Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο μυστικός δείπνος στην Πειραική!

Τιτανοναυμαχία στο λιμάνι

 
 
 
 
 
 
Μια τιτανοναυμαχία βρίσκεται σε εξέλιξη κάτω στον Πειραιά, στο λιμάνι.
 
Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη ανάσα τις εξελίξεις ενώ το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά.
 
Ο Κασιδιάρης είναι μια ασημαντότητα μπροστά στα γεγονότα του Πειραιά, τα οποία έχουν μπει στο μικροσκόπιο της κινέζικης μαφίας, ενώ πούλμαν με οργανωμένους ξυλοκόπους του Ολυμπιακού επιχειρούν να σχηματίσουν μια ζώνη ασφαλείας γύρω από τον ΣΚΑΙ καθώς ανοργάνωτοι αντιεξουσιαστές επιχειρούν με μολότωφ στην ευρύτερη περιοχή.
 
Η εμφάνιση του ατρόμητου Αντώνη Δελατόλα, έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο οποίος ακούστηκε να μιλάει στο κινητό του:-Ελένη, στείλε σε παρακαλώ μια διμοιρία στα γραφεία του Μαρινάκη..., έριξε κηροζίνη στη φωτιά καθώς η αντίδραση του Μαρινάκη, ήταν ακαριαία. 
 
Ο μεγαλοεφοπλιστής επικοινώνησε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος επειδή ήταν σε ραντεβού με το ζεύγος Στάη-Γουλανδρή και συζητούσαν για το κανάλι στο οποίο θα συνεχίσει την καριέρα της η έφηβη παρουσιάστρια, τον παρέπεμψε στον Γιώργο Λούβαρη. 
 
Ο τελευταίος έριξε την ιδέα. -Βαγγέλη, ζήτα από τα παιδιά της "7" να παρκάρουν περιμετρικά των γραφείων σου νταλίκες οι οποίες θα είναι τίγκα από κούτες με πάμπερς οι οποίες θα περιέχουν εκρηκτικά. Όταν επιτεθούν οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη θα πυροδοτήσουμε τα εκρηκτικά και θα γίνει Χιροσίμα-χο,χο,χο.

Την ίδια στιγμή ο στρατός του Αλαφούζου επιβιβάζονταν σε τάνκερ του εφοπλιστή τα οποία ήταν γεμάτα με 400 αμερικάνικα τανκς Αμπραμς που παρήγγειλε από το Λας Βέγκας ο Αβραμό. 
Επικεφαλής της πολεμοχαρούς νηοπομπής η οποία είχε προορισμό την προβλήτα απέναντι από τα γραφεία του Μαρινάκη ήταν ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.
  
Κάποια στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος ειδοποιήθηκε από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, οτι η παρουσιάστρια του καναλιού Eύα Αντωνοπούλου είχε τραυματισθεί ελαφρά σε ευαίσθητο σημείο από σταγονίδια εκρηκτικής ύλης μολότωφ που έριξαν αντιεξουσιαστές του Τζήμερου.




Ο Αλαφούζος έδωσε εντολή στην Ιωάννα Μάνδρου να περιθάλψει την Εύα (φωτό) και συνέχισε την πορεία προς τη νίκη.



Όλα ξεκίνησαν όταν τα
parapolitika.gr-του Ομίλου Μαρινάκη- απεκάλυψαν ότι σε ταβέρνα της Πειραικής είχαν συγκεντρωθεί 7 διάσημοι αντιδήμαρχοι χολιγουντιανού βεληνεκούς με επικεφαλής τον φίλο μου Σαράντο (φωτό) για να υπονομεύσουν τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο! 
  
Σημειώνουμε πάντως ότι ο Σαράντος είναι επικεφαλής του μηντιακού Ομίλου Γιαννακόπουλου και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να εμπλακούν στην τιτανοναυμαχία και οι Γιαννακόπουλοι, να ακολουθήσουν οι Κοπελούζοι με το φυσικό αέριο και ο Μυτιληναίος με την ενέργεια και να γίνει ο Πειραιάς Φουκουσίμα. Ιδού τα γεγονότα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παραπολιτικά.
Την απάντηση του αντιδημάρχου Πειραιά Σαράντου Ευσταθόπουλου, προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα του parapolitika.gr, αναφορικά με το γεύμα των 7 αντιδημάρχων που έλαβε χώρα σε ψαροταβέρνα του Πειραιά.  

Πρόκειται για μια επιστολή, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει το γεγονός. Από κει και πέρα ο Ευσταθόπουλος, επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν  έχει απολύτως κανένα υπονομευτικό χαρακτήρα προς τον δήμαρχο του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως "πολιτικό του πατέρα". 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του αντιδημάρχου Πειραιώς στο parapolitika.gr έχει ως εξής:
Αγαπητέ κ. Κουρτάκη,
Με αφορμή το έγκυρο ρεπορτάζ που δημοσιεύσατε χθες περί του μυστικού δείπνου των 7 στην Πειραϊκή, θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής, λόγω και της έκτασης που πήρε το θέμα αλλά και των εντυπώσεων που κάποιοι "καλοθελητές" προσπάθησαν να καλλιεργήσουν.

Σας δηλώνω ξεκάθαρα, ότι θεωρώ τον Δήμαρχό μας και ιστορικό Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Μιχαλολιάκο, πολιτικό μου πατέρα!

Με τη στάση του απέναντι στα πράγματα μου δίδαξε το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει τον πολιτικό άνδρα, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και τον πατριωτισμό. Την αυταπάρνηση και την σεμνότητα. Την αφοσίωση στην προσφορά για το κοινό καλό.
Ως εκ τούτου, κάθε υπαινιγμός, κάθε κίνηση, ακόμα και κάθε σκέψη, βασισμένη σε ατομικά και απολύτως υστερόβουλα κίνητρα θα αποτελούσε ιεροσυλία, στο πρόσωπο του ανθρώπου που σε ηλικία μόλις 28 ετών μου εμπιστεύτηκε την μια από τις οκτώ αντιδημαρχίες του Δήμου Πειραιά, στην πρώτη χρόνια της θητείας του ως Δημάρχου.

Στηρίζω το έργο του Δημάρχου μας, τον οποίο άλλωστε θεωρώ και τον πιο πετυχημένο των τελευταίων δεκαετιών. Άλλωστε, αν δεν το πίστευα αυτό, δεν θα είχα συστρατευθεί σε αυτόν τον τόσο δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά.
Η ενασχόληση με την πολιτική για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός. Για αυτό άλλωστε και δεν την αντιμετωπίζω καιροσκοπικά.

Αυτό είναι πλέον που επιζητά και ο ελληνικός λαός. Για αυτό, καλά θα κάνουν όλοι εκείνοι που διακινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, να εξασκήσουν αυτό τους το ταλέντο σε πιο δημιουργικές και επικερδείς ασχολίες...


kourdistoportocali 

Δεν υπάρχουν σχόλια: