Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Οι "celebrities" θα μας σώσουν!!!

Αυτοί θα μας σώσουν; Σαν δεν ντρέπεστε...
 
Κι ενώ η χώρα βουλιάζει και σε λίγο ένοπλες συμμορίες θα καταλάβουν τους κεντρικούς δρόμους και τις μεγάλες οδικές αρτηρίες τα ανυπόληπτα κόμματα στρατολογούν χωρίς ντροπή τους γιους και τις κόρες  όσων μας οδήγησαν σ' αυτή τη κατάντια.

Μόνο η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει μπελάδες με τη δικαιοσύνη αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στο γιους και τις κόρες των σεσημασμένων πολιτικών τζακιών της χώρας.

Ειδικά στη ΝΔ η ξεφτίλα τους και ο νεποτισμός τους δεν αντέχεται.

Και σαν να μην έφτανε αυτό επιστρατεύουν ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, ηθοποιούς και celebrities πάσης φύσεως της οικοτεχνίας Μαλέλη-Τσιλιπουνιδάκη.



Φυσικά και δεν ντρέπονται
οι πολιτικοί ηγέτες. Αίσχος... 
 
Στη showbiz στρέφονται και σε αυτές τις εκλογές τα πολιτικά κόμματα, προσπαθώντας να αντλήσουν υποψήφιους οι οποίοι θα προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους. Ειδικά στις φετινές εκλογές που η δημοτικότητα των πολιτικών βρίσκεται στον... πάτο λόγω των μνημονίων, τα κόμματα επιχειρούν ένα άνευ προηγουμένου άνοιγμα προς τους επωνύμους, προκειμένου να προσθέσουν στις λίστες τους «αναγνωρίσιμους» υποψήφιους. Αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, συγγραφείς, πολιορκούνται από τα κόμματα τα οποία ακολουθούν μια τακτική η οποία έχει αποδώσει πολλάκις και στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο ίσως παράδειγμα τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Ηρακλή Γ. Ανατολάκη, ο οποίος εκλέχθηκε με τον ΛΑ.Ο.Σ.. 

ΠΑΣΟΚ

Αρκετοί είναι οι επώνυμοι που έχει προσεγγίσει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να κατέβουν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά του. Στη Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφια η πρώην πρωταθλήτρια στον ακοντισμό Άννα Βερούλη, καθώς επίσης και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Κώστας Παταβούκας θα είναι υποψήφιος στα Τρίκαλα. Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών θα είναι με το ΠΑΣΟΚ και ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς.

Ωστόσο το ΠΑΣΟΚ φέρεται να έχει θέσει και άλλους πιο μεγαλεπήβολους στόχους έχοντας προσελκύσει πολύ πιο... λαμπρά ονόματα της ελληνικής showbiz, με μεγαλύτερο όλων τον γνωστό τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εξαιρετικά πιθανό θεωρείται να είναι υποψήφιος και ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης. Επίσης, στενό «μαρκάρισμα» δέχονται και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος.



Νέα Δημοκρατία
Λιγότερο δραστήρια από το ΠΑΣΟΚ είναι η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της προσέλκυσης επωνύμων για τα ψηφοδέλτιά της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β' Πειραιά θα συμπεριληφθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, ενώ στενό «μαρκάρισμα» φέρεται να δέχεται και ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.
 
Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στο πλευρό του Παναγιώτη Καμμένου και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» φέρεται να έχει ταχθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάκης Λουκανίδης, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα είναι υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα. Υποψήφιος θα είναι επίσης και ο ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ενώ αρκετές πιθανότητες φέρεται να συγκεντρώνει και το όνομα του γνωστού σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη. Ο σκηνοθέτης της θρυλικής κινηματογραφικής τριλογίας του '80 «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκλογικές περιφέρειες της Β' Αθηνών και της Β' Πειραιά. Επίσης, φήμες θέλουν και το γνωστό ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη να συζητά την κάθοδό του στις εκλογές με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Κοινωνική Συμφωνία

Υποψήφιοι με την «Κοινωνική Συμφωνία» στη Β’ Αθηνών θα είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης και ο σκηνοθέτης Βλάσης Σταθούλιας.



ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στη Β’ Αθηνών ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, η συγγραφέας, επίσης, Νάντια Βαλαβάνη, καθώς και η σκηνοθέτης Βασιλική Κατριβάνου. Στην περιφέρεια Αττικής, θα είναι υποψήφιος ο μουσικός Βασίλης Παϊτέρης, οι ηθοποιοί Γιώργος Πάντζας και Πάνος Σκουρολιάκος, ενώ υποψήφια αναμένεται να είναι και η σεναριογράφος – ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά.

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών


Υποψήφιος με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα είναι στις προσεχείς εκλογές, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, για τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό σε ποια περιφέρεια θα κατέβει.




ΛΑ.Ο.Σ.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι ήδη γνωστό ότι υποψήφια θα είναι η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η οποία όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης, θα αναλάβει «το χειρισμό των θεμάτων που άπτονται του Πολιτισμού». Το κόμμα, φέρεται να «φλερτάρει» εκ νέου και με τον γνωστό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη, ο οποίος εμφανίζεται πρόθυμος να ασχοληθεί με την πολιτική (στην Α’ Αθήνας), αρκεί η επίσημη πρόταση που θα του γίνει να τον καλύπτει. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κ. Ψινάκη, πάντως, φέρεται να υπάρχει κρούση και από άλλο κόμμα.
Επίσης, υποψήφιος στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών με το ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Καραβίτης

Δημοκρατική Αριστερά

Τέλος, πληροφορίες θέλουν το γνωστό ηθοποιό Γιάννη Μπέζο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί στην πολιτική  ως υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.


Από τον Βασίλη Μπόνιο 
kourdistoportocali


Δεν υπάρχουν σχόλια: