Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τρίζουν καρέκλες!

Υψηλόβαθμα στελέχη "ανησυχούν" για τη χώρα!!!

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών έχουν κάνει κάποια κοινοβουλευτικά στελέχη να χάσουν τον ύπνο τους και περισσότερο την ψυχραιμία τους.Κάνουν καταστροφολογικές προβλέψεις - δηλώσεις  που λένε ότι αν γίνουν εκλογές και προκύψει νέα Βουλή η χώρα το λιγότερο θα καταστραφεί
Ξεχνάνε βέβαια να μας πουν ότι στη νέα Βουλή δεν θα είναι η  αφεντιά τους. Γι' αυτό τους έπιασε πόνος ξαφνικά και ενδιαφέρονται.
Μας λένε να μην πάμε σε εκλογές και επιλέξουμε άλλους, να μείνουμε μ' αυτούς που τα κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια και μας έδεσαν χειροπόδαρα.Δείτε πιο κάτω δηλώσεις "σημαντικών" πολιτικών προσώπων, που αν τελικά γίνουν εκλογές, την επομένη θα είναι στο σπίτι τους!
Διαβάζοντάς τες βέβαια σου προκαλούν διάφορα συναισθήματα, από λύπη μέχρι αηδία!!!



Τηλέμαχος Χυτήρης
«Θεωρώ ότι όλοι οι πολιτικοί θα έπρεπε να σκεφτούν ότι οι εκλογές, τη στιγμή που γίνονται, δεν προσφέρουν στη χώρα. Θεωρώ ότι η επόμενη βουλή θα είναι χειρότερη από την παρούσα και θα υπάρξει και μια αποσταθεροποίηση».

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  
Επιμήκυνση του βίου της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου ως την άνοιξη του 2013.
«Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες μέσω πρόωρων εκλογών. Χρειαζόμαστε γρήγορες μεταρρυθμίσεις. Δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, εάν μπορούσε να επιμηκυνθεί ο χρόνος της θητείας του κ. Παπαδήμου».


Γιώργος Καρατζαφέρης 
«Επιτέλους να σεβαστούμε τη θρησκεία. Να σεβαστούμε την Ορθοδοξία. Δεν μπορεί να έχουμε προεκλογική περίοδο τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πρέπει ο κόσμος να μπορεί να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα ανεπηρέαστος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
 
Νικήτας Κακλαμάνης
Όχι τώρα σε εκλογές, η βουλή που θα προκύψει δε θα είναι σταθερή, ένα σάπιο μήλο θα σαπίσει και τα υπόλοιπα.

Μίμης Ανδρουλάκης
Έτσι έγινε και το 1936 και καταλήξαμε στη δικτατορία Μεταξά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: