Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Ο τυχοδιώκτης αποκαλεί τους ψηφοφόρους τυχοδιώκτες!

Ψηφοφόρος: Το Μνημόνιο το διάβασες τώρα;  
Χρυσοχοΐδης: Είσαι προβοκάτορας!


Για το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να μιλήσει στην Κρήτη, σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ένα στέλεχος του κόμματος τον ειρωνεύτηκε ρωτώντας τον αν διάβασε τελικά το Μνημόνιο, ενώ ένας άλλος τον έψεξε επειδή δεν ανέφερε ούτε μία φορά τον Βενιζέλο.

Όπως αναφέρει
το cretalive.gr, το πρώτο επεισόδιο έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία Χρυσοχοΐδη στο Θεατρικό Σταθμό. Εκείνη τη στιγμή, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σηκώθηκε όρθιος και απευθυνόμενος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη του είπε με εμφανή ειρωνεία: «το γράμμα το διάβασες, το μνημόνιο το είδες»
;

Όπως είναι φυσικό,
ο κ. Χρυσοχοίδης εκνευρίστηκε, και του απάντησε: «Είσαι προβοκάτορας! θα σου απαντήσω μετά»!

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε την την ομιλία του, όπου τόνισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αποτελέσει τον πυρήνα της νέας κυβέρνησης που «πρέπει να συσταθεί από τη Δευτέρα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».

Στο τέλος της ομιλίας όμως, ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ξανασηκώθηκε και του ζήτησε το λόγο που δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Σαν δεν ντρεπόμαστε, ούτε μία φορά δεν είπες το όνομα του Βενιζέλου»
! είπε το στέλεχος στον κ. Χρυσοχοΐδη που και πάλι μίλησε για προβοκάτσια.

Τελικά, παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι, τα πνεύματα ηρέμησαν και η εκδήλωση έληξε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε και αυτοκριτική υποστηρίζοντας όμως ότι το ΠΑΣΟΚ ζητάει συγνώμη από το λαό μόνο για την αδυναμία του να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να καταπολεμήσει το οργανωμένο οικονομικό έγκλημα.

Τέλος αναφέρθηκε και σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας
: «Χαίρομαι που δεν είμαι πια με αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλώς έκαναν και έφυγαν, γιατί αποδείχτηκαν απλώς τυχοδιώκτες».
Δεν υπάρχουν σχόλια: