Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επίθεση αγνώστων κατά του Θ. Πλεύρη

Επίθεση κατά του Θ. Πλεύρη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
 




Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν στέλεχος της ΝΔ, Θ. Πλεύρης, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στο περιστατικό παρενέβη η αστυνομία.


Ο Θ. Πλεύρης βρέθηκε στην Ευελπίδων
για επαγγελματικούς λόγους όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων του επιτέθηκε φραστικά και κινήθηκε εναντίον του. Ο πρώην βουλευτής τελικά μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Θ. Πλεύρης, η επίθεση έγινε από ομάδα «αναρχικών». Όπως αναφέρει το Έθνος, βρίσκονταν στα δικαστήρια καθώς εκείνη την ώρα εκδικαζόταν υπόθεση επίθεσης τριών μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς.

«"Αντιεξουσιαστές" άνανδροι επιτέθηκαν και κτύπησαν τον Θάνο Πλεύρη στα Δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από λίγο. Η Ελλάδα της Άκρας Αριστεράς», έγραψε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το περιστατικό καταδίκασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Η βίαιη επίθεση εναντίον του Θ. Πλεύρη είναι απαράδεκτη! Τις διαφορές με την άκρα δεξιά, δεν θα τις λύσουμε με μπουνιές, δηλ στο γήπεδο της»
!, έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο κ. Παπαδημούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: