Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διάψευση Πετρόπουλου!

Νίκος Πετρόπουλος: "Δεν θα είμαι υποψήφιος με κανένα κόμμα"

 






Λάβαμε e-mail από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης "Ήπειρος Τόπος να Ζεις", Νίκο Πετρόπουλο, ο οποίος μας τονίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην Άρτα με κανένα κόμμα στις προσεχείς εκλογές. Με αυτό τον τρόπο, απαντά σε ανάρτησή μας με την οποία προ ημερών, αναδείξαμε πληροφορίες που είχαμε
από την Άρτα σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε φλερτ το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν κλειδώσαμε ως γεγονός. Μάλιστα, πλέξαμε και το εγκώμιο της μετριότατης αυτοδιοικητικής του παρουσίας στις περιφερειακές εκλογές του 2010, που αν και γεωπόνος στο ΤΕΙ της Άρτας δεν κατάφερε να πλασαριστεί καν την πρώτη πεντάδα της παράταξης Αργύρη. Τώρα γιατί ο ίδιος βγήκε στα... κάγκελα, είναι δικό του θέμα και αφορά τον ίδιο, την προσωπικότητά του και τον προσπωπικό ψυχικό του κόσμο. Απλά, λόγω της εμπλοκής του στις περιφερειακές εκλογές, ως δημόσιο πλέον πρόσωπο θα πρέπει να μάθει -αν ήδη δεν το γνωρίζει- ότι η πολιτική είδηση ή ακόμα και η κριτική (στην περίπτωσή του δεν υπήρξε) είναι υποκειμενική για τα πολιτικά πρόσωπα αλλά δεν είναι με κανένα τρόπο συκοφαντική. Τα μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας τα οποία μας κάνει αναφορικά με τις... "δήθεν" πληροφορίες μας, ας τα κρατήσει για τους σπουδαστές του. Απλά αναρωτιόμαστε αν η ενέργειά του να ανοίξει... "λογαριασμό" με τα ιστολόγια αποτελεί απλά και μόνο μια προσωπική επιλογή ή αποτελεί πολιτική πράξη που στιγματίζει ολόκληρη την παράταξη της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και φυσικά έχουμε κάθε δικαίωμα να μάθουμε εάν εκφράζει και τον επικεφαλής κ. Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι δεν επικροτεί και απορρίπτει τις πρακτικές του υποψηφίου στο συνδυασμό του. Το e-mail, του Ν. Πετρόπουλου, αναφέρει ως εξής:

 Αγαπητό blog,
 Σχετικά με τις "δήθεν" πληροφορίες σας (ουσιαστικά ανύπαρκτες, ψευδέστατες και πιθανόν συκοφαντικές) για το άτομό μου, που αναφέρετε σε χθεσινή σας ανάρτηση (21/3/2012 11:47 π.μ.), θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά, οτι δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία κλειδαριά, καμία κλειδαρότρυπα και κανένα κλειδί για να "κλειδώσει" υποψηφιότητά μου για βουλευτής σε κανένα πολιτικό κόμμα. Ευχαριστώ πάντως για το "ενδιαφέρον" σας σχετικά με το πρόσωπό μου.

Νίκος Πετρόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια: