Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τσίπρας: ''Δε συναινούμε στο έγκλημα''

Διαβάστε πώς απαντά ο Αλέξης Τσίπρας στις επιθέσεις που δέχθηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Στη δημοσιότητα τα πρακτικά της σύσκεψης των αρχηγών


''Ζήτησα να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της συνάντησης υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κάτι τέτοιο έγινε δεκτό. Έτσι όλοι οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα'' δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε σχέση με τις επιθέσεις που δέχθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και από τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: ''Αυτοί που μας κυβέρνησαν όχι μόνο δεν έχουν λάβει το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας αλλά κάνουν και τους τιμητές, εκβιάζοντας''.

''Το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. και η ΔΗΜΑΡ έχουν την πλειοψηφία, συμπληρώνουν 168 βουλευτές, ας προχωρήσουν''.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας
στην απαίτηση συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε κυβέρνηση δήλωσε ''Η απαίτηση αυτή είναι παράλογη και πρωτοφανής. Μας ζητούν να αγνοήσουμε όσα λέγαμε προεκλογικά, να αγνοήσουμε τη λαϊκή ετυμηγορία και να νομιμοποιήσουμε το λάθος''.

''Εμείς δε λέγαμε άλλα προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στο λαό'' συμπλήρωσε.

''Δε ζητούν συμφωνία, ζητούν από εμάς τη συνενοχή στο έγκλημα. Στο όνομα της πατριωτικής μας ευθύνης δε μπορούμε να είμαστε συνένοχοι''.

Τελειώνοντας τη δήλωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα στον ελληνικό λαό, λέγοντας '' Δε θα σας προδώσουμε από όποια θέση και αν βρεθούμε, για να μείνει ζωντανή η ελπίδα''.




Δεν υπάρχουν σχόλια: