Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βαριά είναι η... "φούστα του Τσολιά" κ. Τσιρώνη!

Δ. Τσιρώνης: Βαριά η ήττα για το ΠΑΣΟΚ

 
Βαριά χαρακτηρίζει την ήττα για το ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Τσιρώνης ο οποίος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στο Νομό της Άρτας.


Με τη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν, κάνει γνωστό ότι παραμένει παρών στην πολιτική σκηνή και σημειώνει με νόημα ότι για τα αίτια της ήττας θα τοποθετηθεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Αναλυτικά στη δήλωσή του
ο κ. Τσιρώνης αναφέρει:

''Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, όλους τους αρτινούς και τις αρτινές, οπουδήποτε και εάν διαμένουν, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια που είχα την τιμή να τους εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων.

Θέλω επίσης να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ανεξάρτητα εάν δεν κατάφερα να επανεκλεγώ.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά τους και κοντά στα προβλήματα της Άρτας υπό οποιοδήποτε ρόλο ή ιδιότητα, ακόμη και αυτή του απλού πολίτη.

Το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές υπέστη μια ιστορικά βαριά ήττα. Τις απόψεις μου για τα αίτια και τις ευθύνες αυτής της ήττας, θα τις εκφράσω πρώτα στα αρμόδια όργανα του Κινήματός μας, όταν με ψυχραιμία και υπευθυνότητα συζητήσουμε για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.''



Δεν υπάρχουν σχόλια: