Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ο αναμορφωτής Μπένι και οι νέοι κηπουροί!

Bγήκαν στη βιτρίνα οι κηπουροί του Μπένι...


 


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση -αυτό του Mega- το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από έναν 33χρονο φοιτητοπατέρα, τον Νίκο Ανδρουλάκη.


Συγκεντρωσιάρχης
της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και ομαδάρχης του... βενιζελικού μπλοκ, ο Ανδρουλάκης είναι αυτός που έφτασε να εκπροσωπεί το ιστορικό ΠΑΣΟΚ σε ένα πάνελ στο οποίο η Ν.Δ είχε στείλει τον Κωστή Χατζηδάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ το Δημήτρη Παπαδημούλη και η Δημοκρατική Αριστερά τον Νίκο Μπίστη.

Τι έκανε ο Ανδρουλάκης; Διάβασε για λίγα

δευτερόλεπτα τις σημειώσεις του, δεν συμμετείχε στο διάλογο κι άφησε τον Χατζηδάκη και τον Μπίστη να στριμώχνουν στη γωνία τον απογοητευτικό Παπαδημούλη.

Τέλος, κάτω από το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη υπήρχε η ιδιότητα "μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ", ένα όργανο που δεν υπάρχει πια καθώς το κατάργησε υπέρ της μονοκρατορίας του ο Ευάγγελος Βενιζέλος...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ;; ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑΝ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΣΑΙ.

Αρταίνω είπε...

Κατ' αρχήν φίλε ο όρος όσο και η ειδικότητα κηπουρός, είναι πασοκικής προέλευσης.
Το ΠΑΣΟΚ εκπαιδεύει και προωθεί κηπουρούς τα τελευταία χρόνια, ειδικά στα χρόνια του ΓΑΠ αλλά και τώρα με τον Μπένι.Το ΠΑΣΟΚ έχει το κοπιράιτ.
Όσο για τα μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα έχεις δίκιο, άνθησαν πολλά τελευταία, ειδικά μετεκλογικά και κάποια μυρίζουν και άσχημα.
Μπορείτε να βγάλετε τους κηπουρούς σας οι πασοκτσήδες να τα κλαδέψουν!
Τέλος μην κρίνεις από τον εαυτό σου, δεν είμαστε όλοι Κομματόσκυλα.