Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κίνα: ανεξέλεγκτη η μόλυνση!

Απίστευτο: Μυστηριώδες παχύ στρώμα σκόνης καταλαμβάνει την πόλη! [εικόνες]


«Κοίταξα έξω από το παράθυρο και δεν πίστευα στα μάτια μου», δηλώνει ένας από τους εκατομμύρια κατοίκους που τρομοκράτησε το βαρύ πέπλο σκόνης που κάλυψε τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.

Κάτοικος της μεγαλούπολης Γουχάν
δήλωσε πως εντελώς ξαφνικά, το απόγευμα της Δευτέρας, ένα πυκνό κύμα σκόνης σάρωσε ολόκληρη την πόλη προκαλώντας πανικό στον κόσμο που έσπευσε να εφοδιαστεί με μάσκες.





«Στην αρχή σκέφτηκα πως ερχόταν βροχή αλλά... δεν ήταν συννεφιά. Ήταν ομίχλη! Σε 31 χρόνια που ζω στη Γουχάν δεν είδα ποτέ μου κάτι ανάλογο. Όλοι μας τρομάξαμε γιατί δεν ξέραμε τι ήταν», τόνισε μια γυναίκα που μένει στην πόλη ενώ οι αρχές ενημέρωναν από το πρωί τους κατοίκους να μείνει μέσα στο σπίτι, να κλείσει τα παράθυρα και να περιορίσει τη χρήση των κλιματιστικών.



«Η πηγή του σύννεφου που κάλυψε την πόλη είναι μέχρι στιγμής άγνωστη», παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος τύπου του δημάρχου και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον κόσμο άμεσα ενώ πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν οι πρόκειται για έξαρση της μόλυνσης στην περιοχή...



Οι αρχές των πόλεων όπου τα νερά των λιμνών άλλαξαν ξαφνικά χρώμα ωστόσο ενημέρωσαν τους κατοίκους ότι δεν πρόκειται για μόλυνση αλλά για απότομη αύξηση των φυκιών!





 


iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια: