Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα

Αναλυτικά ανά ημέρα η πρόβλεψη του καιρού την Μεγάλη Εβδομάδα


Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 09/04/12 Σε όλη τη χώρα αναμένεται κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, αλλά από το βράδυ θα στραφούν σε Βόρειους 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει σημαντική πτώση.

Μ. ΤΡΙΤΗ 10/04/12 Στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, αναμένεται

βελτιωμένος καιρός. Στην Ανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου, αρχικά αναμένεται κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Βελτίωση του καιρού, αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11/04/12 Σε όλη τη χώρα, αναμένεται ηλιοφάνεια. Ωστόσο τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στα ορεινά της Ηπείρου, θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε Νότιους 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Μ. ΠΕΜΠΤΗ 12/04/12 Στη Δυτική Ελλάδα, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 5 – 6 και αργότερα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/04/12 Στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 14/04/12 Σε όλη τη χώρα, θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με σποραδικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 15/04/12 Σε όλη τη χώρα, θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Ωστόσο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα βρέξει. Στην υπόλοιπη χώρα, οι καιρικές συνθήκες θα παραμείνουν καλές όλη την ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει άνοδο.

*** Πέραν των τριών ημερών, ενδέχεται να υπάρξουν αποκλίσεις ως προς την ακριβή εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Για αυτό, καλό είναι να ενημερώνεστε σε καθημερινή βάση, από τα νεώτερα δελτία μας που εκδίδουμε καθημερινά στην κεντρική μας σελίδα.

Πρόβλεψη:Κώστας Πολυχρόνης
xalazi 

Δεν υπάρχουν σχόλια: