Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τα μάζεψα τα πράγματα...

H Καιλή τσιλιαδόρος του Βενιζέλου στην
Ιπποκράτους! 


Τσεκάρει τα πράγματα του ΓΑΠ που μετακομίζει το συνεργείο. Άνοιξε μια κούτα!..

Ακροβολισμένη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί στην Ιπποκράτους, ομάδα του Βενιζέλου με επικεφαλής την Εύα Καιλή με ειδική αποστολή!

Η ομάδα της Εύας τσεκάρει τα προσωπικά πράγματα που μαζεύουν από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου οι άνθρωποι που κάνουν την μετακόμιση για να εγκατασταθεί εκεί ο Βενιζέλος.

Χαμός στους διαδρόμους της Ιπποκράτους.
Kι όλα αυτά πριν ακόμη αναλάβει επίσημα αρχηγός ο Βενιζέλος κι ενώ ο Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Μιλάμε για κανονική επέλαση των ανθρώπων του Βενιζέλου που έχουν προσγειωθεί στην Ιπποκράτους όπως οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφαγανιστάν που κατουρούσαν τα πτώματα των νεκρών.
Υπασπιστές της Καιλή στο τσεκάρισμα οι κ.κ Γιάννης Πέππας, πρώην συνδικαλιστής της ΟΑ και Γιώργος Τσολιάς άνθρωπος του Κώστα Λαλιώτη για ειδικές αποστολές!

Μάλιστα η Καιλή ζήτησε επιτακτικά να ανοιχθεί μπροστά της μια κούτα με πράγματα του Παπανδρέου και ω του θαύματος, προέκυψε ο θησαυρός.

Η Εύα έβγαλε λαβράκι για την ακρίβεια λούτσο: στη κούτα που ανοίχθηκε τελικά μπροστά στη λοχία Καιλή υπήρχαν ομπρέλες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που είχαν χαρίσει στο Γιώργο.

Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα των πράσινων Νεάντερταλ. Κι αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν...



Αποκλειστική φωτογραφία από το φορτηγό που αυτήν την ώρα μεταφέρει αντικείμενα και αρχεία από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου στην οδό Ιπποκράτους.

H φωτογραφία από τη μετακόμιση όπως δημοσιεύθηκε στο press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: