Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη... σοκ: Ο Batman δεν ήταν νυχτερίδα, ήταν "πεταλουδίτσα"

Σύμφωνα με νέα στοιχεία φαίνεται πως ο Batman... «την σηκώνει την κάπα»!
 

Ο Grant Morrison, συγγραφέας για τα DC Comics, σε συνέντευξή του στο βρετανικό Playboy, έκανε την αποκάλυψη-βόμβα για την σεξουαλική ταυτότητα του Batman, λέγοντας πως ο σούπερ ήρωας, που με τις περιπέτειες του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές καθαρόαιμων αρσενικών, είναι πολύ, πολύ γκέι!
 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πολύ πλουτώνιος με την έννοια ότι αυτός είναι πλούσιος, αλλά και με την έννοια ότι η σεξουαλικότητά του είναι αποκλίνουσα. Δεν χρησιμοποιώ το γκέι με την υποτιμητική έννοια, αλλά ο Batman είναι πολύ, πολύ γκέι».

Ο Morrison ο οποίος γράφει τα comics του Batman
από το 2006 με το «Batman & Son» και έχει γράψει τα «Batman R.I.P.», «Batman and Robin» και «The Return of Bruce Wayne», συνέχισε λέγοντας,


 
«Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό. Προφανώς ως ένας χαρακτήρας φαντασίας προοριζόταν να είναι ετεροφυλόφιλος, αλλά η βάση όλου του concept είναι εντελώς γκέι. Για αυτό νομίζω ότι αρέσει στον κόσμο. Όλες αυτές οι γυναίκες που τον θέλουν και φοράνε όλα τα σέξι ρούχα και πηδάνε από ταράτσα σε ταράτσα για να τον κάνουν δικό τους. Δεν τον νοιάζει όμως - τον ενδιαφέρει περισσότερο να περνάει χρόνο με τον γέρο και το παιδί»


Δεν υπάρχουν σχόλια: