Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω!

Η νέα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά...

"Γύρισα αρκετά εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ κι αυτό που είδα ήταν άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία και θέλω να πω τι μου είπαν (μου ζήτησαν να το μεταφέρω)":
"Είμαστε εδώ εμείς οι συνταξιούχοι που μας έχετε κόψει τις συντάξεις, είμαστε εδώ γιατί ελπίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τα καταφέρει για την επόμενη μέρα, να τα καταφέρει για την Ελλάδα και θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στη νέα γενιά ότι εμείς οι συνταξιούχοι με τις κομμένες συντάξεις είμαστε εδώ και στηρίζουμε αυτή τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, δίνουμε το παρόν στη νέα γενιά"!

Όλοι είδαμε τις ουρές με τα γερόντια που πήγαν
να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο Βενιζέλο, οπότε καλά κάνει η Φώφη και δηλώνει τα παραπάνω.
Έχει βάση να στηριχτεί, έχει το γηραλέο ΠΑΣΟΚ που εκπαιδεύτηκε και αποδέχτηκε τις επιταγές του κόμματος και σαν σοφότερο κάνει παραινέσεις στους νέους.
Ναι, να μάθουν να είναι ραγιάδες, να σκύβουν το κεφάλι, να συμβιβάζονται, να γονατίζουν και να γλύφουν, να μη διαμαρτύρονται, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή το κόμμα θα τους σώσει, "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"! 
Η νέα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κόρη του αείμνηστου Γεννηματά, χρησιμοποιείται για τη συσπείρωση των μελών. 
Ο λόγος της και τα παραδείγματά της, τους μόνους που μπορεί να συσπειρώσουν πλέον, είναι οι ηλικιωμένοι που είδε στις κάλπες την περασμένη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: