Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Άρτα, η πόλη του παραλόγου!!!

Η δικαίωση του πρώην...




Διαβάζω απ' το δελτίο τύπου που εξεδόθη ότι: το Αγραφιώτειο βραβείο απενεμήθη στον κο Οικονομίδη, τον διατελέσαντα επί 8ετία Δήμαρχο Αρταίων, για τις άοκνες ενέργειές του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Τι υποκρισία και τι παραλογισμός είναι αυτός!
Είναι δυνατόν να βραβεύουμαι τον κατά γενική ομολογία ποιο οκνηρό Δήμαρχο, για τις άοκνες ενέργειές του; 
Η επιτροπή που έδωσε το βραβείο αποτελείται από πρόσωπα που διεκδικούν να είναι το σήμερα και το αύριο στα πολιτικά δρώμενα της πόλης.Αυτοί δηλαδή που θέλουν να γίνουν "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" (Νικολάου Μιχαήλ, Καρατσιώλης Βασίλειος, Γεροβασίλη Όλγα, Παπάζογλου Χρήστος, Σιώζου – Τσαμπά Κων/νιά) και ο αντιπεριφερειάρχης κος Ψαθάς που παρέδωσε το βραβείο στον πρώην.Αν εξαιρέσεις τον Καρατσιώλη   οι υπόλοιποι είναι το παρών και το μέλλον.
Μπορούμε να προτείνουμε στην επιτροπή
την επόμενη φορά να δώσουν στον πρώην Δήμαρχο εναλλακτικά, βραβεία όπως: 
Βραβείο οκνηρότητας! Όλοι γνωρίζουν ότι ξυπνούσε στις 12:00 το μεσημέρι και έπαιρνε πρωινό στις 2:00!!!
Βραβείο  ατέλειωτων φτηνών... μελετών! Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν ότι επί 8ετίας έχουν γίνει μελέτες επί μελετών οι οποίες είτε δεν είχαν εφαρμογή. Μην ξεχνάμε τη διάσημη γέφυρα της χιλιετίας!
Βραβείο Δημάρχου των έργων! Όλοι ξέρουν ότι επί 8ετίας, όταν έψαχνες το Δήμαρχο οι συνεργάτες του σου έλεγαν με νόημα ότι δεν μπορείς να δεις τον Δήμαρχο γιατί βρίσκεται στα ΕΡΓΑ. Μην ξεχνάμε επίσης την επιστολή που του έστειλε ο σύλλογος μηχανικών Άρτας μετά τις ατελείωτες προσπάθειες που έκανε για να τον συναντήσει.
Βραβείο προσφοράς στον αθλητισμό!Όλοι όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο ξέρουν ότι ο πρώην Δήμαρχος παρέλαβε όπως παρέλαβε, την Αναγέννηση Άρτας σε καλή θέση, με παίκτες αξίας, πραγματικά περιουσιακά στοιχεία, με προπονητή, με οργάνωση και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να την εξαφανίσει σχεδόν και η πάλαι ποτέ μεγάλη Αναγέννηση, καταντημένη να αγωνίζεται με ομάδες που δεν τις δέχονταν ούτε για προπόνηση.
Αυτά τα βραβεία αξίζουν στον πρώην, αν θέλουν να μην είναι υποκριτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: