Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Χαρές και πανηγύρια

Ο Δήμαρχος και το επιτελείο του!!!

Απ΄ότι φαίνεται στην πόλη, ο Δήμαρχός μας Γιάννης Παπαλέξης είναι μες στην τρελή χαρά.Κάνει καρναβάλια, τσιμπούσια, παγοδρόμια....
Ή ζει σε άλλη χώρα ή οι σύμβουλοί του, τα "δεξιά του χέρια"  κι όλο το επιτελείο του Δήμου δεν καταλαβαίνουν σε τι εποχή ζούμε. Η απόλυτη φτώχεια σε μεγάλο κομμάτι του λαού και τα απίστευτα ποσοστά ανεργίας , δεν τους λένε τίποτα. Αλλά πως να καταλάβουν; Αφού κατάφεραν και θρονιάστηκαν εκεί μέσα (στο Δημαρχείο) όλα αυτά προφανώς δεν τους αφορούν.Αυτοί ζουν στην ασφάλεια του Δημοσίου.
Υποχόνδρια,
παχύδερμα και παχύσαρκα ανθρωπάκια που λόγω βάρους έχουν μετατρέψει την τεστοστερόνη τους σε οιστρογόνα (με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό) κοιμούνται με ρουφιάνους και το πρωί αναρωτιούνται "μα ποιος με δίνει;" δείχνουν  ανεπάρκεια στα επαγγελματικά τους, δηλώνουν πτυχία και περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο ρωτώντας το τι πρέπει να κάνουν και ταυτόχρονα καλούνται να σώσουν και τον Δήμο.Ένας ολόκληρος μηχανισμός που στόχο έχει μόνο την ψηφοθηρία. 
Ε όχι!!!  Αλίμονό μας!!! 
Δεν μπορεί να πηγαίνεις για ένα χαρτί στο Δημαρχείο και να νομίζεις πως βρίσκεσαι στις "τρεις γέφυρες". Φαίνονται πολύ καλά και οι δραστηριότητές τους αλλά και οι μισθοί τους. 
Γεια σου Άρτα με τα "πορτοκάλια" σου !!! 
Όλοι εσείς που είσαστε άνεργοι, άφραγκοι και αγανακτισμένοι, μην ανησυχείτε, σύντομα ο Δήμος θα δείξει φιλευσπλαχνία και θα κάνει συσσίτια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: