Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή στον Μπουτάρη!

Ο Μπουτάρης ζήτησε να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα!Τι απαντά η Χρυσή Αυγή στον Μπουτάρη, που ζήτησε να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα!

Με αφορμή την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά το τέλος των εκδηλώσεων μνήμης για τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο Γ' Σώμα Στρατού, ζήτησε να κηρυχτεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα, όπως έγινε και στη Γερμανία.

Είναι πέρα από κάθε λογική
μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα , τόνισε ο κ. Μπουτάρης και συμπλήρωσε: Είναι σημεία των καιρών γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα . Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σε ψήφισμα που υιοθέτησε κατά τη συνεδρίασή του, καταδικάζει τη ναζιστική ιδεολογία και συμπεριφορά που εκφράζεται, όπως αναφέρεται, από εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και των οπαδών της στο ελληνικό κοινοβούλιο. Παράλληλα, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που έχει μαρτυρήσει κατά τη ναζιστική θηριωδία.

Χρυσή Αυγή: Δεν είμαστε ναζιστικό κόμμα


Η Χρυσή Αυγή
, κληθείς να σχολιάσει το ψήφισμα που εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, αλλά και τις δηλώσεις Μπουτάρη, είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστικό κόμμα.  

Είμαστε ένα ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και οποιαδήποτε άλλη αναφορά θα θεωρείται συκοφαντική και θα απαντάται με αγωγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: