Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αποδοκίμασαν το όλον ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

Σαν "βρεγμένες γάτες" Γιώργος και Βαγγέλης μπήκαν στο κλειστό! 
Δείτε το video

Τα άκουσαν για τα καλά (κλέφτες, ληστές και άλλα κοσμιτικά) Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και τοπικά στελέχη, όπως ο Κατσιφάρας, όταν προσήλθαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας για την ομιλία του  Ευάγγελου στους εναπομείναντες Πασοκτζήδες

Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ήταν "στρατολογημένοι" να υποδεχθούν την ηγεσία στην πόλη καταγωγής των Παπανδρέου, στο "κάστρο" του ΠΑΣΟΚ

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει
και εκτός από τους οπαδούς υπήρχαν και "αγανακτισμένοι", που περιποιήθηκαν, φραστικά ευτυχώς, τους αντιπροσώπους της καταστροφής.

Η σύρραξη αποφεύχθηκε γιατί οι άνθρωποι θέλανε μόνο να τους κράξουν, βέβαια υπήρχε και αρκετή αστυνομική δύναμη.

Να πούμε ότι ο ΓΑΠ κατεβαίνει στην Αχαΐα σαν υποψήφιος αλλά χωρίς σταυρό και θα είναι πρώτος βουλευτής στην περιοχή, κόβοντας έναν υποψήφιο  με σταυρό.

Αν κρίνουμε απ' τον αριθμό των συγκεντρωμένων οπαδών, αλλά και τις αντιδράσεις αυτών και των αγανακτισμένων, το ΠΑΣΟΚ στη γενέτειρα των Παπανδρέου, μάλλον θα πατώσει!

2 σχόλια:

asteri-1 είπε...

Ρε Αρταινω 15 ατομα ηταν εκει και ολοι αυτοι ηταν καποιοι απο τους 200.000 συνταξιουχους μαιμου καποιοι χωρις παιδια που επερναν επιδομα παιδιων κατι που λαδωναν και λαδωνονταν καποιοι που δεν πληρωναν εφορια ποτε κ.λ.π..... τωρα δεν μπορουν να πληρωσουν τα δανεια που ειχαν παρει για να φτιαξουν σπιτια γιατι τους εκοψαν αυτα που εκλεβαν ε!! τωρα φωναζουν.

Αρταίνω είπε...

Εσύ μπορεί να γνωρίζεις αυτούς τους αγανακτισμένους ανθρώπους προσωπικά και λες ότι λάδωναν, έκλεβαν και τώρα φωνάζουν.Την Κυριακή το βράδυ θα δούμε αν αυτοί πού φώναζαν απ' έξω είναι λίγοι ή πολλοί!