Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Φρικτά βασανιστήρια υπέστη η 67χρονη πριν τη στραγγαλίσουν!

Σοκάρει το στυγερό έγκλημα στο κέντρο των Ιωαννίνων 
 

 

Με πρωτοφανή αγριότητα βασανίστηκε η 64χρονη Τέταρτη δολοφονία στο Νομό μέσα σε δύο μήνες.

Φρικτά
ήταν τα βασανιστήρια που υπέστη από τους δολοφόνους της η 67χρονη Καίτη Δούβλη.
Δεμένη με μονωτική ταινία, χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ειδικά όμως στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο και στο τέλος στραγγαλίστηκε με μονωτική ταινία.

Οι δράστες που φαίνεται ότι είχαν ως βασικό κίνητρο τη ληστεία, την βασάνισαν μέχρι τέλους προκειμένου να της αποσπάσουν το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο που είχαν εντοπίσει στο σπίτι.

Το φρικτό έγκλημα έγινε
σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Πάτση, στην Πλατεία Πάργης. Οι άγνωστοι δεν δίστασαν να εισβάλλουν στο σπίτι ώρες απογευματινές.

Ήταν αποφασισμένοι για όλα και εκτιμάται ότι ήξεραν που πήγαιναν. Σύμφωνα δε με ορισμένες πληροφορίες δεν αποκλείεται να ήταν και γνωστοί της οικογένειας.

Την 67χρονη βρήκε νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ο γιος της, γνωστός οδοντίατρος, ο οποίος ανησύχησε όταν στα επανειλημμένα τηλεφωνήματα εκείνη δεν απαντούσε.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Η πόρτα του διαμερίσματος ορθάνοιχτη και η γυναίκα νεκρή. Το διαμέρισμα ανάστατο από το πέρασμα των αγνώστων, οι οποίοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ όλη η γειτονιά βρέθηκε στην κυριολεξία στο πόδι. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Η φρικαλεότητα του εγκλήματος δεν χωράει σε ανθρώπου νου.

Η αστυνομία συγκεντρώνει ένα ένα τα στοιχεία όπως και τις μαρτυρίες προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη των δραστών.

Η κοινή γνώμη είναι ανάστατη. Δεκάδες Γιαννιώτες κατέκλυσαν τον χώρο της πλατείας Πάργης αρνούμενη να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη δολοφονία που σημειώνεται στα Γιάννινα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς αποτυπώνει με τραγικό τρόπο την αύξηση της εγκληματικότητας.

Η πρώτη ήταν του νεαρού Αφγανού μετανάστη που βρέθηκε νεκρός στο Μάτσικα. Η δολοφονία δεν εξιχνιάστηκε.

Η δεύτερη ήταν του ηλικιωμένου στη Δημόκορη Πωγωνίου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του. Η δολοφονία δεν εξιχνιάστηκε.

Η τρίτη ήταν του 36χρονου οδηγού από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα Αράχθου. Κι αυτή η δολοφονία δεν εξιχνιάστηκε.

Τώρα προστέθηκε μία ακόμη. Στο κέντρο των Ιωαννίνων. Δικαιολογημένη η οργή και η αγανάκτηση. Υψηλές οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τοπικής αστυνομίας.


Βάσω Σκουλίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: