Γερμανικών προϊόντων

Οδυνηρό το εμπάργκο κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της 

Αρχίζει και αποδίδει ... οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.
Oι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται
συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.
Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ.

Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο ποσοστό των γερμανικών προϊόντων να καταναλώνονται στην Ελλάδα, να αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους, τα οπλικά τους συστήματα, να μοιράζουν μίζες σε πολιτικούς και να αναλαμβάνουν μεγάλα δημόσια έργα, να τους έχουμε αφεντικά στις επιχειρήσεις μας αλλά ακόμη και στην κυβέρνησή μας και το «ευχαριστώ» να είναι η άρνηση αναγνώρισης των χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Τα κατοχικά δάνεια και η αρπαγή μεγάλων αποθεμάτων χρυσού της χώρας ΠΟΤΕ δεν αποπληρώθηκαν. Δεν είναι δυνατόν, αυτοί που μας διέλυσαν στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, που δεν μας πλήρωσαν ΠΟΤΕ τις υπέρογκες αποζημιώσεις που μας οφείλους (και που με αυτές σβήνεται μεγάλο τμήμα του χρέους της Ελλάδας) να έρχονται τώρα και να μας δυναστεύουν πάλι.

Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.

Κατάλογος Ελληνικών προιόντων 

Κατάλογος Γερμανικών Προϊόντων 

 

 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτο δεν σημαινει οτι εχει μποϋκοταρει κανεις τα γερμανικα προϊοντα. αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχουν λεφτα για να τα αγορασουν.