Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Τα ρουσφέτια Παπαδήμου...

Η κυβέρνηση "5η Φάλαγγα" της Άγκυρας: Eνοικίασαν σε Τούρκους λιμάνι της Λέσβου!!

Ακόμα και τώρα, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, δεν έχουν τέλος οι προδοτικές πρακτικές της χουντικής κυβέρνησης Παπαδήμου-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ !!
 
Σε μία κίνηση 100% σε βάρος της ασφάλειας της Λέσβου αλλά και της άμυνας των νησιών του Αν. Αιγαίου προχώρησε η κυβέρνηση Παπαδήμου μισθώνοντας το τουριστικό λιμάνι της Λέσβου σε τουρκική εταιρεία!!
 
Δυστυχώς όπως φαίνεται...
 
η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί
να αντιληφθεί το νόημα των απειλών της Τουρκίας για τα ελληνικά νησιά του Αν. Αιγαίου διότι διαφορετικά πως θα μπορούσε κανείς να εξηγήσει αυτή την κίνηση τη στιγμή δε που νότια της Λέσβου βρίσκεται η ναυτική βάση των αποβατικών της Τουρκίας στην Foca.
 

Η μίσθωση της μαρίνας υπογράφηκε τις ημέρες αυτές από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Πέτρο Αλιβιζάτο με την ανάδοχο κοινοπραξία των εταιρειών KAE με τη διακριτική επωνυμία Folli Follie Group & Setur Servis Turistik που εκπροσωπείται από τους Γεώργιο Κουτσολιούτσο Πρόεδρο Μαρίνας Μυτιλήνης Α.Ε. και İbrahim Tamer Haşimoğlu, Αντιπρόεδρο Μαρίνας Μυτιλήνης.
 
Ο Αλιβιζάτος υπέγραψε την κατακύρωση του διαγωνισμού, με ετήσιο μίσθωμα 250.000 ευρώ για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Μυτιλήνης, για 40 χρόνια.
 
Αν και η είδηση της μίσθωσης χάθηκε στην «βαβούρα» της προεκλογικής περιόδου αυτό δεν μειώνει την βαρύτητα του λάθους που διαπράχτηκε από την ελληνική κυβέρνηση, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μία τουρκική επένδυση σε ένα από τα νησιά του Αν. Αιγαίου γύρω από το οποίο το τουρκικό Ναυτικό και η Αεροπορία πραγματοποιούν συχνά ασκήσεις απομόνωσης-απαγόρευσης πεδίου μάχης.
 
Και η κατρακύλα, συνεχίζεται.
 
Την Κυριακή μας δίνεται μιας τελευταία ευκαιρία να την σταματήσουμε. Ας μην την χάσουμε.

24gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: