Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πώς έγινε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα!

Σε ποιους αξίζουν τα εύσημα!


Το ΠΑΣΟΚ λέει είναι ένα οργανωμένο κόμμα από παλιά. Έχει μηχανισμό και υπεύθυνους κατά τόπους. Όπως έχουμε ξαναγράψει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου πανελλαδικά την ανέλαβε ομάδα με αρχηγό τον πρόεδρο της βουλής και πολύ γνωστό σε μας τους Ηπειρώτες, κ. Βαγγέλη Αργύρη

Ο Αργύρης από τα τοπικά κομματικά στελέχη της Άρτας ζήτησε να του υποδείξουν υποψηφιότητες
Ο Δήμαρχος Παπαλέξης ήταν αυτός που ανέλαβε την ευθύνη να βρει τη γυναικεία υποψηφιότητα για το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
Ο Δήμαρχος πίστευε ότι είχε βρει τη λύση. Η Σπάκα έδειχνε να είναι μια καλή περίπτωση, νέα, άγνωστη, θα συμπλήρωνε μια χαρά το ψηφοδέλτιο και δεν θα ενοχλούνταν και ο φίλος του Γκόγκας γιατί θα έπαιζε χωρίς αντίπαλο. 
Ο Παπαλέξης βεβαιώνει
και τον Αργύρη. Δώσανε τα ονόματα στη δημοσιότητα και η υποψήφια Σπάκα με δήλωση, σε τοπικό δημοσιογράφο είπε ότι δεν αποδέχεται, κάνοντας ¨ρόμπα" κοινώς από τον Βενιζέλο μέχρι τον Αργύρη και τον Παπαλέξη! 

Τους ήρθε κεραμίδα!

Οι πολεμιστές όμως δεν το βάζουν κάτω. 
Ο Δήμαρχος Γιάννης σήκωσε τα μανίκια και έψαξε τα κομματικά κιτάπια.

Άλλωστε ποιος ξέρει καλύτερα απ' αυτόν. Να θυμηθούμε μόνο ότι ήταν υπεύθυνος για την επιμόρφωση των κομματικών στελεχών στην Άρτα επί χρόνια, καταναλώνοντας χρόνο και κομματικό χρήμα, γι' αυτό σήμερα δεν έχει τι να κάνει τα στελέχη
Τέλος πάντων. Ψάχνοντας ο Γιάννης γιατί είναι και επίμονος, σιγά σιγά στόχευσε σε νέα υποψήφια, την Αγγελική Ρούκη. Έκανε επαφές, στενό μαρκάρισμα, σκόρπισε την πληροφορία στην πιάτσα, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες. 
Οι μέρες και οι ώρες περνούσαν, κλεισμένος στο γραφείο με δυο τρεις στενούς συνεργάτες βρισκόταν σε απόγνωση.Τι θα έλεγε στον Αργύρη; 

Τότε το βλέμμα του Δήμαρχου Γιάννη άστραψε (σπάνια περίπτωση) του ήρθε φαεινή ιδέα. Αφού η γυναικεία ποσόστωση καλύπτεται πανελλαδικά ας "πάει και το παλιάμπελο"!
Δεν χρειάζεται να έχουμε γυναίκα στο ψηφοδέλτιο.

Ας απαρτίζεται μόνο από αρσενικούς!!! 

Μαζί με τους σίγουρους, Τσιρώνη, Γκόγκα, Ντερέκα, Χαμπίπη, θα έχουμε το στενό συνεργάτη μου, τον άνθρωπο "μπαλαντέρ", το "παιδί για όλες τις δουλειές", τον Βασίλη Γέμο. Ναι, αυτή είναι η απάντηση, το προβεβλημένο έμπειρο στέλεχος Βασίλης Γέμος.

Η καλύτερη λύση της τελευταίας στιγμής!

Έτσι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι νικηφόρο. Όποιον οπαδό του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα (απ' όσους έχουν μείνει) κι αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι αυτό το ψηφοδέλτιο είναι το πιο ολοκληρωμένο και το καλύτερο όλων των εποχών!

Με τον "πάντα διαθέσιμο" Γέμο, τον "διανοητή" Χαμπίμπη, τον Ντερέκα (ποιος είναι πάλι αυτός;), τον "σβέλτο" Γκόγκα και τον "παλιό" Τσιρώνη, είναι σίγουρο ότι σε αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ στην Άρτα θα σπάσει ρεκόρ... προς τα κάτω!!!

Όσο για την ομάδα συγκρότησης του ψηφοδελτίου, τι άλλο να πεις, παρά μόνο ότι της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: