Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Ο Μπένι της συνευθύνης!

Αναλάβετε την ... ευθύνη και μετά ζητήστε ... συνευθύνη!
Μετά την κατάπτυστη διαφήμιση της Ν.Δ στην τάξη του σχολείου με τα μικρά παιδάκια τον δάσκαλο και το εκβιαστικό για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου μήνυμα-δίλημμα "Ευρώ ή Δραχμή" βγήκε ο εταίρος του προδοτικού διδύμου του δικομματισμού και με το γνωστό ύφος του ...ξερόλα (θήτευσε και υπουργός οικονομικών… δυστυχία μας) μας μιλάει για την ανάγκη της “εθνικής συνευθύνης!

Τελικά ο εν λόγω κύριος
έχει απίστευτο θράσος μια και από εμπνευστής της βουλευτικής ασυλίας και της παραγραφής των ευθυνών των λαμογιών και των κλεφτών της παρέας του τώρα θέλει να μοιράσει την ευθύνη των τραγικών αποτελεσμάτων από τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ... σε άλλους!

Κ. Αρχηγέ του 13,20% μήπως πριν από την συνευθύνη που ζητάτε θα έπρεπε να αναλάβετε τις τρομακτικές κομματικές και προσωπικές σας ... ευθύνες;

Μάθετε λοιπόν ότι ο κόσμος εδώ και καιρό σας έχει πάρει χαμπάρι οπότε τα λόγια και το περισπούδαστο ύφος σας μας προκαλεί μεγάλη οργή μια και αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα ότι την πολυδιαφημισμένη ευφυΐα σας την χρησιμοποιήσατε τόσα χρόνια και την χρησιμοποιείτε και τώρα για να μας κοροϊδέψετε για άλλη ... μία φορά! 

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: