Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά

Βύθισαν τη χώρα και οδηγούν σε νέους διχασμούς

 

'Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια της συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας στο ΣΕΦ που έκανε λόγο για «βρώμικα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του λαού».

Με ανακοινωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει τα εξής:

 «Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα,
μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν.

Υποκρίνεται ο κ. Σαμαράς ότι επιδιώκει την ανάπτυξη ή την επαναδιαπραγμάτευση, όταν την ίδια στιγμή θέλει την απρόσκοπτη εφαρμογή του μνημονίου 2, που σημαίνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, εκτίναξη της ανεργίας και νέα λουκέτα στην αγορά.

Η κρίση στην Ευρώπη για να ξεπερασθεί απαιτεί μια νέα στρατηγική που θα ανατρέπει τις νεοφιλελεύθερες αντικοινωνικές πολιτικές και την τραπεζοκρατία
.

Το αποφασιστικό βήμα που έγινε στις 6 Μάη μπορεί να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου με την πλήρη ανατροπή του μνημονίου και του φαύλου εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αλλαγής συνολικά στην Ευρώπη».

Για ακόμη μια φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν ότι επιχειρείται η διαστρέβλωση των δηλώσεων των στελεχών του, και τόνισαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει τέσσερις συνεντεύξεις τύπου όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την εξωτερική πολιτική.
Δεν υπάρχουν σχόλια: