Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος: για όλους και για όλα!

Μιχαλολιάκος: «Οποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν είναι βλάξ»
 

Ως «αβανταδόρικη» για τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, την παρέμβαση της γερμανίδας Καγκελαρίου περί δημοψηφίσματος, ενώ χαρακτήρισε «βλάκα» όποιον βλέπει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ως... Στάλιν.

Κατά την ημίωρη συνάντησή του
με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο, ο κ. Μιχαλολιάκος, όπως ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά, του επεσήμανε την υποκρισία ορισμένων πολιτικών αρχηγών, λέγοντάς του πως «δεν είναι δυνατόν αρχηγός πολιτικού κόμματος να λέει ότι "δεν πληρώνουμε τα χρέη μας αν δεν μας δώσετε τα λεφτά". Μα γι΄ αυτό μας τα δίνουν. Για να πληρώνουμε τα χρέη μας».

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε για άλλη μια φορά πως  «η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά κατά του Μνημονίου και με αυτή τη γραμμή πορεύεται προς τις εκλογές». Πρόσθεσε μάλιστα πως «όσο υπάρχουν προβοκατόρικες δηλώσεις της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ εμποδίζουν την ανάπτυξη της πατρίδος» και  ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει στάση για το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον κίνδυνο, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν είναι βλάξ. Θυμίζουν όσα έλεγε η Ν.Δ. πριν το 81 ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε τα σπίτια από τον κόσμο».

Σε ότι αφορά το θέμα του δημοψηφίσματος, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ως «αβανταδόρικη» για τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ την παρέμβαση Μέρκελ.

Τέλος, ανέφερε πώς έθεσε στον πρωθυπουργό το θέμα της λαθρομετανάστευσης, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και τα περί στρατοπέδων ήταν προεκλογικού χαρακτήρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: