Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τσίπρας κατά... τραπεζιτών!

Βολές Τσίπρα κατά Ταμβακάκη και Παπαδήμου


 


Σε προγραμματική συμφωνία, αλλά για μετεκλογική συνεργασία κατέληξαν στη συνάντησή τους ο Αλ. Τσίπρας και η Λούκα Κατσέλη

Η επικεφαλής της Κοινωνικής Συμφωνίας δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του Ιουνίου, ενώ θα συνεχίσει τις επαφές της με δυνάμεις της Αριστεράς για κοινές θέσεις.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα κατά του επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας και οι αιχμές του κατά του Λουκά Παπαδήμου, με αφορμή δημοσίευμα του Reuters.

«Μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος
για την Ελλάδα, το λαό και τη σταθερότητα της οικονομίας δεν είναι οι εταίροι, αλλά εγχώριες δυνάμεις που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με εξωθεσμικά και θεσμικά κέντρα των Βρυξελλών», είπε ο κ. Τσίπρας

Σε ό,τι αφορά δε τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της ΕΤΕ τόνισε ότι «μας ξαφνιάζει το πόσο αδίστακτοι είναι ορισμένοι που, προκειμένου να παίζουν πολιτικά παιχνίδια, δεν διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας. 
Στην ίδια ανεύθυνη τυχοδιωκτική σκοπιμότητα εντάσσεται και η σπουδή της Εθνικής Τράπεζας να δημοσιοποιήσει την έκθεση για το ευρώ», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: