Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ο Τσιρώνης κατέβηκε απ' το ελικόπτερο

Αν είναι δυνατόν !!!

Σε ομιλία του ο βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης  ανέφερε πως πριν λίγες μέρες "ανακάλυψε" την εθνική οδό Άρτας - Αθηνών.Συγκεκριμένα είπε: "Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα σήμερα στην Ήπειρο. Χθες, ερχόμενος στην Αθήνα το απόγευμα από την Άρτα, η κατάσταση όλου του οδικού δικτύου μέχρι τη Κόρινθο, ήταν απαράδεκτη, επικίνδυνη, που δεν ταιριάζουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα, που είναι τριάντα χρόνια στην Ε.Ε.".
Τόσα χρόνια με τι μετακινούνταν ο Αρτινός βουλευτής, με ελικόπτερο; Γιατί αν κινούνταν με αυτοκίνητο δεν μπορεί να μην είχε δει ότι βρίσκεται σε παροπλισμένο εργοτάξιο και όχι σε εθνική οδό, που μάλιστα πληρώνεις και διόδια.
Έχει ξεχάσει πόσοι συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους σ' αυτό το οδικό δίκτυο;
Ναι είναι απαίτηση χρόνων να έχουμε ασφαλείς και γρήγορους δρόμους, αλλά κε Τσιρώνη το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε τόσα χρόνια και συνεχίζει και σήμερα κι εσείς είστε μέρος του.
Ενώ θα έπρεπε να έχουμε  ευρωπαϊκών προδιαγραφών δρόμους, έχοντας δαπανήσει  ατελείωτα εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια, εμφανίζεστε ξαφνικά το 2012 στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής για την Ανάπτυξη της Ηπείρου, να παραπονιέστε για τους δρόμους και την ανάπτυξη της χώρας.Τι κάνατε τόσα χρόνια;
Αυτό είναι πολιτική χρεοκοπία !!!





1 σχόλιο:

apodraste είπε...

Ίσως να μετακινούνταν με ελικόπτερο αλλά το σίγουρο είναι πως δραπέτευσε με αυτό!!!