Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Κοίτα ποιος μιλάει...!

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ; ΕΛΕΟΣ!
 
Αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες ξεφεύγουν από κάθε μέτρο

Μιλούν περί ηθικής ποιοι;

Αυτοί που τόσα χρόνια φέρθηκαν με τον πιο ανήθικο τρόπο στον ελληνικό λαό, δίνοντας τους ψεύτικες υποσχέσεις, εξαπατώντας τον λαό και τους συμμάχους τους, οδηγώντας ένα ολόκληρο έθνος στην απαξίωση και την εξαθλίωση! 

Για ποια ηθική μιλούν;

Της μίζας και του ξεπλύματος! Και ποιον οι ίδιοι κατηγορούν για πολιτική ανηθικότητα
Αυτόν που τους ζήτησε εγγυητικές επιστολές που θα αναφέρουν ότι αποσύρουν τις δεσμεύσεις τους για την εφαρμογή του μνημονίου.

Και γιατί κύριοι είναι ανήθικο! Από πότε
χαρακτηρίζεται ανηθικότητα η έλλειψη εμπιστοσύνης τα όσα υποστηρίζεται! 
Κανείς πλέον δεν σας πιστεύει γιατί μετρούν περισσότερο τα έργα σας και όχι τα δήθεν λόγια μεταμέλειας.

Οι πρώτοι που δεν σας εμπιστεύθηκαν είναι οι ίδιοι οι Έλληνες, οι ίδιοι οι ψηφοφόροι. Μήπως τους χαρακτηρίζεται και αυτούς ανήθικους.

Όχι, χαρακτηρίζεται ανήθικο κάποιον που θέλετε να πράξει τα ίδια με σας, που θέλετε να γίνει όμοιος σας.

Αυτός είναι ο ηθικός για σας! Ο όμοιος σας.

Ένα μεγάλο μέρος του λαού ψήφισε κάποιον ή κάποιους, γιατί ελπίζει να μην αποδειχθούν όμοιοί σας. Γιατί κι αυτοί οφείλουν να το αποδείξουν! Και αυτοί μάλιστα δεν θα έχουν περίοδο χάριτος. Αυτή τελείωσε. Για όλους μας!

Όσο λοιπόν κύριοι τέως και πρώην μεγαλοκυβερνήτες προσπαθείτε ακόμη με αθέμιτα μέσα να τρομοκρατείτε το λαό, ελπίζοντας ότι στο ραντεβού του Ιουνίου ο λαός μετανιωμένος θα επιστρέψει στις… σίγουρες αγκάλες σας, απλά πλανάσθαι πλάνην οικτράν. Ο λαός εκτός από κάποιους βολεμένους και με καμένα εγκεφαλικά κύτταρα, έχει μάτια και βλέπει, έχει κρίση και κρίνει.

Και οι βολεμένοι θα σας ξαναψηφίζουν, οι έχοντες καμένο εγκέφαλο όμως θα οδηγηθούν σε λάθος ψήφο, όπως έγινε και στις 6 Μαΐου, που καταφέρατε εσείς οι ίδιοι να αυξήσετε τα ποσοστά μιας ακραίας παράταξης. Γιατί πάλι εσείς τους οδηγήσατε εκεί. Με όλο αυτό το κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας που δημιουργήσατε περί αυξανόμενης εγκληματικότητας που δημιούργησαν οι μετανάστες. Και όχι ότι η αυξημένη εγκληματικότητα είναι το αποτέλεσμα των δικών σας ανεπαρκών μέτρων ασφαλείας.

Και τώρα απορείτε πως έφτασε η Ακροδεξιά να πάρει τέτοια ποσοστά! Και τα βάζετε με το λαό, που οι πράξεις σας τους οδήγησαν εκεί.

Όταν αφήνετε να ανοιχτά και ανεξέλεγκτα τα σύνορα, να τα εκμεταλλεύονται οι έμποροι άμοιρων ψυχών. Όταν δεν δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για μια ανθρώπινη υποδοχή και φιλοξενία εξαθλιωμένων ανθρώπων. 
Όταν τους «σπρώχνετε» στην παρανομία και στην εγκληματικότητα για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Όταν δεν τιμωρείτε όσους εκμεταλλεύονται τους μετανάστες για το εύκολο κέρδος, σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων, τι ακριβώς περιμένατε! 
Να σας εμπιστευθούν.

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κερδίζετε δεν απαιτείτε.

Άλλοι είναι αυτοί που την απαιτούν.

Και για αυτούς δεν υπάρχει το «Σε παρακαλώ», για αυτούς υπάρχει το «Εγέρθητω».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Τσίπρας, τώρα που αγκαλιάζει τους Φωτοπουλαίους, Μαλασοπουλαίους και όλους τους κρατικοδίαιτους αρχισυνδικαλιστές που αντρώθηκαν μέσα σ' ένα ιδιότυπο σύστημα που θυμίζει χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, μας έχει πείσει για την πολιτική ηθική του. Αυτή είναι η εγγύηση της κυβερνώσας συριζοαριστεράς. Τίποτα να μην αλλάξει. ΚΡΑΤΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. Αυτά γράφεις και κάνει σεισμούς.

Αρταίνω είπε...

Μην ξεχνάμε ότι τους Φωτοπουλαίους και τους Παναγοπουλαίους όπως λες και σωστά, τους εφηύρε, τους εξέθρεψε και τους περισσότερους τους έχει ακόμα στην αγκαλιά του το ΠΑΣΟΚ.
Το "ιδιότυπο αυτό σύστημα" που μας οδήγησε στα Μνημόνια - Μνημόνια και περισσότερα Μνημόνια, στην παράδοση της χώρας και στη συνολικότερη κρίση που περνάει η χώρα. Αυτός είναι σεισμός!


Όσο για τα αγκαλιάσματα... έχεις δίκιο και κινδυνεύει ο Τσίπρας να θυμηθούμε μόνο τη έγινε το 1981 παραμονές και αμέσως μετά τις εκλογές όταν έτρεξε όλη η λαμογιά της τότε κοινωνίας (που σημειωτέον μέχρι τότε ήταν δεξιοί) να αγκαλιάσει τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ. Τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα!