Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αρκετοί Έλληνες θα το επισκεφτούν!

Το νησί της Ρεάλ Μαδρίτης!
 



Που πάμε το καλοκαίρι; 
Πάμε νησί Ρεάλ Μαδρίτης; 

Από το 2015 θα μπορεί να γίνει και αυτό, αφού οι Μερένγκες το φτιάχνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!
Πολύ μπροστά ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου, που παρουσίασε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το πλάνο «Real Madrid Resort Island» το οποίο θα κατασκευαστεί στο νησί των Εμιράτων, Αλ Μαρτζάν και θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο του 2015.
Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα

θα κοστίσει στους Μερένγκες 1 δισ. δολάρια και στο νησί θα υπάρχουν θεματικό πάρκο, 60 bungalows με πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία,
400 διαμερίσματα, μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης, αθλητικό λιμάνι και ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου με θέμα τη θάλασσα χωρητικότητας 10.000 θεατών, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ συνοδευόταν από τον Κατέρ Μασάαντ, εκπρόσωπο της κυβέρνησης των Εμιράτων, ενώ παρεβρέθηκαν ο προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο, οι Εμίλιο Μπουτραγκένιο και Ζινεντίν Ζιντάν και από τους παίκτες οι Κασίγιας, Ράμος, Μπενζεμά.
«Το Real Madrid Resort Island θα είναι ένα μεγάλο τουριστικό και αθλητικό κέντρο με διαστάσεις υψηλότερο επίπεδο. Θα προσελκύσει εκατομμύρια κόσμου που αναζητούν υπηρεσίες ποιότητας. Αποτελεί αποφασιστικό και στρατηγικό βήμα με το οποίο θα δυναμώσουμε την παρουσία μας στην Απω Ανατολή και την Ασία» δήλωσε ο Πέρεθ στο πλαίσιο της εκδήλωσης.


oxafies 

Δεν υπάρχουν σχόλια: