Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει τραπεζίτη!

Όταν ένας δημοσιογράφος φέρνει σε αμηχανία τραπεζίτη της ΕΚΤ. Βίντεο

 
Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.

Μία στάση σε πλήρη αντίθεση με την στάση των ελληνικών μέσων που τρομοκρατούν το λαό μας
.

Έτσι δίνονται ή μάλλον

Nakamoto: Η Honda απειλεί να φύγει!

Μιλά για Stoner, Rossi, Lorenzo και το μέλλον της Honda!
 







Ο Shuhei Nakamoto, αντιπρόεδρος του HRC, είναι ο άνθρωπος ο οποίος άλλαξε την τύχη της Honda στο MotoGP!  


H άφιξή του στην εταιρεία, συνοδεύτηκε με την επιστροφή στις νίκες και ο Nakamoto, με την κατάλληλη τεχνική καθοδήγηση, την πρόσληψη του Livio Suppo, μερικών μηχανικών από αντιπάλους κατασκευαστές και του Casey Stoner, έκανε κίνηση ματ στους ανταγωνιστές και εδραίωσε την κυριαρχία της Honda

Διαβάστε παρακάτω την αποκλειστική συνέντευξη

Gazzetta dello sport: φανέλες επικίνδυνες για την υγεία!

Επικίνδυνες οι φανέλες του EURO 2012;


 


Οι πιο ανθεκτικές φανέλες των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Εuro 2012 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, είναι της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας, της Κροατίας και της Πολωνίας. 

Οι εμφανίσεις τους είναι κατασκευασμένες κατά 98% από ανακυκλωμένο PET, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται και στα πλαστικά μπουκάλια

Για την κατασκευή της εμφάνισης,

Σφοδρή επίθεση Καμμένου από τις Σέρρες

«Θα πληρώσουν αυτοί που έστειλαν τους Έλληνες στην αγχόνη»


 

Πυρά κατά των Σαμαρά και Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνοι οδήγησαν τους Έλληνες στην αγχόνη.

«Αυτοί που συνυπέγραψαν

Ευρωπαίοι Σεφ ζητούν τη μεταρρύθμιση...

Ευρωπαίοι Σεφ ζητούν τη μεταρρύθμισης της Αλιευτικής Πολιτικής





Συνάντηση περιβαλλοντικών οργανώσεων με διακεκριμένους Σεφ της Ευρώπης, που υπέγραψαν την παρακάτω διακήρυξη-έκκληση ενόψει της Μεταρρύθμισης της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι.

Ανακοίνωση του Fish2Fork


Εμείς, οι παρακάτω υπογράφοντες Σεφ

Ο Μπένι της συνευθύνης!

Αναλάβετε την ... ευθύνη και μετά ζητήστε ... συνευθύνη!




Μετά την κατάπτυστη διαφήμιση της Ν.Δ στην τάξη του σχολείου με τα μικρά παιδάκια τον δάσκαλο και το εκβιαστικό για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου μήνυμα-δίλημμα "Ευρώ ή Δραχμή" βγήκε ο εταίρος του προδοτικού διδύμου του δικομματισμού και με το γνωστό ύφος του ...ξερόλα (θήτευσε και υπουργός οικονομικών… δυστυχία μας) μας μιλάει για την ανάγκη της “εθνικής συνευθύνης!

Τελικά ο εν λόγω κύριος

Ο "σωτήρας" Σαμαράς... επιστρέφει!

Ο Σαμαράς επιστρέφει εκτάκτως στην Αθήνα για να διασώσει Ισπανία-Κύπρο!



 


Μικρή διακοπή στην περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στην Πελοπόννησο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σήμερα το απόγευμα θα επιστρέψει εκτάκτως στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν

Τραγωδία χωρίς τέλος!

Νεκρός ο αδελφός και η μάνα του 30χρονου που πυροβόλησαν οι ληστές στη Καισαριανή!

 
Καμία αρχαία τραγωδία δεν είχε τέτοια κατάληξη, όπως αυτή που συνέβη πριν λίγο στην Καισαριανή με το άδικο ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης οικογένειας από 3-4 άγνωστους ακόμη δράστες!

Ως γνωστό πριν από 6 μέρες, στις 2 Ιουνίου, λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες που πήγαν να κλέψουν ένα ΙΧ, πυροβόλησαν εναντίον δύο νεαρών αδελφών σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή, που κατέβηκαν να τους κυνηγήσουν.

Από τα πυρά

Η Αθήνα σε παρακμή...

Ασπρόμαυρες εικόνες μιας Αθήνας σε παρακμή...
 

Εκπληκτικές φωτογραφίες από την Αθήνα δημοσιεύει το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy


Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Τίμοθι Φάντεκ με τίτλο "Κάτι βρωμάει στην Αθήνα- Εικόνες μιας αποτυχημένης οικονομίας" παρουσιάζουν μια Αθήνα παρακμιακή, μια Αθήνα που καταρρέει υπό το βάρος της φτώχειας και της εγκληματικότητας.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας

Είναι καλά στην υγεία του ο Κασιδιάρης!

Δήλωση Κασιδιάρη

 




Με δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία του και πως δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από την Λιάνα Κανέλλη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο αποτυχημένος Παπαθανασίου κατέκρινε τους κατοίκους της Παιανίας!

Η "ταυτοποίηση" της αποτυχίας κατέκρινε τους κατοίκους της Παιανίας που χειροκροτούσαν στην Ευελπίδων τον 24χρονο.


H ταυτοποίηση της αποτυχίας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου- ο οποίος στη διάρκεια της Συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» έδωσε στην Κριστίν Λαγκάρντ γραμμένα σε χαρτοπετσέτα τα μέτρα που επρόκειτο να πάρει- έχει θράσος
.

Βγήκε
λοιπόν στην πρωινή εκπομπή

Η διάσωση της Γερμανίας

Από το HOT DOC 


 

Aπό την ίδρυση της ευρωζώνης μέχρι τον Δεκέμβρη του 2009, σύμφωνα με τη Διεθνή των Κεντρικών Τραπεζών (BIS), οι γερμανικές τράπεζες δάνεισαν τις χώρες του Νότου (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Ελλάδα) ποσά που ανέρχονται στα 570 δις.

Χρήματα που οι γερμανικές τράπεζες δεν είχαν και τα οποία, σε μεγάλο βαθμό, τα είχαν δανειστεί με τη... σειρά από τους άλλους
.

Άνευ ευρωζώνης, η Βundesbank (η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας) θα τους είχε «βάλει χέρι», καθώς μια τέτοια φυγή κεφαλαίων θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στο μάρκο και, μια αδυναμία των δανειζομένων να επιστρέψουν τα δανεικά, θα σήμαινε πως η ίδια η Βundesbank  θα έπρεπε να σηκώσει αυτό το δυσβάστακτο βάρος.

Όμως, ελέω ευρωζώνης, μάρκο

Οι απώλειες των δοσιλόγων στην κατοχή...

Για να δούμε λοιπόν, πόσους  έχασαν οι προδότες.  


"Τα Τάγματα Ασφαλείας αποτελούν την τελευταία εφεδρεία του Ελληνικού Έθνους."   
Χρύσανθος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Ακολουθεί η αναφορά που έλαβε ο Reichsfurher του SS, Heinrich Himmler για τα "παλικάρια" που πέσανε υπέρ του Τρίτου Ράϊχ, απ' τον Σεπτέμβρη του 1943 μέχρι τον ίδιο μήνα του 1944, στην Ελλάδα

Δοσίλογοι σκοτώσανε, βιάσανε, κάψανε χωριά και ήσαν υπεύθυνοι για τα μπλόκα της Αθήνας. Και έτσι φυσικά, αυτοί τραυματίστηκαν, αυτοί θανατώθηκαν... αλλά δυστυχώς, όχι όλοι.

Μελετητές της εποχής μας

Ποινική δίωξη στο φοιτητή που σκότωσε το ληστή

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής άσκησε ο εισαγγελέας στο φοιτητή που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπό διαρρήκτη, ο οποίος με άλλα άτομα είχε επιχειρήσει να ληστέψει σπίτια στην Παιανία
.

Η δίωξη
ασκήθηκε

Xαμός στο twitter για Παυλόπουλο - Κασιδιάρη!

Xαμός στο twitter για την αντίδραση Παυλόπουλου στο επεισόδιο με Κασιδιάρη 
 

Δεκάδες σχόλια κάνουν το γύρο του Διαδικτύου για τη στάση που κράτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο επεισόδιο που έγινε το πρωί στο στούντιο του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Καυστικά σχόλια γράφονται για τον πρώην υπουργό, ο οποίος παρακολούθησε όλο το περιστατικό χωρίς να αντιδράσει με πιο χαρακτηριστικά τα εξής:

Ο επικίνδυνος... Γιώργος Ζαννιάς!!!

Απαγορεύστε του την είσοδο στο υπ. Οικονομικών



Ο άσχετος και επικίνδυνος "τεχνοκράτης" που οδήγησε τη χώρα στην οικονομική καταστροφή!


Προκαλεί οργή η χθεσινή εγκύκλιος του υπηρεσιακού υπουργού οικονομικών προς τις εφορίες και εξηγεί πλήρως γιατί η χώρα μέσα σε δύο χρόνια  έφτασε στην σημερινή κατάντια. Ο Γιώργος Ζαννιάς  πριν χρισθεί  υπουργός οικονομικών έγραψε «ιστορία» ως ο τεχνοκράτης που οδήγησε την χώρα στην οικονομική καταστροφή και την κοινωνία στην ισοπέδωση.

Υπήρξε επιλογή του

Η Χρυσή Αυγή... του Κασιδιάρη!

Κατακραυγή κατά του Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής που τον καλύπτει

 


Οι γροθιές του εκπρόσωπου (χ)Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για την «ζωντανή» επίθεση εναντίον δύο ανυπεράσπιστων γυναικών στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον πολιτικό και πνευματικό κόσμο της χώρας.


Το χτεσινό περιστατικό απροκάλυπτης βίας από τον υμνητή του Χίτλερ και «ακτιβιστή», Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, την οποία ψήφισαν 440.985 πολίτες στις προηγούμενες εκλογές, δείχνει απλώς ότι το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί στην ελληνική κοινωνία και την απειλεί

Τα χαστούκια και οι γροθιές

Ποιοι ήταν οι ταγματασφαλίτες;

TΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ 

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 30/4/1944
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών".

 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πορεία Χρυσής Αυγής κατά Κανέλλης - Δούρου!

ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
 
Πορεία της Χρυσής Αυγής στην Παιανία με συνθήματα κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν μέλη της Χρυσής Αυγής στην Παιανία, ως ένδειξη συμπαράστασης στον 25χρονο φοιτητή που πυροβόλησε με καραμπίνα τον έναν από τους δύο ληστές που επιτέθηκαν στην μητέρα του με μαχαίρι.


Περίπου 200 άτομα κινήθηκαν από τη λεωφόρο Λαυρίου προς την κεντρική πλατεία Παιανίας

Τα συνθήματα της πορείας

Σπουδαστές ΤΕΙ Ηπείρου: κόβουν την σίτιση, μας διώχνουν από την Άρτα!

ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ
ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ

 
Έπειτα από ομόφωνη απόφαση των Συλλόγων Σπουδαστών της Άρτας στην Ενιαία Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 
6 – 6 – 2012


Πήραμε απόφαση ως φοιτητές να αντιδράσουμε και να κινητοποιηθούμε αρχικά κάνοντας κατάληψη στις 07 – 06 – 2012 στην Διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου για την απόφαση αναστολής λειτουργίας των εστιατορίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σιτίζονται οι σπουδαστές από τις 15 Ιουνίου 2012.

Έπειτα θα απευθυνθούμε

Economist προς την Γερμανίδα καγκελάριο...

Economist: "Σας παρακαλούμε μπορούμε να βάλουμε μπρος τις μηχανές τώρα, κυρία Μέρκελ";


 
Η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται και το ειρωνικό εξώφυλλο του Economist, καταγράφει τους λόγους του ναυαγίου

"Σας παρακαλούμε

Νεαρός σκότωσε διαρρήκτη...

Στον εισαγγελέα ο νεαρός που σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία ...

 





Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 25χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε διαρρήκτη στη συμβολή των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία.

Παράλληλα, κρατείται

Πώς τοποθετούνται τα κόμματα για την Χρυσή Αυγή...

Καταδικάζουν και ανησυχούν τα κόμματα για Χρυσή Αυγή

 


Σοκαρισμένα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου παρακολούθησαν σήμερα το επεισόδιο βίας που εξελίχθηκε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και των βουλευτών Λιάνας Κανέλη και Ρένας Δούρου

Σε δηλώσεις τους καταδικάζουν το γεγονός και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τη συνέχεια.

Τηλεφωνική επικοινωνία

Επίθεση Κασιδιάρη κατά Κανέλλη - Δούρου!

Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες στο στούντιο του ΑΝΤ1.ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο ξύλο και αφότου έκλεισαν οι κάμερες κατά Κανέλη, Δελλατόλα και Παπαδάκη

Καταζητείται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Διαβάστε όσα διαδραματίστηκαν όταν οι τηλεθεατές έβλεπαν διαφημίσεις


Μετά την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου που  εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση, στο στούντιο του ΑΝΤ1 - όπως ήταν αναμενόμενο - προκλήθηκε πανικός.

Η τηλεοπτική εκπομπή διεκόπη

Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη!

Ο Κασιδιάρης έριξε χαστούκι στην Κανέλλη - Εντολή να συλληφθεί


 




Σε άγρια κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς αλλά και ξύλο μεταξύ της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη εξελίχθηκε η σημερινή προεκλογική συζήτηση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν

Παραβίαση δικαιωμάτων με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών οροθετικών ιερόδουλων!

Παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φωτογραφίες των ιερόδουλων...


 


Γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για το εάν υπήρξε παραβίαση δικαιωμάτων με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών των οροθετικών ιερόδουλων, ζητά το υπουργείο Δικαιοσύνης.


Τη γνωμοδότηση της

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τυλίχτηκε στις φλόγες και πήδηξε στο κενό!

Σοκ στην Πάτρα: Φλεγόμενη έπεσε το κενό, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της 50χρονη στην Πάτρα.



Τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναβαρίνου 112 στην Πάτρα, επεχείρησε να βάλει στις 3.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης μια 50χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος της περιοχής
.

Η γυναίκα πήδηξε στο κενό, ενώ είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Αν και οι λόγοι μέχρι στιγμής

Τσίπρας: κατάργηση του πλαισίου ανάπτυξης στο Ελληνικό!

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΟΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ...
 

 





Τη δέσμευση του να καταργήσει το πλαίσιο ανάπτυξης για τον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή συνάντηση του με τον δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού, Χρήστο Κορτζίδη

Δεν κρίνουμε, επί του παρόντος,

Η Γερμανία πιέζει την Ισπανία να στραφεί προς τον μηχανισμό στήριξης!

Γιατί; θα βγάλουν και από εκεί χρήματα οι Γερμανοί;


 




Η γερμανική κυβέρνηση και τράπεζες της χώρας κάλεσαν την Τετάρτη την Ισπανία να απευθυνθεί στον προσωρινό μηχανισμό διάσωσης της Ευρωζώνης (EFSF) για να... λύσει τα προβλήματα των τραπεζών της.

«Οι αρχές είναι σαφείς, η κυβέρνηση (της Ισπανίας) πρέπει να υποβάλει αίτημα βοήθειας», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ σε συνέντευξη Τύπου.

«Η Ισπανία και μονάχα

Η στρατιωτική θητεία των πολιτικών αρχηγών!

ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ;






ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: Πρώην Πρωθυπουργός 

Ο Λουκάς Παπαδήμος, με αυτή την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε

Το "θηρίο"... πριν το τέλος!

Αδίστακτοι και αμετανόητοι έως το τέλος...



 


Παρόλα τα τεχνάσματα, τα ψευδοδιλλήματα, τους εκβιασμούς και τις άθλιες προβοκάτσιες που σκοπό είχαν να τρομοκρατήσουν το λαό αλλά και να σπείρουν την διχόνοια και την καχυποψία μεταξύ των αντιμνημονιακών κομμάτων, τα εγχώρια "ανδρείκελα" των  Βρυξελλών δεν τα κατάφεραν να επικρατήσουν ξανά και έτσι την τελική λύση θα την δώσει ο λαός στις εκλογές του Ιουνίου!

Όλοι μας πια είδαμε ξεκάθαρα το πόσο αδίστακτοι είναι προκειμένου να εξυπηρετήσουν έως τέλους αυτό που προετοίμαζαν εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Θέλω να επισημάνω

Τι μέτρα πήρε η Λετονία... της Λαγκάρντ

Τι έκανε η Λετονία που μας ζητάει η Λαγκάρντ να μιμηθούμε

 


Όταν το 2008 η Λετονία αντιμετώπισε πολύ βαθιά ύφεση, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση προσέτρεξαν με βοήθεια 7,5 δισ. ευρώ. Ας δούμε τι μέτρα πήρε η Λετονία την οποία μας ζήτησε η Κριστίν Λαγκάρντ να μιμηθούμε προκειμένου να βγούμε από την κρίση.

Εις αντάλλαγμα του δανείου των 7,5 δισ. η λετονική κυβέρνηση υπέγραψε σύμφωνο δημοσιονομικής πειθαρχίας και ενέκρινε τους πιο σκληρούς προϋπολογισμούς στην ιστορία της.

Η οικονομία παρουσίασε

Ο χρήσιμος... Γρηγόρης Ψαριανός

Χρήσιμος

 





Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι αυτό το είδος του βαθύτατα συστημικού «αριστερού» που ευδοκίμησε κατά τη διάρκεια της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ και του ΚΛΙΚ

Ντεμέκ αιρετικός και εναλλακτικός δημοσιογράφος που «αμφισβητούσε» το σύστημα -πάντα από μέσα- και διασκέδαζε τα λαμόγια και τις χαζογκόμενες που τον παρακολουθούσαν.

Τις τελευταίες δεκαετίες, υπήρξαν πολύ «αριστεροί» και «αναρχικοί» που έκαναν επάγγελμα τον αριστεροαναρχισμό τους. Πλήρωνε καλά η «επανάσταση».

Ήταν πολύ σημαντικό για τους νταβατζήδες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η τελευταία «αυλαία» για τον Αθηνόδωρο Προύσαλη

Ο ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών, από ανακοπή καρδιάς.


 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο δημοφιλής ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης, ο αγαπημένος «μάγκας» του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1926 και είχε πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα, καθώς διακρίθηκε ως ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, όπου συμμετείχε σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Ατέλειωτη η λίστα των ταινιών

Προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Επιβεβαιώνει τον Άκη Τσελέντη


Επιβεβαίωσε
τις δηλώσεις του καθηγητή, Άκη Τσελέντη περί ισχυρού σεισμού ο εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, o οποίος σε δηλώσεις του στο protothema.gr εξέφρασε την αγωνία του για κάποια ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

O κ. Χουλιάρας επιβεβαίωσε

Ντιμπέιτ τέλος!

Διαφωνεί η ΝΔ για την Στάη και την δεύτερη τηλεμαχία!

 

Ναυαγεί κατά τα φαινόμενα το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα, καθώς η ΝΔ διαφώνησε ανοικτά με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες.

Στην Συγγρού υποστηρίζουν

Δείτε τι φόρο θα πληρώσει ένας άστεγος για το 2012!!!...

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό!


 
Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ

Το τεκμήριο διαβίωσης ανέρχεται στα 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, θα πρέπει να ... προσκομίσει αποδείξεις 750 ευρώ, τις οποίες ουδείς ξέρει από πού θα βρει. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσει ποινή για την έλλειψη των αποδείξεων, ίση με το 10%, δηλαδή 75 ευρώ (από τα 0 ευρώ που διαθέτει). 

Ως προκαταβολή φόρου,

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τα οκτώ μυστήρια του σύμπαντος

Τα οκτώ μυστήρια του σύμπαντος που δεν μπορεί να λύσει η Επιστήμη

 
Δείτε ποια είναι τα οκτώ μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το σύμπαν που ταλανίζουν τους επιστήμονες

Οι επιστήμονες αποκάλυψαν τα οκτώ μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα του σύμπαντος. Σύμφωνα με το περιοδικό Science αυτά ποικίλουν από το μυστήριο της σκοτεινής ύλης, η οποία αποτελεί το 73% των πάντων αλλά ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι τον Ήλιο και γιατί είναι τόσο καυτός.

Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και οι επιστήμονες παραδέχονται πως κάποια από αυτά τα ερωτήματα δεν πρόκειται ίσως να απαντηθούν ποτέ και να παραμείνουν μυστήρια.

Εάν λυθεί κάποιο

Ο "εφιάλτης" του Βενιζέλου!

Γιατί ανησυχούν οι συνεργάτες του
Πώς θα... δέσει τους βουλευτές του

 

Και όμως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει... εφιάλτη!

 
Ποιος είναι;

Οι εκλογές και οι βουλευτές του που θα προκύψουν, καθώς πονοκεφαλιάζει για τις τάσεις φυγής που έχουν σήμερα!

Και αυτό γιατί έχει διαπιστωθεί πως αρκετοί υποψήφιοι, που θα έχουν... τύχη να βγουν, καλοβλέπουν την ανεξαρτητοποίησή τους και την μετακόμισή τους σε άλλες... κομματικές πολιτείες!

Είναι ένα εφιαλτικό σενάριο

Υποδείξεις από τον Νάσο Αλευρά για το νοικοκύρεμα του κράτους!

Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας από τους νοικοκυραίους, στον Νάσο Αλευρά

 

Μετά τις χθεσινές σας νουθεσίες και υποδείξεις κε Νάσο μου, προς τους Γιαννιώτες, περί αποδοχής από το λαό, του "νοικοκυρέματος" του κράτους που επιχειρήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την τακτική που ακολουθεί ο κάθε νοικοκύρης στο σπίτι του, όταν πασχίζει να βάλει τάξη στον οικογενειακό του προϋπολογισμό, σε περίπτωση που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.  

Καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας, μερικές απλές συμβουλές, από τους απλούς και πραγματικούς νοικοκυραίους αυτής της χώρας.

1. Ο πραγματικός νοικοκύρης κε Αλευρά μου,

Ζίζεκ:Για τις τράπεζες επιτίθονται στο ΣΥΡΙΖΑ!

Ζίζεκ: Οι επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται για να σωθούν οι τράπεζες

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε επικίνδυνος εξτρεμιστής ούτε απειλή για την Ευρώπη, αλλά η δύναμη που φέρνει τάξη στο χάος, δήλωσε χτες ο διάσημος Κοινωνιολόγος, Σλαβόι Ζίζεκ, τονίζοντας ότι οι επιθέσεις εναντίον του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα γίνονται για να προστατευθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες.

Μιλώντας στη συζήτηση

Πήραν τον βοσκό και το κοπάδι….

Συνέβη κι αυτό.






Δύο άγνωστοι από την Αλβανία, εισήλθαν στο ελληνικό έδαφος, στην περιοχή Χιονάδων Κόνιτσας.

Με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας και πιστολιού, εξανάγκασαν ομοεθνή τους βοσκό, να τους ακολουθήσει με το κοπάδι, το οποίο αποτελούνταν από 540 αιγοπρόβατα.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή

Καμπάνιες κατά του καπνίσματος που σοκάρουν

Το να κόψει κανείς το τσιγάρο είναι πραγματικά δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Οι συγκεκριμένες καμπάνιες κατά του καπνίσματος -ομολογουμένως- κάνουν ό,τι μπορούν για να μας πείσουν.
1. Στάχτες εναντίον σταχτών

Η Σακοράφα στο facebook για την Ντόρα

To xάλι της Ντόρας 

Σχόλιο της Σοφίας Σακοράφα στο facebook

 
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η κ. Μητσοτάκη εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται πολιτικά τον Παύλο Μπακογιάννη...
 

Τι μας λέει... μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόροι στο επάγγελμα, ανέλαβαν συνήγοροι υπεράσπισης μελών της 17Ν.
 
Σωστά κυρία Μητσοτάκη... Έπρεπε να στηθεί έκτακτο στρατοδικείο, υπό την υψηλή επίβλεψη της... CIA, με βασιλικό επίτροπο, κανα φιντανάκι αξιωματικό και ημέρα Κυριακή να εκτελεστούν στο Γουδί... ( δεν θα είναι πρώτη φορά άλλωστε ; )
 
Οι δε συνήγοροι να εξοριστούν

Τέρενς Κουίκ:Τί φοβάται άραγε ο Σαμαράς;

Τέρενς: Ο Σαμαράς φοβάται ντιμπέιτ με Καμμένο...


 

Η άρνηση του Αντώνη Σαμαρά για ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών έχει προκαλέσει την οργή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Τέρενς Κουίκ να κατηγορεί τον Σαμαρά ότι φοβάται τον Πάνο Καμμένο…

''Πίσω από διάφορες μεθοδεύσεις

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΣ:ασύρματο δωρεάν internet...

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΣ: Επέκταση ασύρματου δωρεάν internet σε τοπικές κοινότητες

 


Ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της αποκέντρωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο, προχωρά στην επέκταση του ασύρματου δικτύου σε 13 νέα σημεία της επικράτειας των ορίων του Δήμου μας και την βελτίωση και επισκευή των υφιστάμενων κόμβων.

Ήδη βρίσκονται σε λειτουργία οι κόμβοι στις Χαλκιάδες, Κεραμάτες, Λιμίνη, Κορωνησία, Ράχη και Πολύδροσο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να λειτουργήσουν οι κόμβοι στη Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Γρίμποβο, Κορφοβούνι, Ροδαυγή και Αμμότοπο.

Με την επέκταση αυτή,

Το νέο βίντεο κλιπ του Ρομάν Γαβράς

No church in the wild

Ρομάν Γαβράς: Καμία εκκλησία για τους αγριεμένους

 

Το νέο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Ρομάν Γαβράς για το τραγούδι «No church in the wild» των Jay-Z και Kanye West προκαλεί θύελλα διαμαρτυριών στην Γαλλία.

Όπως και τα προηγούμενά του…

«Στην Γαλλία με μίσησαν

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τέχνη των δρόμων εμπνευσμένη από τον Άκη!

Ο Άκης συνεχίζει να εμπνέει

 











Περπατώντας στην άδεια Αθήνα, προσπαθούσα να αποφασίσω αν πρέπει να χαρώ ή να προβληματιστώ που τόσοι συμπολίτες μας διαθέτουν ακόμα τους αναγκαίους πόρους για να "δραπετεύσουν" το τριήμερο

Στην οδό Μαρασλή

Βιβλίο για τη ζωή του Αντώνη Νικοπολίδη

«Ο αγώνας της ζωής μου»

 


Για να γραφτεί το βιβλίο χρειάστηκαν ατέλειωτες ώρες απομαγνητοφώνησης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε διάθεση να θυμηθεί και να διηγηθεί κάθε λεπτομέρεια της ζωής του και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Χρίστος Χαραλαμπόπουλος που ανέλαβε να κάνει τις διηγήσεις του βιβλίο είχε παρασυρθεί από τα συναισθήματα και τις ιστορίες. 

Σε ένα ημιυπόγειο στην Αργυρούπολη,

κόμμα Λουκά Παπαδήμου;

Περίεργη κινητικότητα για «κόμμα Παπαδήμου»

Περίεργη κινητικότητα για «κόμμα Παπαδήμου»
 
 
 
 
 
 
 
Η κινητικότητα που εμφανίζει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, δεν περνά απαρατήρητη από το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Ταιριάζει- βλέπετε, περισσότερο σε πολιτικό εν ενεργεία, παρά σε τεχνοκράτη ο οποίος βρέθηκε άπαξ σε πολιτική θέση και συνεχίζει την πορεία του στο αντικείμενο του.

Σε συζητήσεις που γίνονται