Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Τα ονόματα στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο

Τα ονόματα σε όλη την Ήπειρο...

 Δύο νέα πρόσωπα θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων. Ένα στην Άρτα.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα πρόσωπα αυτά θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας, ο οποίος θα βρίσκεται στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου αλλά και η προερχόμενη από τη Δημοκρατική Συμμαχία Νατάσσα Τύρου - Ούζα.

Εκτός ψηφοδελτίου μένουν
ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος και η Γιούλα Μητροκώστα στα Γιάννινα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου στην Άρτα.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων θα είναι: Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου ο Κώστας Τασούλας και στη δεύτερη ο Σταύρος Καλογιάννης, στην τρίτη θέση η Άννα Ασημακοπούλου, ακολουθεί ο Φίλιππας Σιάκκας, ο Βασίλης Τσιαλιαμάνης, η Νατάσσα Τύρου - Ούζα και στην τελευταία θέση ο Παντελής Κολόκας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στους άλλους τρεις Νομούς της Ηπείρου δεν παρουσιάζουν σημαντικές αλλαγές πλην μίας στο Νομό της Άρτας.

Νομός Άρτας


Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο κ. Γιώργος Στύλιος ο οποίος είχε κερδίσει τη βουλευτική έδρα τον Μάιο. Εκτός ψηφοδελτίου θα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου, επειδή ο ίδιος το επιθυμεί και εντός ψηφοδελτίου θα είναι ο "κομμένος" τον Μάιο Βαγγέλης Παπαδημητρίου. Στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν ακόμη: Παπασιώζος Κώστας, Ευαγγελία Καραμπίνα και Σίμου Αναστασίου

Νομός Θεσπρωτίας

Χωρίς αλλαγές το ψηφοδέλτιο και στο Νομό Θεσπρωτίας. Στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο Αντώνης Μπέζας ο οποίος είχε κατακτήσει την πρωτιά στις 6 Μαΐου και ακολουθούν η Ελένη Πάντου και ο Κώστας Μπέσης.

Νομός Πρέβεζας

Ο βουλευτής Δημήτρης Τσουμάνης βρίσκεται στην πρώτη θέση στο Νομό Πρέβεζας. Ήταν αυτός άλλωστε που είχε εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Η λίστα συμπληρώνεται από τους Στέργιο Γιαννάκη, Λάμπρο Πρέντζα και Άννα Πήλιου.

Βάσω Σκουλίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: