Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Επεισόδια και διακοπή στο ντέρμπι της ντροπής


Ένταση και επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο κλασικό ντέρμπι (της ντροπής).
  

Συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, φωτοβολίδες, δακρυγόνα και ρίψεις καθισμάτων συνέθεσαν την εικόνα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με την Αστυνομία που βρισκόταν στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Η κατάσταση ηρέμησε εντός του ΟΑΚΑ, αλλά μεταφέρθηκαν έξω από το στάδιο.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν η καθυστερημένη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατά περίπου μία ώρα. Εις μάτην προσπαθούσαν από τα μεγάφωνα
οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνετίσουν τον κόσμο, με τον Τάσο Κάκο να απειλεί πως οτιδήποτε γίνει στη διάρκεια του β' μέρους θα είναι η αιτία να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Όπως καταλαβαίνετε, το γκολ του Αμπντούν και η κάκιστη αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού έφεραν την οργή των ανεγκέφαλων, οι οποίοι έριξαν σωρηδόν αντικείμενα και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί στο 83ο λεπτό.

Ο Τάσος Κάκος περίμενε μήπως ηρεμήσει η κατάσταση, περίμενε την ενημέρωση της Αστυνομίας και τελικώς αποφάσισε (απολύτως δικαιολογημένα) την οριστική διακοπή του ντέρμπι. Στο ενδιάμεσο αυτών, ο κόσμος που είχε πάει στο ΟΑΚΑ να δει ποδόσφαιρο και όχι πόλεμο είχε αποχωρήσει απογοητευμένος και απηυδισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: