Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Αυτός μας έλειπε...ο Γλύξμπουργκ !

Μετά τον Κώστα μίλησε κι ο Κωνσταντίνος


 

Τις προάλλες είχαμε τον Κώστα τον Καραμανλή που έκανε σκόνη και θρύψαλα τη σιωπή του και τώρα έχουμε τον Κωνσταντίνο (τον Σκέτο) που αποφάσισε να πει σε εμάς τους ιθαγενείς 2-3 πραγματάκια πριν τις εκλογές.

Ανακοίνωση Βασιλέως Κωνσταντίνου (sic), πρώην Βασιλέως των Ελλήνων:

Το τελευταίο διάστημα το γραφείο του Βασιλέως Κωνσταντίνου, πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, λαμβάνει πολλά μηνύματα που ζητούν από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο να τοποθετηθεί σχετικά με τις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές. 

Στα πλαίσια αυτών των αιτημάτων το γραφείο του Βασιλέως Κωνσταντίνου, πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρόλο που δεν συνηθίζω
να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:

Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό.

Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της."

Κωνσταντίνος Β' (Γλύξμπουργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: