Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Bild: η Βίκυ Βουλβουκέλη ζητά γερμανικές αποζημιώσεις!

Bild: «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητά 70 δισ. ευρώ»

 


Το ποσό των 70 δισ. ευρώ ζητά από τη γερμανική κυβέρνηση η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, ως αποζημίωση για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως αναφέρει η Bild.

 
Σε κεντρικό δημοσίευμα, η Bild, αναφέρει ότι η κ. Βουλβουκέλη, μέλος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που μιλά «άπταιστα γερμανικά», ζητά από τη Γερμανία ως πολεμικές αποζημιώσεις το ποσό των 70 δισ. ευρώ.

Η 29χρονη, που μεγάλωσε στη Γερμανία
δηλώνει ότι το θέμα των αποζημιώσεων δεν έχει ξεχαστεί. «Η Γερμανία μας χρωστά χρήματα», υποστηρίζει, ενώ σημειώνει ότι σε περίπτωση που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεχθούν να μετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα, θα πρέπει να υπάρξει προγραμματική συμφωνία στο ζήτημα των αποζημιώσεων.

«Αναγκαστήκαμε σαν χώρα να ζητήσουμε από τη Γερμανία οικονομική βοήθεια. Δόθηκε με όρους που οδήγησαν στην εξασθένηση της κοινωνίας. Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί» αναφέρει η κ. Βουλβουκέλη, ζητώντας η χώρα μας να αντιμετωπίζεται ως ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Βουλβουκέλη επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια και είναι στενή συνεργάτης του κ. Πάνου Καμμένου.
Δεν υπάρχουν σχόλια: