Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Επέστρεψε με μηνύσεις ο Κασιδιάρης!

Ο Ηλ. Κασιδιάρης μηνύει Κανέλλη, Δούρου, Δελατόλα και ΑΝΤ1
 

 


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προσήλθε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας συνοδεία «μπράβων» ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, κατά των υπευθύνων του ΑΝΤ1, για παράνομη κατακράτηση και κατά του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Με τη μήνυση
που κατέθεσε στην Εισαγγελία, τρεις μέρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και χωρίς τον κίνδυνο να συλληφθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Δελατόλα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν επικοινώνησε και συνομίλησε με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, ζητώντας της να παρέμβει στην υπόθεση.

Ζήτησε επίσης άρση τηλεφωνικού απορρήτου και για την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου, προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να διαπιστώσει ο ελληνικός λαός ότι πράγματι υπήρξε συνομιλία μεταξύ του δημοσιογράφου και της ίδιας, αποκαλώντας την μάλιστα "Έλένη μου". Σημειώνεται πάντως ότι ο κ. Δελατόλας την επομένη του επεισοδίου είχε πει ότι συνομιλούσε με τη γραμματέα του.

Ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ άνδρας της ασφάλειάς του δήλωσε: «Όταν μάθετε να λέτε την αλήθεια, θα σας κάνουμε δηλώσεις».

Τη μήνυση του κ. Κασιδιάρη μελετά ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Δραγάτσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο του κ. Δελατόλα όσο και της κυρίας Ράικου, αναμένεται να πέσει στο... κενό, καθώς δεν προβλέπεται άρση απορρήτου για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας




Δεν υπάρχουν σχόλια: