Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Ακης ο Μάκης και ο Λάκης...

Δεν είχαν βρεθεί ποτέ στη ζωή τους μαζί… 




Όμως, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αποτελούν ένα ετερόκλητο «τρίο», το οποίο, μέρα παρά μέρα, πίνει μαζί καφέ και σχολιάζει την επικαιρότητα στο αρχιφυλακείο των φυλακών Κορυδαλλού

Ο λόγος για τον... πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλο, τον μετρ του lifestyle Λάκη Γαβαλά και τον άλλοτε μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου Μάκη Ψωμιάδη.

Οι συναντήσεις των τριών
για απογευματινό καφέ έχει γίνει θέμα κουτσομπολιού στην κλειστή κοινότητα της φυλακής! Όλος ο Κορυδαλλός βουίζει για το «afternoon coffee time» του Άκη, του Μάκη και του Λάκη…

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Λάκης Γαβαλάς είναι συγκρατούμενοι στην πριβέ έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού. Ο γνωστός «Μάκαρος», άρτι αφιχθείς από τα Σκόπια, διαμένει στη λιγότερο προνομιούχα πέμπτη πτέρυγα των κρατουμένων για οικονομικά εγκλήματα.

Η εικόνα του «μάτσο» Ψωμιάδη με το πούρο και το κομπολόι, του πρώην υπουργού και του εκκεντρικού μόδιστρου στο αρχιφυλακείο, ξαφνιάζει και δίνει λαβή για απίστευτα κουτσομπολιά ανάμεσα στους κρατούμενους, οι οποίοι, ωστόσο, δεν κρύβουν την αντίδραση και δυσαρέσκειά τους για την ευνοϊκή μεταχείριση των συγκεκριμένων υπόδικων…

Η είδηση, μάλιστα, για το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο κελί του, έχει προκαλέσει τον θυμό των υπολοίπων ενοίκων του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πρώην υπουργός ήταν υπότροπος.

Σε προηγούμενη έρευνα είχε βρεθεί το κινητό, ωστόσο δεν έγινε καμία αναφορά στη διεύθυνση των φυλακών, καθώς, όπως καταγγέλλεται, ένα «δίχτυ» προστασίας από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πρόσκεινται στο παλιό «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, έχει απλωθεί γύρω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για υψηλόβαθμο υπάλληλο, ο οποίος πέρασε στην έκτη πτέρυγα το κινητό στα χέρια του Άκη, ο οποίος το χρησιμοποιούσε χωρίς να λαμβάνει στοιχειώδεις προφυλάξεις, εκτιμώντας ίσως ότι είναι πέρα και πάνω από τον κανονισμό της φυλακής.

Το πειθαρχικό παράπτωμα, όμως, δεν στερεί την εβδομαδιαία -κάθε Κυριακή- συνάντηση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου - Σταμάτη στο αρχιφυλακείο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙ...