Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Καταγγελίες Κατσέλη: ενεργούμενο των εργοδοτών ο Βενιζέλος!

Σοβαρές καταγγελίες Λούκας Κατσέλη κατά Βενιζέλου: "Ενεργούσε κατ εντολή των εργοδοτών..."

Σοβαρότατες αποκαλύψεις και καταγγελίες για τον ρόλο, τον πραγματικό ρόλο του Β. Βενιζέλου στην κατάργηση των ΣΣΕ και στη θεσμοθέτηση μιας σειράς αντεργατικών ρυθμίσεων έκανε η Λούκα Κατσέλη με συνέντευξή της στο Kontra Channel και στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου».

Αποκάλυψε έτσι και τη διπλή γλώσσα Βενιζέλου,
απ' τη μια να καταγγέλλει σήμερα εργοδοτικές οργανώσεις ότι επέβαλαν στην τρόικα αυτές τις αντεργατικές ρυθμίσεις και απ' την άλλη να είναι αυτός ο οποίος τον Οκτώβριο του 2011 είχε επιβάλει, και μάλιστα εκβιαστικά, τη θεσμοθέτηση αυτών των ρυθμίσεων, χρησιμοποιώντας ακόμα και την απειλή της προσφυγής σε εκλογές και εκβιάζοντας έτσι τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου!

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η
Λ. Κατσέλη αναφέρθηκε στη γνωστή συνάντηση που είχε τότε με τον Γ. Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή και στις πιέσεις που δέχτηκε να ψηφίσει το περιβόητο άρθρο 37. « Ήμουν στο γραφείο του κ. Παπανδρέου με τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος απείλησε με εκλογές αν δεν περνούσε το άρθρο 37» , αποκάλυψε η Λ. Κατσέλη. Και σε ερώτηση με ποιον τρόπο απείλησε με εκλογές, απάντησε: «Με τη δύναμη του υπουργού Οικονομικών και του αντιπροέδρου...».

Δηλαδή, αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν αντιστάθηκε ο Β. Βενιζέλος στις πιέσεις και τους εκβιασμούς της «τρόικας» για την ψήφιση αυτών των διατάξεων που καταργούν ακόμα και στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, αλλά ήταν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: