Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το ημερολόγιο του Ακη... τρέμουν στο ΠΑΣΟΚ!

Το ημερολόγιο του Ακη τρομάζει και βάζει σε επιφυλακή το ΠΑΣΟΚ

 




Φόβοι ότι στο ημερολόγιο του Ακη εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα ή πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στην Ιπποκράτους

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, γνωρίζει ήδη το περιεχόμενο του ημερολογίου και φοβάται ότι είναι πιθανόν να «ανοιχτεί» πριν τις εκλογές του Ιουνίου.

Η φυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου είχε προκαλέσει ζημία στο ΠΑΣΟΚ κατά τις εκλογές της 6ης Μαίου και υπάρχουν φόβοι ότι η αποκάλυψη του ημερολογίου θα ζημιώσει ακόμη περισσότερο την παράταξη στην νέα εκλογική αναμέτρηση.

Το επίμαχο ημερολόγιο, το περιεχόμενο

του οποίου θα προκαλέσει πολιτικό και δικαστικό σεισμό, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, κατασχέθηκε από εισαγγελέα την ημέρα της σύλληψής του Ακη Τσοχατζόπουλου στο γραφείο του. 
Το ημερολόγιο πρόκειται να παραδοθεί στους δικηγόρους του αύριο Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι.


 
Πηγές της Ιπποκράτους ξορκίζουν το άνοιγμα του ημερολογίου και πιστεύουν ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή του χρόνου, πριν τις εκλογές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δημοσιοποίησε συνειδητά τη φράση «το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει» διότι ανέμενε, από καιρό ότι θα δημοσιοποιηθούν επιβαρυντικά στοιχεία για επώνυμους της παράταξης.

Δεν ήταν τυχαία, επίσης, όπως αναφέρουν, και η αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει νέες επιθέσεις εναντίον του μετά τη φυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου.




iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: