Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Εάν όχι τώρα, τότε πότε;

Η ώριμη στιγμή της αριστερής διακυβέρνησης

Γράφει η Σοφία Σακοράφα, ανεξάρτητη βουλευτής

Δύο χρόνια από την υπαγωγή της χώρας στην επιτήρηση της τρόικας των Ε.Ε. - ΕΚΤ - ΔΝΤ, το πλαίσιο που διαμορφώνουν οι συμφωνίες κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών – σε πλήρη διάσταση με τη λαϊκή βούληση – γίνεται όλο και πιο ασφυκτικό, αντιβαίνοντας εξόφθλαμα στο Σύνταγμα και πλήττοντας ολοκληρωτικά την έννοια της εθνικής κυριαρχίας. Η κρίση βαθαίνει,

Πραγματικά άλλη γενιά!

Εμείς, τα παιδιά του internet 

Μάλλον δεν υπάρχει άλλη λέξη που να έχει χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως η λέξη «γενιά».
Κάποτε προσπάθησα να μετρήσω τις «γενιές», που έχουν ανακηρυχθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, μετά από το γνωστό άρθρο για τη «Γενιά του Τίποτα». Νομίζω ότι υπήρχαν κάπου δώδεκα. Όλες είχαν ένα κοινό στοιχείο: Υπήρχαν μόνο στα χαρτιά.

Η πραγματικότητα ποτέ

Αγία Θεοδώρα Πολιούχος της Άρτας.

Αγία Θεοδώρα της Άρτας  

11 Μαρτίου.
 
Η Θεοδώρα, Βασίλισσα της Άρτας και κατοπινή Αγία, γεννήθηκε το 1210 στα Σέρβια. Ήταν κόρη του Ιωάννου Πετραλύφα, σεβαστοκράτορος και διοικητού της Θεσσαλίας και Μακεδονίας και τη μητέρα της την έλεγαν Ελένη και ανήκε σε αριστοκρατική οικογένεια της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τις πηγές, οι Πετραλύφα ήταν οικογένεια Ιταλικής καταγωγής . Ήδη τον 11ο αιώνα αναφέρεται ότι ο προγονός της Πέτρος di Alifa {πόλη της νοτίου Ιταλίας κοντά στην Caserta}, πήρε μέρος στη πρώτη σταυροφορία.

Με τον θάνατο του πατέρα της

Ποιοι διεκδικούν τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Πού είναι ο Αργύρης;

Θυμηθήκαμε τον κο Βαγγέλη Αργύρη, στην τελευταία προεκλογική του εκστρατεία, για την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση,να επαναστατεί και μόνο στην αναφορά, του να πωληθεί 
η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. 
Πού είναι τώρα να προτάξει τα "στήθη" του, αλλά ξεχάσαμε είπε πρόσφατα ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική ζωή. Δεν έχει μόνο η ΝΔ κουρασμένους έχει και το ΠΑΣΟΚ. 
Ακούγοντας τον όμως προεκλογικά και στα πατάρια αλλά και από την TV πίστευες ότι αν πωληθεί η ΔΩΔΩΝΗ ο Αργύρης θα έκλεινε δρόμους, νομαρχίες, αεροδρόμια, θα έκανε ακόμα και παράνομες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει το κακό, δηλαδή την πώληση της εταιρείας σε ιδιώτες. 
Μετεκλογικά και ενώ εξελισσόταν το θέμα σε καμία κινητοποίηση τον κτηνοτρόφων δεν τον είδαμε με το πολιτικό του βάρος να σηκώνει πανό, μπροστάρης όπως υποσχόταν.
Μπράβο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους τέτοιες επιλογές και τέτοιες συμπεριφορές, τώρα όλοι μαζί συνταγμένα, μπορείτε να κάνετε ακόμα μια ανάλογη σωστή επιλογή να ψηφίσετε Βενιζέλο.

Ακολουθεί άρθρο για την εξαγορά του μετοχικού πακέτου. 

Τουλάχιστον 11 υποψήφιοι για την εξαγορά του μετοχικού πακέτου της ΑΤΕ στη «Δωδώνη» εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη φάση του διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε χθες. Και λέμε 11, αφού

Τα αφεντικά !!!

Όταν την ίδια στιγμή   ΜΟΝΟ στη δυτική Αφρική  κινδυνεύουν από λιμό 13 εκατ. άνθρωποι, η λίστα των δισεκατομμυριούχων σπάει κάθε ρεκόρ.



Πώς βγάζουν λεφτά οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου

Το περιοδικό Forbes ξεκίνησε να δημοσιεύει τη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη πριν από 25 χρόνια. Η πρώτη λίστα είχε συνολικά 140 ονόματα, με περιουσίες που ξεπερνούσαν τα δέκα ψηφία. Η φετινή «χτύπησε» ρεκόρ, με 1226 δισεκατομμυριούχους, οι περιουσίες των οποίων αγγίζουν

Δίκτυο Μεσόγειος SOS

Φουκουσίμα ένας χρόνος μετά – Απολογισμός
 
Στις  11 Μαρτίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον καταστροφικό σεισμό 9 Ρίχτερ που σκότωσε 20.000 ανθρώπους, άφησε άστεγους 500.000, έφερε την Ιαπωνία δυο μέτρα πιο κοντά στις ΗΠΑ και προκάλεσε ένα από τα σημαντικότερα πυρηνικά ατυχήματα της Ιστορίας.

Ένα χρόνο μετά δεν είμαστε ακόμα σε θέση να αποτιμήσουμε τις συνέπειες του τραγικού αυτού ατυχήματος.
Ένα χρόνο μετά 180.000 άνθρωποι, που ζούσαν

Όταν "πάρεις τα βουνά", κερδίζεις!

Νεαρός επιστήμονας μαζεύει χόρτα στα βουνά και τα μοσχοπουλάει στο εξωτερικό!
 
Ο νεαρός επιστήμονας Σωτήρης Λυμπερόπουλος, μαζεύει χόρτα στα βουνά, που τα μοσχοπουλάει όχι μόνο σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, αλλά και στο εξωτερικό! Ο ίδιος δηλώνει τροφοσυλλέκτης ή, κατά το επιστημονικότερον, εξερευνητής και συλλέκτης αυτοφυούς...τροφής. Κάθε μέρα ο Σωτήρης

Ανοιξιάτικες αλλεργίες

Γιατί προκαλεί αλλεργία η γύρη;

Η καταρροή, η φαγούρα, η κόπωση και το κοκκίνισμα και δάκρυσμα των ματιών που προκαλούνται από αλλεργίες σχετικές με τη γύρη οφείλονται στην πραγματικότητα σε ένα σφάλμα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Το σώμα μας δε θα έπρεπε κανονικά

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Προσπαθούν για επίσημη χρεωκοπία

Οι κυνηγοί των CDS
Το PSI μετά την ενεργοποίηση των CACS Θα φτάσει 
95%.Σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου και κάνουν ότι μπορούν για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα και επισήμως.
Δώστε προσοχή στη λίστα με τις εταιρείες που ψήφισαν υπέρ του πιστωτικού γεγονότος στην Ελλάδα. 
Πιστωτικό γεγονός σημειώθηκε στο πλαίσιο PSI, λόγω

Tο μποζόνιο Χιγκς υπάρχει


Νέες ενδείξεις για το μποζόνιο Χιγκς
 

Δεδομένα από τον αμερικανικό επιταχυντή Tevatron επιβεβαιώνουν τις μετρήσεις του LHC του CERN

Η ύπαρξη του μποζονίου Χιγκς μπορεί να αποδειχθεί μόνο έμμεσα, από την ενέργεια που «χάνεται» στις συγκρούσεις του επιταχυντή
 

Είναι μια καλή μέρα για τον Βρετανό φυσικό Πίτερ Χιγκς, ο οποίος περιμένει σχεδόν μισό αιώνα για την επιβεβαίωση της θεωρίας του: Νέες ενδείξεις

Βούλιαξε ο κάμπος της Άρτας



Πλημμύρισαν σπίτια, πνίγηκαν ζώα

Εικόνες καταστροφής στον κάμπο της Άρτας μετά την σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.

Σχεδόν σε όλο τον κάμπο και κυρίως στα σημεία που βρίσκονται σε χαμηλότερα υψομετρικά επίπεδα, πλημμύρισαν σπίτια, αγροτικές εκτάσεις και κτηνοτροφικές μονάδες.

Σε ορισμένες περιοχές πνίγηκαν και ζώα ενώ τα νερά κατέκλυσαν και τον βυζαντινό ναό του Αγίου Νικολάου στις Κιρκιζάτες όπου γίνεται άντληση υδάτων από την Π.Υ. epiruspost

Η καθαρούλα κι οι καθαρούληδες

Ένα σύγχρονο παραμύθι

Με 270 εκατ. ευρώ και μια συγνώμη η siemens κάνει συμβιβασμό με το ελληνικό δημόσιο και καθαρίζει. Έτσι μπορεί άνετα να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου, είναι πλέον "καθαρούλα".
Γι' αυτό δεν προχωρούσε και το ΜΕΤΡΟ τα τελευταία χρόνια, όπως έλεγε και μια παλιότερη προφητική διαφήμιση "όλοι θέλουν το Γερμανό τους". Τα κόμματα και οι πολιτικοί που τα απαρτίζουν μετά απ' αυτή τη κατάληξη καθαρίζουν, είναι "καθαρούληδες" . Η βαλίτσα με το 1 εκατ. του Τσουκάτου αλλά και οι καταθέσεις της  στον Γερμανό εισαγγελέα για μίζες πάνω από 100 εκατ. σε Έλληνες πολιτικούς θα είναι παραμύθια που θα λένε οι γιαγιάδες του μέλλοντος στα εγγόνια τους. Όλοι μαζί σαν έτοιμοι από καιρό για συνεργασίες. Μεγάλη μέρα για τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Η καθαρούλα siemens και οι καθαρούληδες Έλληνες πολιτικοί σε νέες περιπέτειες.

ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ ΑΡΤΑΣ

ΠΑΛΛΑΣ DOLBY 3D !!!

Από την Πέμπτη 15 Μαρτίου το ΠΑΛΛΑΣ ψηφιοποιείται. Η εγκατάσταση γίνεται αυτές τις μέρες. Φυσικά προσφέρεται η δυνατότητα 3D, καθώς και προβολής απ' οποιαδήποτε ψηφιακή ή αναλογική πηγή. Το σύστημα 3D που επιλέχθηκε είναι το DOLBY 3D, το καλύτερο σύστημα που διατίθεται αυτή τη στιγμή. 
Οι φίλοι του σινεμά θα μπορούν να απολαύσουν πλέον τις καλύτερες ταινίες Α' προβολής τρισδιάστατα (όσες διατίθενται), στην χαμηλότερη τιμή που υπάρχει, και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Πρόσεξε τι πίνεις !

Ύποπτη ουσία για καρκίνο 
 
Τελικά τα τύπου
Cola αναψυκτικά υποχρεώνονται να αλλάξουν συνταγή (μόνο στις ΗΠΑ) μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι περιλαμβάνουν ύποπτα συστατικά.
Εμείς εδώ ας συνεχίσουμε να πίνουμε ξένοιαστοι!

Σε αλλαγή συνταγής προχωρούν οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής Cola στον κόσμο, η Coca-Cola και η Pepsi, προκειμένου να μην αναγκαστούν να βάλουν στα αναψυκτικά τους μια ετικέτα που προειδοποιεί για κίνδυνο καρκίνου.

Αιτία είναι

Μελωποιημένη επικαιρότητα

Στα 85,8% και πάει για 95,7% το κούρεμα

Τελικά ο καλύτερος μπαρμπέρης αποδείχτηκε ότι είναι ο Παπαδήμος και ο Γιάννης Ζουγανέλης επίκαιρος όσο ποτέ.


Παραίτηση Βενιζέλου;

ΠΑΣΟΚ και ΒΙΑΓΚΡΑ

Και τώρα τι κάνουμε; Πώς θα αντέξει ο τόπος χωρίς τον Βενιζέλο; Υπάρχει αντικαταστάτης του σ' αυτόν τον πλανήτη; Ο Παπαδήμος θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει αυτό το τεράστιο έλλειμμα στο υπ. Οικονομικών. Όποια προβλήματα όμως και να δημιουργηθούν δεν πειράζει, γιατί ο Ευάγγελος παραιτείται για να αναλάβει την αναδιοργάνωση και την ανόρθωση του ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα είναι το πραγματικό όφελος για τον τόπο. Ο τεράστιος Μπένι τα έχει όλα έτοιμα, ο μοναδικός τελικά αντίπαλος Παπουτσής φαίνεται να μην μπορεί να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές του πολιτικού συμβουλίου γιατί είναι όλες καπαρωμένες. Το όλον ΠΑΣΟΚ από τους δεινόσαυρους Ρέπα - Σκανδαλίδη, τους 7 υφυπουργούς, τη γιάφκα της Ζαλοκώστα του Πάγκαλου, την ανεξάρτητη φιλοσοφημένη Αννούλα, τον αρχιμπάτσο Χρυσοχοϊδη, μέχρι και τον τελευταίο κηπουρό Μόσιαλο, όλοι μαζί θα στηρίξουν τον Βαγγέλη για την "ανόρθωση" του κόμματος.
Κάτι σαν βιάγκρα δηλαδή!!!

Iron Sky

Η ταινία που θα εκνευρίσει τους Γερμανούς!

Μόνο… κολακευτικό δεν είναι για τους Γερμανούς το τρέιλερ της ταινίας Iron Sky που κυκλοφορεί στο youtube.gr.

Συγκεκριμένα, η Γερμανία, 76 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επιχειρεί εκ νέου με… διαστημόπλοια, να κατακτήσει τον κόσμο, επιβάλλοντας το ναζιστικό καθεστώς.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ που θα εξοργίσει τους γερμανούς εταίρους μας!
newsbomb


Ακούς εκεί we blame you! Ηλίθιε!

Αλκίνοος Ιωαννίδης (απάντηση σε βρετανό δημοσιογράφο)

We blame you! 
We blame you, you know, μου είπε ένας Άγγλος στο Λονδίνο. Εννοούσε πως οι Έλληνες κάνουμε ζημιά στις οικονομίες των άλλων χωρών της Ευρώπης. Με την κυκλοφορία της συλλογής “Local Stranger” στο εξωτερικό, θα πέφτω συχνά πάνω σε τέτοιου είδους ατάκες ξένων δημοσιογράφων.

Τι να απαντήσω; Τι να του πω; Πως οι αποικιοκράτες παππούδες του συμπεριφέρονταν στους Kύπριους δικούς μου σαν να ήταν ζώα, επειδή

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Είναι φτιαχτός ο Νταλάρας

Τάδε έφη Στέλιος Καζαντζίδης 

Από παλιά συνέντευξη του Στ. Καζαντζίδη στο Νάσο Αθανασίου και σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο Νταλάρας είναι ο συνεχιστής του σαν λαϊκός τραγουδιστής εκείνος απαντά: "Αυτό το άτομο είναι φτιαχτό (προφανώς από εταιρείες), μιλάει για σπείρες και συμμορίες και λέει στο λαό ότι πρέπει να ψάξει αλλού για λαϊκό τραγουδιστή. 
Να θυμίσουμε ότι όλοι αυτοί που βγήκαν να στηρίξουν τον Νταλάρα στο πρόσφατο γιαούρτωμα είχαν επιτεθεί και τότε στον Καζαντζίδη όταν έλεγε αυτά που ακούμε στο βίντεο.
Όσον αφορά το λαό και τον λαϊκό τραγουδιστή του (ως εκφραστή του), εκεί να δεις χρεωκοπία !!!


Η βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο

Και μη χειρότερα !!!

Το επίδομα ανεργίας στα 359 ευρώ, η ανεργία στο 21% και την ίδια ώρα η βενζίνη φτάνει τα 2 ευρώ.Αυτό τώρα ο Βενιζέλος δεν το λέει χρεωκοπία αλλά εξισορρόπηση. Αφού λοιπόν τα δεχόμαστε όλα αυτά το μοναδικό που μας μένει είναι η πρόταση της φωτογραφίας.
Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και πώς να μην έχουμε ελπίδα όταν στο υπουργείο Ανάπτυξης επιτέλους είναι υπουργός η Άννα Διαμαντοπούλου ή αλλιώς Άννα της φωτοτυπίας, Αννούλα του χιονιά και άλλα προσωνύμια που έχει αποκτήσει σε προηγούμενα υπουργεία.

25% αύξηση ο e-τζόγος

on-line gambling

Οι τζογαδόροι αλλάζουν συνήθειες και ωθούνται στον ηλεκτρονικό τζόγο ή η πενία "τζόγο" κατεργάζεται;
Όπως διαβάζουμε στο  deasy ο τυπικός Έλληνας on-line καταναλωτής που εμπλέκεται με τον ηλεκτρονικό τζόγο είναι πολύ σοβαρός χρήστης του Internet, αφού δαπανά εβδομαδιαίως 23,3 ώρες online (δηλαδή ο χρόνος μιας ολόκληρης ημέρας).Οι βασικές κατηγορίες του e-gambling είναι το online πόκερ, online καζίνο, online αθλητικό στοίχημα, online μπίνκο, online λοταρία κλπ.

Η σχετικότητα του χρόνου

Ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα στο κεφάλι του ανθρώπου σε σχέση με τα πόδια του


Σύμφωνα με τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, η βαρύτητα οφείλεται στην καμπύλωση του «ιστού» του χωροχρόνου που την προκαλούν σώματα με μεγάλη μάζα. Έτσι, όταν ένα ρολόι βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος, άρα και στην έλξη της βαρύτητας, «τρέχει» πιο αργά σε σχέση με ένα ρολόι που βρίσκεται πιο ψηλά, π.χ.  σε ένα βουνό.

Επιστήμονες στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας

"Ή μου το μειώνεις ή φεύγω"

Επιτακτική ανάγκη

Όπως λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτηση οι μειώσεις ενοικίου είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσει να επιβιώσει η αγορά.Ακόμη και ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας ζητά μείωση του ενοικίου.
 
Ο Μικές Γιανναράς, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, μίλησε, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για το «κούρεμα» στο ενοίκιο του γραφείου που διατηρεί στο Κολωνάκι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε

"Κόπηκε" ο αέρας !!!

Δύσκολη η κατάσταση για την αγορά

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα καταστήματα και στην οδό Σκουφά στην Άρτα, που παλιότερα θα ήθελαν "αέρα" για να τα νοικιάσουν."Πάνε αυτά"!!!
Φτάνουν τις 10δες τα ενοικιαστήρια στις βιτρίνες, παρ' όλα αυτά όμως τα μισθώματα παραμένουν υψηλά.
Είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες που συμμορφώθηκαν με τις τιμές της αγοράς και κάνανε κάποιες μειώσεις ενοικίου, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό.

Θα πρέπει να μειωθούν 50-60% τουλάχιστον, για μπορέσουν οι έμποροι να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και στηριχτούν οι νέοι επιχειρηματίες που θα τολμήσουν το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης, σε μια εποχή τόσο μεγάλης κρίσης.

Προθεσμίες φορολογικών δηλώσεων

Μέχρι 15 Ιουνίου η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Περιθώριο μέχρι τις 15 Ιουνίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2012 δίνει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 λήγει στις 31 Ιουλίου.

Παράλληλα, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα υπάρξει αναγκαστική παράταση σε ό,τι αφορά την υποβολή δηλώσεων λόγω καθυστέρησης στην έκδοση εντύπων και εγκυκλίων, το υπουργείο διευκρίνισε ότι η διαδικασία εκτύπωσης των νέων εντύπων της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος βρίσκεται στην τελευταία φάση της.

Αναλυτικότερα οι προθεσμίες καθορίζονται ως εξής:

Κατασχέσεις

Σε κατασχέσεις μισθών ή συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ, θα μπορούν να προχωρούν οι εφορίες

Σε κατασχέσεις μισθών ή συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ, καθώς και τραπεζικών καταθέσεων οφειλετών του Δημοσίου, θα μπορούν να προχωρούν οι εφορίες προκειμένου να εισπράξουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, σύμφωνα με εγχειρίδιο οδηγιών που εξέδωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών.

Επιπλέον εάν το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος, από κάθε αιτία συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων η προσαυξήσεων, υπερβαίνει το ποσό των

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Περιβάλλον

Η υπερθέρμανση στην Αρκτική πίσω από το δριμύ ψύχος στην Ευρώπη
 
Η μείωση της επιφάνειας των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη μπορεί να ευθύνεται για τους παγωμένους και χιονισμένους Χειμώνες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Από το 2007, όταν η επιφάνεια των πάγων μειώθηκε σημαντικά, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, χιονοπτώσεις που ήταν σφοδρότερες από τις συνηθισμένες, παρατηρήθηκαν στη βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα, επισημαίνουν επιστήμονες από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Τζόρτζια. Στη διάρκεια των Χειμώνων του 2009-2010 και 2010-2011, στο βόρειο ημισφαίριο καταγράφηκε

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ιδιοκτησία των Γερμανών η Ελλάδα

«Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα» 

αναφέρει σε διαφήμισή του το βρετανικό περιοδικό Spectator.

Τo Spectator ανήκει στους David και Frederick Barclay, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους και την Daily Telegraph.
Η διαφήμιση υπάρχει κυρίως μέσα στα τρένα της χώρας και πολύς κόσμος έχει ήδη αντιδράσει γράφοντας αρνητικά σχόλια για την διαφήμιση στο facebook και το twitter.
topontiki 



ΠΑΣΟΚ Βρέθηκαν τα χρήματα για τις εκλογές

Επιχορηγήσεις

Τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τροπολογία θα εισπράξουν 15.000.000 ευρώ το πρώτο και 10.000.000 το δεύτερο, με τη συναίνεση των αριστερών κομμάτων.
"Λεφτά υπάρχουν" λοιπόν για το ΠΑΣΟΚ και έτσι θα γίνουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στις 18 Μαρτίου και θα εξοφληθούν, οι απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες, υπάλληλοι του κόμματος.
"Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν" μόνο για άνεργους, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες γενικότερα !!! 

Δηλώσεις Στύλιου για τη Δωδώνη

Δελτίο τύπου 


Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του κου Γιώργου Στύλιου, ο υποψήφιος βουλευτής παίρνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις στο θέμα της Δωδώνης. Αναφέρει ότι δε θέλει να αλλάξει ο σημερινός χαρακτήρας της εταιρείας.Επίσης συντάσσεται με τους φορείς της Ηπείρου για να δημιουργηθεί εταιρεία λαϊκής βάσης, που θα αναλάβει τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.
Ωραία είναι σαν ιδέα, μακάρι να πραγματοποιηθεί και ο υποψήφιος βουλευτής να έχει την ίδια θέση και μετά τις εκλογές.

«Η Δωδώνη Α.Ε έχει ένα δυνατό όνομα στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας. Αποτελεί μια από τις πιο υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις στο συγκεκριμένο κλάδο της οικονομίας. Το επιβεβαιώνουν

Πώς κάηκε ο Κρόνιος Λόφος

Αποκάλυψη

Να γιατί κάηκε ο Κρόνιος Λόφος
Συντάκτης: Αντιγόνη Μιχοπούλου

Μια συγκλονιστική καταγγελία κάνει στο www.koutipandoras.gr ο πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών κ Νίκος Χανιάς. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εξηγεί ότι ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας θα μπορούσε να μην είχε καταστραφεί εάν γινόταν άμεση επέμβαση των εναέριων μέσων και συγκεκριμένα των αεροπλάνων της Πυροσβεστική Υπηρεσίας. Ωστόσο αντί τα αεροπλάνα να βρίσκονται στο σημείο και να επιχειρούν κατάσβεση, βρίσκονταν στην εθνική οδό και έσβηναν ξερά χόρτα σε μια «αδιάφορη» φωτιά.

Ο λόγος ήταν ότι εισαγγελικός λειτουργός

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! "Το κίνημα της Πατάτας"


Απάντηση στο ΚΚΕ

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ...ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! (Το κίνημα της Πατάτας)
Προκαλεί θυμηδίες αλλά κι οργή η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε... για το «ανήθικον» του χαρακτήρα του «κινήματος της πατάτας», από μέρους του Κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδας, δηλαδή

Ποιοι και πώς θα ψηφίσουν στο ΠΑΣΟΚ

'Οσοι πιστοί... προσέλθετε!

Με εγκύκλιο που εξέδωσε ο κος Καχριμάκης (κουμπάρος του Παπουτσή) ξεκαθαρίζει ποιοι και πώς θα ψηφίσουν. Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ λοιπόν μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, οι πολίτες της Ευρωπαϊκής ένωσης με διαβατήριο αλλά και οι μετανάστες που έχουν άδεια παραμονής. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει μέσω εγγράφων Ε.ΚΑ.Π αλλά και με δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών κατά Νομό, Περιφέρεια και Δήμο.Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας 2 ευρώ για το δικαίωμα στην ψηφοφορία και επίσης το "ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ", πού ακριβώς θα δούμε !!!.

Τουρισμός

Μειώσεις κρατήσεων

Διαβάζουμε ότι η τουριστική ζήτηση στη Γερμανία για προορισμούς της Ελλάδας έχουν πτώση σχεδόν 30% με καθοδικές τάσεις για την ερχόμενη σεζόν.Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον τουρισμό υποστηρίζουν ότι το αντιγερμανικό κλίμα μειώνει τις κρατήσεις και ζητούν να γίνουν ενέργειες για να ανατραπεί αυτό το κλίμα αλλά και να προωθηθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Να μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία είναι μεγάλο και ποιοτικό κομμάτι στο χώρο του τουρισμού. 
Βέβαια εδώ στην  Άρτα αυτά δεν μας αφορούν αφού το "τουρίστας στην Άρτα" είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο. Για την επόμενη τουριστική περίοδο στην Άρτα δε θα έχουμε πρόβλημα αφού ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας κος Ψαθάς όπως δήλωσε και προβλήθηκε δεόντως απ' όλα τα τοπικά ΜΜΕ έκανε κίνηση ΜΑΤ, θα φέρει Σέρβους τουρίστες φέτος το καλοκαίρι και πρέπει να ετοιμαστούμε για την υποδοχή γιατί δεν θα 'χουμε τι να τους κάνουμε !!!